ההופעה ברוטרדם ב-7.2.2008

nedisrael

New member
ההופעה ברוטרדם ב-7.2.2008

היי לכולם, מישהו מתכנן או שוקל לנסוע להופעה ברוטרדם? נשמע לי משהו בלתי נשכח.
אני די מתלבט בנושא, היות ואין לי כרגע עם מי לנסוע. אם מישהו מעוניין לנסוע ביחד (או שכבר תכנן נסיעה), זה יכול להיות נחמד. חשבתי לשלב את זה עם טיול של כמה ימים לאמסטרדם..

A t a s h i

New member
זה כרגע בתיכנונים. ../images/Emo9.gif

ייתכן בהחלט שאני נוסעת, עם אבא, אבל שום דבר עוד לא סגור. אני ממש מקווה שייצא, בכל אופן. אבא אמור לנסות לסגור הכל בשבוע הבא, כשהוא חוזר מארה"ב. ^^

Gremshnit

New member
אם הייתי גר בהולנד- כן

אבל מכיוון שאני נמצא במדינת ישראל, אי שם על יבשת אסיה במזרח התיכון, אני לא מתכוון לשפוך אלף דולר על כרטיס נסיעה מחורבן בשביל הופעה אחת! אבל אם היו נותנים לי ככה כמה אלפי דולרים מיותרים, בכייף הייתי נוסע :) נו, העיקר יצלמו את זה. יש רק לקוות שיצא גם דיוידי (ואני כמעט בטוח שיצא; כאילו, לא כל יום עושים דבר מרשים שכזה!).

Fairywitch

New member
אכולת קנאה../images/Emo88.gif

אם הייתי יכולה- ברור. אבל זה לא על הפרק

Ice Queen 7

New member
../images/Emo7.gif

כולם פה בתיכון/צבא/משהו באמצע, ככה שכנראה שלאף אחד (חוץ מלברת המזל למעלה O_O) אין כסף וזמן לדבר כזה

נצל"ש, נשארו רק 800 כרטיסים להופעה ברוטרדאם!

זה ממש, ממש מעט בהתחשב בזה שהמקום הזה יכול להכיל עד 12-15 אלף איש בערך :|:|:| זאת הולכת להיות הופעה ענקית פשוט!!!

Fairywitch

New member
../images/Emo7.gifג-ם א-נ-י ר-ו-צ-ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

Liquid Dreams

New member
כולנו נוסעים! ס:

ופוגשים את שארון ועושים איתה כל מיני דברים. *פנטזיונרית* ‏;;

nedisrael

New member
תודה על התגובות ../images/Emo13.gif

מצטער שביאסתי קצת.. בכל אופן הצלחתי לשכנע את החברה, לכן הזמנתי 2 כרטיסים. *נרגש*

Ice Queen 7

New member
תהנה!!!

אל תשכח לספר פה חוויות כשתחזור כדי שכולנו נמות מקנאה :{ ולצלם! ואם במקרה תפגוש את שארון.. טוב לא יודעת
~הולכת לקפוץ מהחלון~

למעלה