ההופעה בקמלוט! :)

yam dooharty

New member
ההופעה בקמלוט! :)

הפעם כל כך נהנתי שלא יכלתי להתאפק ,אזרתי אומץ גנבתי את הפלייליסט ודיברתי ואף הצטלמתי עם אביתר :) את שקט טיפה של אור משיב הרוח מנגינה יקרה זאב והאיילה תחרות כלבים כשזה עמוק בשבילך דיו מיתר פקק תנועה מעיין כה ציפיתי ליום והגיע מתי נתנשק מתנות תתחנני אליי יש לי סיכוי הדרן 1: כלום לא עצוב, אבות ובנים הדרן 2: חלון,רמח"ל זה מה שכתוב למרות שזכור לי את זה קצת אחרת. =] זו הייתה ההופעה הכי טובההה בעולם! ושאלתי אותו אם יש לו תכנונים והוא אמר שהוא התחיל לעבוד על משהו אבל בינתיים בבית.. בעקרון צלמתי בעקר קבצים (וידאו) ואין לי מושג איך להעלות אז אם מישהו ילמד אותי זה יהיה נחמד=] לילה טוב!

ח ל ו ן

New member
נשמע כיף../images/Emo9.gif

אבל למה הוא לא מחדש פלייליסט?! לפחות בהופעות האחרונות... אוף איתו. בכל מקרה, אני מקווה שזה שהוא התחיל לעבוד על משהו זה אומר סיבוב הופעות חדש ומחודש
אני אשאל אותו כשאלך בע"ה
להופעה בזאפה
שבוע טוב.

cspse

New member
שמישהו ילמד אותה!! ../images/Emo3.gif

וגם אני אהיה, סביר מאוד להניח, בזאפה... יאללה, אותו שולחן?
לילה טוב...

ח ל ו ן

New member
אגב,

מסתבר שאסור להעלות לפורום קבצי וידאו מהופעות כי עצם הצילום שלהם נחשב לא חוקי

cspse

New member
הסגור אתה

על פרט זה אשר ציינת לעיל?... נראה לי הזוי משהו... למה שזה יהיה לא חוקי?

זה אכן לא חוקי..

וקיבלתי באופן אישי את המידע הזה ממשרד ההפקות של אמן אחר..
אסור להסריט בהופעות בשום פנים ואופן. אחרת היית יכול ללכת להופעה אחת, להסריט ולהסתפק בזה
לא סתם, אבל יש בזה הפרה בוטה של זכויות יוצרים כי זה כמו קליפ.. וכששומעים קליפ האמן מור לקבל על זה כסף מאקו"ם וכאלה.. וזה אמור להיות רשום ומאורגן.
אז העלאת קבצי וידאו אסורה.
ובאופן כללי, עצם הצילום אסור אבל קצת קשה לתקן את העולם, לצערי..

לא מצחיק.. ../images/Emo46.gif פושעת! ../images/Emo6.gif

אני די סגורה על זה שלא קוראים לו שמואל לאור העובדה שרק אתמול מלאו לו שנתיים מה שאומר שהוא בערך בגודל של המצלמה

bזוהר

New member
../images/Emo6.gif צודקת, אבל

זה יכול להיות גם בן דוד/דוד/אחיין או משו כזה
סתם סתם פשוט זה ממש הבהיל אותי מה שקרה

Kalleemero

New member
באמת הייתה הופעה מצויינת!!1

חח היית ממש מהירה...גם אני רציתי לגנוב את הפלייליסט ותוך שנייה הוא כבר נעלם... כן זה היה קצת אחרת...הוא שר את "מתי נתנשק" בהדרן ולא זכור לי שהוא שר את "חלון"... הייתה הופעה ממש טובה!! פשוט מושלמת!!... תגידי יש מצב שלבשת חולצה כחולה?

yam dooharty

New member
את האמת

שכן =] לבשתי כזה גופיה לבנה ועל זה חולצה חצי ארוכה בצבע תכלת אתה היית אולי עם חולצה עם פסים כזאתי וחיכית לו עם עוד שתי בנות? ממ ואת האמת שלא הייתי כזאתי מהירה בדיוק באתי לקחת ומישהו לקח לי. ואז באתי אל השנייה ומישהו לקח לי ואז העובדת שם עלתה על הבמה וביקשתי ממנה את הזאתי שלפני התופים והיא הביאה לי =] באמת היו מהירים הפעם!

