ההופעה בעכו

rozalinda22

New member
את היית עם שמלה ירוקה?

 

rozalinda22

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ו...זהו.
 

גוזלה

New member
הרשמים- -

[כי בכל זאת, חייבים להמשיך.] הכניסה לאולמות האבירים הייתה קצת מוזרה ומפותלת, מכיוון שמתבצעות במקום עבודות בניה, והאלומות מסתתרים מאחורי פחונים שכאלה. עקבנו אחרי השילוט הורוד, שהכיל חץ גדול המורה על כיוון ההליכה, מעליו, בקטן, הכיתוב "רונה קינן", ולמטה, בגדול "מכתבים ליואל". ההופעה הייתה במסגרת איזה אירוע של הקיבוצים ועכו [לא ממש עקבתי אחרי השם המדויק של האירגונים שלקחו חלק בהפקה], ובכל זאת, האווירה הייתה נהדרת. הקהל לא היה הקהל הקבוע של רונה, הוא הכיל בעיקר המון קיבוצניקים ובני מושבים בשנות ה-20 לחייהם. אפשר לדבר קצת על האווירה? ישבנו על הדשא, מתחת לשמיים, על מזרנים-ספות שכאלו ועל מחצלות. רבים חלצו נעליים והצטיידו בבירה. קצת שלמות. רונה עלתה לבמה. הו, הבמה זה סיפור בפני עצמו: [צילמנו תמונות של הבמה, אבל המצלמה מתה אז אולי אעלה תמונות אח"כ, אבל אפשר לראות קצת בתמונות שרוזאלינדה העלתה] הבמה הייתה מאולתרת ונמוכה, בגובה של כעשרה סנטימטרים, אבל היא עוצבה בצורה מאוד מיוחדת ויוצאת דופן. ממש הייתי קוראת לעיצוב של הבמה תפאורה. היא עוצבה כמו חדרו של יואל. החדר הכיל פאטיפון, ספרים, שולחן כתיבה, מנורת לילה, ספה קטנה- והם ממש שמו לב לפרטים הקטנים. פשוט יופי של דבר. רונה התעקשה שבטוח מתישהו בחייה היה לה חדר שנראה בדיוק כמו החדר שעיצבו עבורה! ההופעה התחלקה לשני חלקים, בחלק הראשון בצעה יחד עם ערן כמה שירים מהאלבום של יואל [יואל באקוסטי עם ערן זה מושלם!]. בשלב כלשהו ערן שם לב שחסר שיר ברצף השירים שהם כתבו לעצמם. מסתבר שהשיר שהם כמעט פיספסו זה "אתה מתעורר", ורונה התרעמה- "עד שיש לנו להיט, אנחנו מפספסים אותו! " :] החלק השני הכיל שירים מהאלבומים הישנים. מרבית הבחירות היו השירים המוכרים יותר, אלו שיצאו בסינגלים [טוב, אחרי הכל לא הקהל הרגיל של רונה]- - ולמרות זאת, הקהל זרם איתה, וכולם שרו איתה חלק מאוד גדול מהשירים, וכשהיא נתנה לנו לשיר ב"ריקוד המוזר של הלב", היא אפילו התרגשה ואמרה שאנחנו ממש כמו הרבה גידי-גובים קטנים :] עוד דברים ראויים לציון? *ספויילר-שכדאי-לקחת-ממש-לתשומת-הלב* בזמן ההופעה דיברה רונה על כך שחם בת"א, וכמה נעים בעכו. צעקתי לה שתשיר על ת"א. את "חמסין". היא גיחכה קלות, ולא ביצעה אותו. אבל- - כשדיברנו איתה אחרי ההופעה היא אמרה שבאמת הייתה צריכה לבצע אותו, ושהיא תגיע מוכנה להופעה הבאה [כלומר שבי ציון- ב"ר], והיא תבצע את זה שם "אם תצעקו חזק מספיק", לדבריה. אז, קחו את זה לתשומת לבכם! והתכוננו לצעקות נוספות בכיוון TIPS, קסיוס, החולד, והצעות נוספות תתקבלנה בברכה :] עד כאן.
 

rozalinda22

New member
סיכמת מ ע ו ל ה...

וטובה את שצעקת על חמסין:] ממש קיוויתי שהיא תשיר את זה:] יצאת שנונה
מה לבשת?
 

גוזלה

New member
מממ...

ג'ינס כהים וחולצה בצבע בז' עם הדפס. ישבנו על המזרון הראשון, בצד הכי שמאלי שלו.
 

גוזלה

New member
ועוד משהו שאתם חייבים לשמוע:

שירותי-הנשים בסוף ההופעה. אנחנו ממתינות בתור, והמוני אנשים מדברים על ההופעה. בזמן שטיפת הידיים, אני שמה לב לשיחה מעניינת: שתי בחורות, שככל הנראה נחשפו לראשונה לשיר "מבול", מנסות להבין על מה הוא מדבר: אישה א': "אני לא בטוחה שהבנתי על מה השיר 'מבול' מדבר." אישה ב': "נו, על נוח." אישה א': "למה את מתכוונת?" אישה ב': "נו, היא הרי אומרת, 'אם נשרוד את המבול הפעם'- - כי הרי בפעם הקודמת, בסיפור המבול, לא שרדנו אותו." הוו- הגאונות.
 

רעוּת

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

ו'עיניים זרות' זה בכלל על 1984. האח הגדול וזה, עיניים זרות עיבדו נתונים
. ו'מי מפחד מהזריחה' זה שיר על אחד שיש לו פוביה ספציפית מזריחה, והוא הולך לטיפול ביהוויוריסטי כדי להתגבר עליה, 'הפעם האחרונה' זה על ליל הגשרים של הפלמ"ח, 'הקול שקורא לי' זה על סכיזופרניה, 'נס' זה על יציאת מצרים וחציית ים סוף, או נס אחר כלשהו מהתנ"ך ו'שיר הנוצות' זה על נילס ואווזי הבר.
 

רעוּת

New member
אה, וגם-

מיי פריזון ביי דה סי זה כמובן על הבריחה מאלקטרז.
 
למעלה