התכוונת אמיר צורף..
T TEENAGER1 New member 29/5/06 #21 אמיר יודע לדבר?../images/Emo12.gif (בהנחה שאליו (התכוונת) צוחקת תמיד יורדים עליו. בכל אופן, שמחה שנהנית! פעם ראשונה בהופעה?
אמיר יודע לדבר?../images/Emo12.gif (בהנחה שאליו (התכוונת) צוחקת תמיד יורדים עליו. בכל אופן, שמחה שנהנית! פעם ראשונה בהופעה?
T TEENAGER1 New member 29/5/06 #19 וואו ../images/Emo7.gif איך בא לי הופעה... לא הייתי כבר.. מה, חודשיים? תראו תמונות, אנשים! ספרו עוד! הוא סיפר בדיחות הפעם? אני צמאה לידע!
וואו ../images/Emo7.gif איך בא לי הופעה... לא הייתי כבר.. מה, חודשיים? תראו תמונות, אנשים! ספרו עוד! הוא סיפר בדיחות הפעם? אני צמאה לידע!
T TEENAGER1 New member 30/5/06 #40 צריך שהקבצים יהיו מתחת ל-500 MB ופשוט לוחצים על צירוף קובץ למטה (בהוספת תגובה)
א אולי אני מאושרת New member 29/5/06 #29 אחרונה השאר מטושטשות כל כך שהן עושות כאב ראש [ברצינות]. פעם הבאה צריך מצלמה עם פוקוס]:
T TEENAGER1 New member 29/5/06 #30 חתיכת זקן גידל הילד../images/Emo12.gif תודה על התמונות התמונה של ה"הילולה" קורעת!
ה העדי של עדי New member 29/5/06 #35 ../images/Emo12.gif סליחה על הבורות.. אבל היא לא נגמרה בל"ג בעומר נראה לי שזה כבר סתם תרוץ והוא אוהב את הלוק הזה
../images/Emo12.gif סליחה על הבורות.. אבל היא לא נגמרה בל"ג בעומר נראה לי שזה כבר סתם תרוץ והוא אוהב את הלוק הזה