ההופעה ברעננה שרית והכפילה מההופעה ברעננה אתם מכירים את התמונה, אבל זאת התמונה המקורית שרית מהממת
ח חן חמי New member 3/2/05 #1 ההופעה ברעננה שרית והכפילה מההופעה ברעננה אתם מכירים את התמונה , אבל זאת התמונה המקורית שרית מהממת
ש שי shay love sarit New member 3/2/05 #4 ../images/Emo51.gif../images/Emo27.gifשרית המהממת../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif שרית חולה עליך יפה שלי. תמונה מדהימה...
../images/Emo51.gif../images/Emo27.gifשרית המהממת../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif שרית חולה עליך יפה שלי. תמונה מדהימה...
ש שי shay love sarit New member 3/2/05 #6 כן שרית היתה ברעננה.. פתחנו על זה כבר אשכול... אז תבדוק ובאשכול מצוין גם את התאריך... אני חושב שהיא היתה ב26/12
כן שרית היתה ברעננה.. פתחנו על זה כבר אשכול... אז תבדוק ובאשכול מצוין גם את התאריך... אני חושב שהיא היתה ב26/12
M Music4Life New member 4/2/05 #8 טליה זה לא ברור לך עדיין???? הרגת אותי.... רק תסתכלי על שרית. אוקיי? תסתכלי על לוטם חן מצטערת אבל שרית פי 3 יותר יפהההה, ואין מה לעשות לא לכולם יש פנים כאלה עדינות ומתוקות
טליה זה לא ברור לך עדיין???? הרגת אותי.... רק תסתכלי על שרית. אוקיי? תסתכלי על לוטם חן מצטערת אבל שרית פי 3 יותר יפהההה, ואין מה לעשות לא לכולם יש פנים כאלה עדינות ומתוקות
M Music4Life New member 4/2/05 #9 הא כן ../images/Emo27.gif לשרית יש קעקוע... יותר יפהההההההההה ועדין ואם זה גם אי אפשר להתווכח
ש שי shay love sarit New member 4/2/05 #10 נכון כי שרית היא המושלמת האמיתית../images/Emo41.gif כפרה עליה אחד ויחידה!