ביקשתם, קיבלתם!
ביקורת ההופעה-איזה כיף, רק אני הייתי שם,ורק אני אוכל לעדכן! חה! טוב, כבר ברבע לשמונה התאספנו אני, ידיד, אח של ידידי ואמא של ידידי במיני-איצטדיון שאורגן לכבוד ברי במסעדת צל תמר. מרווח, כסאות בריכה ירוקים. חפיף. ברי שלנו היה אמור להגיע בשמונה וחצי, אז עד אז הספקנו לחנוק את עצמנו עם קצת דיאט קולה וגולדסטאר. בשעה רבע לתשע, פתאום נדלק אור על הבמה... האם זה ברי?! ברי! לא, מישהו הביא את הגרייטש והניח אותה. בשעה תשע, נדלק האור שוב. עולה איזה ברנש עם שיער קצת פרוע שמכסה לו את העיניים, ושרירים נחמדים בידיים, לבדו, עם אקוסטית ביד. האובייקט שזוהה במהרה כברי סחרוף משך אליו את כל יושבי כסאות הפלסטיק כמגנט, ומי שלא קם מהכסא ונעמד פול פיגומי הבמה-לא רק שהםסיד הכל, גם לא ראה את ברי. וברי פותח בביצוע אקוסטי ל"עיר מקלט", והקהל עונה! לאחר שהסתיים השיר, בירך את הקהל הנהדר שלו בברכת ערב טוב, וציין שכיף להיות בצל תמר. ליל ירח מלא היה אתמול, תפאורה מושלמת להמשך ההופעה-רעש לבן, שתי פנים, רועד (בביצוע מצוין!),לחץ, ועוד המון חומר. אינני זוכרת כמה זמן עבר עד סוף ההופעה, מאוד נהניתי. כן, מניאקית, תפסה מקום טוב. ואז ברי הלך.... לא, ברי! פורקה?! אך אל דאגה! הוא חזר אלינו, והביאמ אותה בהדרן ארוך עם ג'אן סאשן לוהט והקהל-חצי מת! כולם רוקדים ומזיעים (היה חום אימים), ואחרי זה ברי מרגיע אותנו קצת עם עוד חוזר הניגון, שחס וחלילה לא נתייבש. ואז עוד הדרן קצר יותר, עם חלליות והשומר של הגן. בשלב הזה אני כבר ישבתי על כסא, כמו רבים. ברי היה מצוין וסוחף. הלהקה שלו הייתה אנמית, לטעמי, ולא הראתה הרבה רוח והתלהבות, חוץ מהבחורצ'יק שהניע את תלתליו מצד לצד. אולי זה בשביל שהפוקוס יהיה על ברי? ברי ביצע בעיקר שירים קצביים. בקושי שני שירים אקוסטיים, מה שדי אכזב אותי, כי הייתי מעוניינת לשמוע את ריבונו של עולם (שהיה יכול להתאים מאוד...החיל שכתב את השיר הוא מקיבוץ אפיקים, שרחוק ממסעדת צל תמר בקילומטר וחצי) ואבק בנעליים. בוצעו הרבה שירים מ"נגיעות". קאבר אחד, של השיר של "הג'ינג'יות", תהרגו אותי איך קוראים לו. דווקא רציתי שהוא יעשה את צ'ילדרן אוף דה רבולושן. לסיכום-ברי הפיח רוח חיה בקהל (כ-500 איש) מאיזור הצפון, שאליו ברי לא מגיע הרבה. ההופעה הייתה מותאמת לרוח הקופצנית שהקהל היה שרוי בה. הוא היה נחמד, חייך הרבה, ועשה רושם שנהנה. הופעה שאני לא אשכח הרבה זמן, והלוואי שיהיו עוד כאלו!