ההופעה בצל תמר

ההופעה בצל תמר

כרגע נגמרה...הייתה ענקית, ברי כיבד אותנו בשני הדרנים ארוכים, והקדיש שיר לפורום ש"הולך איתו לכל מקום". ותודה על הברכות הצטרפות, האמת שבכלל באתי רק בשביל לשאול שאלה קטנה, אבל אני אשאר!

Fugue

New member
ברוכים הנשארים../images/Emo13.gif

אבל אני מקווה שאת יודעת שהכוונה לפורום שלו באתר הרשמי.. אולי יבוא יום שגם אנחנו נקבל את הכבוד הזה.

ענת1986

New member
../images/Emo24.gifשמחה שנהנית אתמול בהופעה...

בפורום יש מין מנהג כזה לגבי הופעות
כל מי שהיה בהופעה בד"כ מסקר אותה, מין ביקורת כזו...
יהיה ממש נחמד אם תספרי איך היה. (כמובן, רק אם בא לך)
שיהיה לך המשך יום נעים!

ביקשתם, קיבלתם!

ביקורת ההופעה-איזה כיף, רק אני הייתי שם,ורק אני אוכל לעדכן! חה! טוב, כבר ברבע לשמונה התאספנו אני, ידיד, אח של ידידי ואמא של ידידי במיני-איצטדיון שאורגן לכבוד ברי במסעדת צל תמר. מרווח, כסאות בריכה ירוקים. חפיף. ברי שלנו היה אמור להגיע בשמונה וחצי, אז עד אז הספקנו לחנוק את עצמנו עם קצת דיאט קולה וגולדסטאר. בשעה רבע לתשע, פתאום נדלק אור על הבמה... האם זה ברי?! ברי! לא, מישהו הביא את הגרייטש והניח אותה. בשעה תשע, נדלק האור שוב. עולה איזה ברנש עם שיער קצת פרוע שמכסה לו את העיניים, ושרירים נחמדים בידיים, לבדו, עם אקוסטית ביד. האובייקט שזוהה במהרה כברי סחרוף משך אליו את כל יושבי כסאות הפלסטיק כמגנט, ומי שלא קם מהכסא ונעמד פול פיגומי הבמה-לא רק שהםסיד הכל, גם לא ראה את ברי. וברי פותח בביצוע אקוסטי ל"עיר מקלט", והקהל עונה! לאחר שהסתיים השיר, בירך את הקהל הנהדר שלו בברכת ערב טוב, וציין שכיף להיות בצל תמר. ליל ירח מלא היה אתמול, תפאורה מושלמת להמשך ההופעה-רעש לבן, שתי פנים, רועד (בביצוע מצוין!),לחץ, ועוד המון חומר. אינני זוכרת כמה זמן עבר עד סוף ההופעה, מאוד נהניתי. כן, מניאקית, תפסה מקום טוב. ואז ברי הלך.... לא, ברי! פורקה?! אך אל דאגה! הוא חזר אלינו, והביאמ אותה בהדרן ארוך עם ג'אן סאשן לוהט והקהל-חצי מת! כולם רוקדים ומזיעים (היה חום אימים), ואחרי זה ברי מרגיע אותנו קצת עם עוד חוזר הניגון, שחס וחלילה לא נתייבש. ואז עוד הדרן קצר יותר, עם חלליות והשומר של הגן. בשלב הזה אני כבר ישבתי על כסא, כמו רבים. ברי היה מצוין וסוחף. הלהקה שלו הייתה אנמית, לטעמי, ולא הראתה הרבה רוח והתלהבות, חוץ מהבחורצ'יק שהניע את תלתליו מצד לצד. אולי זה בשביל שהפוקוס יהיה על ברי? ברי ביצע בעיקר שירים קצביים. בקושי שני שירים אקוסטיים, מה שדי אכזב אותי, כי הייתי מעוניינת לשמוע את ריבונו של עולם (שהיה יכול להתאים מאוד...החיל שכתב את השיר הוא מקיבוץ אפיקים, שרחוק ממסעדת צל תמר בקילומטר וחצי) ואבק בנעליים. בוצעו הרבה שירים מ"נגיעות". קאבר אחד, של השיר של "הג'ינג'יות", תהרגו אותי איך קוראים לו. דווקא רציתי שהוא יעשה את צ'ילדרן אוף דה רבולושן. לסיכום-ברי הפיח רוח חיה בקהל (כ-500 איש) מאיזור הצפון, שאליו ברי לא מגיע הרבה. ההופעה הייתה מותאמת לרוח הקופצנית שהקהל היה שרוי בה. הוא היה נחמד, חייך הרבה, ועשה רושם שנהנה. הופעה שאני לא אשכח הרבה זמן, והלוואי שיהיו עוד כאלו!