Kalleemero

New member
יש מצב שראיתי אותך...../images/Emo140.gif

לא זוכר בדיוק את הלבוש...
לא זה לא אני...לבשתי חולצה קצרה חומה..והייתי עם ידידה שלי שם... אהה ולא חיכיתי לאביתר..חחח וואי באמת מהירים...העיקר שבסוף השגת את זה איכשהו...כל הכבוד על ההשקעה =)

Kalleemero

New member
../images/Emo13.gif כן תפסנו מקום סבבה!

די קרוב לבמה מצד שמאל....בכלל מקום ממש יפה הקמלוט!!... איזה כיף לך שפגשת אותו דרך אגב!...

yam dooharty

New member
:)

באמת מקום יפה.. הרבה יותר עדיף על הבארבי.. ויותר נוח. וכן הייתי ממש שמחה לפגוש אותו הוא כזה צנוע ונחמד=]

היה ממש מדהים../images/Emo7.gif

הגעתי בידיעה שאני עומדת לבכות שם, הבאתי אפילו טישו. לשמחתי [ולהפתעתי] ירדו רק כמה דמעות בזאב והאיילה, אבות ובנים, וכשאביתר אמר "ועכשיו שיר אחרון..." הייתי יותר מדיי מאושרת ומפוצצת רגשות שאפילו לא הצלחתי להוציא אותם כל ההמתנה לפני ההופעה [שעה וחצי לפחות] לא הפסקתי לדבר על הדיסקים שלו, האירוח שלו בבית ספר, אמרתי כמה הוא מדהים.. למזלי באה איתי מישהי שנהנתה לשמוע את האינפורמציה
הוא היה פשוט מדהים, כל כך מדהים.. אני רק חושבת על זה ואני מתמלאת התרגשות. כשאביתר שר את "כשזה עמוק" הוא שר 2 קולות עם הקהל. הקהל תמיד שר את הקול של קורין אלאל, זה היה ממש ביצוע יפה. אני זכרתי רק את הקול של אביתר, וגם זה בקושי הצלחתי כי כל הזמן הקהל בלבל אותי.
בסוף ההופעה הלכתי לדבר איתו, מרוב התרגשות לא יצאו בכלל מילים, והרגשתי כמו מעריצה מסכנה. הייתה גם הרגשה שהוא כזה "כן, תודה..." שזה מה שכולם אמרו לו. אז הוא לא ייחס כזאת חשיבות לכל אדם ואדם אבל באותו רגע ממש לא היה לי אכפת
הצטלמתי איתו, הרגשתי את עצמי מחווירה מרוב התרגשות שהוא דיבר איתי והסתכל עליי. ואוו, הוא מדהים
שגיא צורף הזה הוא משהו. דיברתי איתו כמה מילים, מקסים. על תחילת ההופעה אביתר אמר שהיום [אתמול] מלאו לבן שלו שנתיים
וכשהוא רוקד! וואווו, הוא הדבר הכי מצחיק שיש, כשהוא מחייך.. אין, כובש. ממש מהפנט הבנאדם הזה. הייתה הופעה מדהימה, פשוט הכי טוב שיכל להיות.. כל השירים שרציתי היו שם. יצאתי המאושרת באדם. יש תמונות, יצאו מטושטשות בצורה מזעזעת... :/ המצלמה היחידה שהצלחתי להשיג. הייתי אמורה לקבל אחת עם פוקוס חלומי]: אני אקטין את התמונות, ואם אני אספיק אני אעלה חלק עכשיו, את השאר אחרי בית ספר

ושכחתי להוסיף-

היום בבוקר הטלוויזיה הייתה דלוקה על ערוץ 24, ופתאום נשמעת מנגינה מוכרת... רצתי בהיסטריה לחדר, ואני רואה מולי את אביתר. "שמתי לי פודרה... צבעתי ריסים" נראה לי שרוב ההתרגשות הייתה בגלל שראיתי את הקליפ פעם ראשונה, ועוד אחרי לילה מלא אביתר כל כך שונה מהיום.. צעיר, מגולח, שונה. ואז הזום מתרחק טיפה, ואפרת עומדת לפניו, עם שמלה בצבע תכלת. אחרי כמה שורות היא הסתובבה עם הפנים אליו, והם שרו ביחד את הטי די טי, טי די להה...
לא הפסקתי לחייך. גם הם לא הם לא הפסיקו לחייך אחד לשני. הם כל כך מדהימים.

למעלה