הג'ינג'יות - הג'נג'יות ../images/Emo8.gif

איזה יופי של סיקור
פשוט מושלם
מיד יכנס אל המאמרים

giba70

New member
עם אימא של ידיד, אם שמתם לב../images/Emo70.gif

כל הכבוד לאימא שבאה! היא נהנתה מההופעה?
ומעתה אל תאמר ברי סחרוף, אמור: ברנש עם שיער קצת פרוע שמכסה לו את העיניים, ושרירים נחמדים בידיים
שמתי לב לפורקה? ?Porque? Habla Castellano אם כן את יודעת שבסוף ההופעה צועקים ?porque paró
לגבי הנגנים האחרים, ככה זה כשיש זמר שצריך להיות במרכז הבמה. לפעמים אחד הנגנים קצת מתלהב, אבל זה צריך להיות כמו שזה היה. גם בלהקות הרבה פעמים יש את הנגן הזה שמתלהב וקופץ ומצד שני יש מישהו שבקושי זז וממש "קול", זה מין קטע כזה. כל אחד והסגנון שלו. אגב זה עם השיער הארוך המתולתל הוא גידי רז שמנגן גיטרה וגם על הסימפולים.
מעניין אם ברי יודע שהחייל שכתב את השיר, בארי חזק ז"ל הוא מהקיבוץ שלך. אם הוא יודע נראה לי באמת שהיה מתאים שהוא ישיר אותו, אבל מצד שני אני לא בטוח שבכלל הוא מבצע אותו בהופעות. אולי יש לו קושי לשיר שיר כזה בהופעות. וחוץ מזה - יופי של סיכום
שמח שנהנית ומקווה שתלכי ותהני בעוד הופעות.

../images/Emo98.gifתשובות

V|האמא של הידיד אכן נהנתה מאוד! היא אמא מאגניבה כזו...(היא הייתה חברה של יוסי אלפנט ז''ל).
לא ידעתי שצועקים את זה בסוף ההופעה D-: והלוואי שיבוא לעוד הופעות!

giba70

New member
אם את מבינה ספרדית

אז את מבינה מה זה אומר (למה הפסקת?) ובדרך כלל צועקים את זה למי שמבין, כלומר זה לא יצא לך הרבה, אלא אם למשל תבואי להופעה של הזמרת הברזילאית דניאלה מרקורי בחודש הבא ברעננה, ואז נצעק לה ?Porque parou

giba70

New member
חברה של יוסי אלפנט ז"ל?

היא לא מכירה במקרה את ברי סחרוף אישית? אם כך היה מתאים אולי שהוא יבצע גם שיר של יוסי אלפנט כמו "באים אותך לקחת" שיש באלבום ההופעה.

את ברי לא...

ולא זכור לי שהוא ביצע את השיר של אלפנט שהזכרת... אחחח...הייתי צריכה לעדכן את ברי לגביי זה שהוא בא לאיזור גאוגרפי משמעותי
.

לעזאזל!הוא סגר מקוצרת ולא יכולנו

ללכת!!!!!!!!!!!!איזה כיף לך!!!!!!!גם אני רציתי!איזה צמקםו משגע אה? זאת המסעדה שאני הכי אוהבת.... אגב....איפה אתה גר שהיית שם?

אהליין

ואני לא כל כך אוהבת את צל תמר...תכל'ס כן, טבע והכל...אבל זה גימיק פלצני. אני גרה בקיבוץ. הכל פה ירוק, לא רק הגראס. ואני גרה באפיקים.

אני חולה על הכלביה שם../images/Emo13.gif

כלבה של ידיד שלי המליטה גורים מהממים וחמודים והם שמו אותה שם את המסכנה ומאז אנחנו אוהבים ללכת לשם להסתכל על הגורים החמודים למרות שמזה כואב הלב..אני חושבת שבמקום לקנות כלב ב-500 דולר יש כל כך הרבה כלבי רחוב שצריכים אהבה ובית חם...לא חושבת?ובנוגע לצל תמר...אני דווקא אוהבת..יש שם אחלה אוירה...הכל שם מעץ יםה כזה והתפריט מעולה ובמחירים נוחים אז..אחלה...וחוץ מזה זה קרוב לבית וזה המקום הנורמלי הקרוב אז...פורקה נו?

../images/Emo6.gif אני חולה מהכלבייה שם:)

נסי לישון כשמתחת לאף שלך מלא כלבים. חפיף!

למעלה