ההופעה בעכו

rozalinda22

New member
ההופעה בעכו

היה לי אתמול כל כך הרבה מה להגיד אבל זה קצת מעומעם אצלי כרגע, אז אני מצטערת.. בסיכומו של דבר, היה ממש טוב. היא הייתה מעולה כהרגלה, מצחיקה וכבשה אפילו את אח שלי, שבא למרות שלא הכיר אותה יותר מדי [רק מהסיפורים שלי ומהשירים מהחדר שלי
] אז יש תמונות וגם מספר סרטונים [הוא התעסק עם המצלמה ואני התרכזתי ברונה
]

rozalinda22

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כאלה מתוקים

rozalinda22

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

רעוּת

New member
אמג ../images/Emo16.gif

עכשיו אני יכולה למות בשקט
. (אוף, כשאמרתי את זה לטורי באנגלית זה נשמע יותר דרמטי
)

גוזלה

New member
אתן מוכנות בבקשה

להסביר לי מי זו מי?!?! ואיפה בדיוק ישבתן? בשורה הראשונה, במזרנים מימין?! [רעות, יתכן שנפגשנו ולא ידענו על כך? איזו החמצה!! ]

בשורה הראשונה

הייתי עם ג'ינס שחור וחולצת MIND THE GAP. נראה לי, אני לא ממש זוכרת
בתמונה הזאת רעות ממש באמצע, ואני בשמאל.

גוזלה

New member
טוב, מסתבר שישבתן ממש ליידנו

אבל זה לא באמת יעזור לי לזכור אתכן :/ פשוט, כי אני גרועה בדברים כאלה... ולא ממש שמה לב לפרטים, אלא אם מסבים את תשומת הלב שלי מבעוד מועד. אבל נו, שיהיה. חח :]

ממש יש מצב שראיתי אותך

ישבנו כזה מאחורי-קצת שמאלה שתי בנות שהייתי לי הרגשה שקשורות לפורום

גוזלה

New member
אההה!!

אז אתן ישבתן לא על ה"ספות", אלא פשוט על המחצלות הכי מקדימה? כי אם כן, אז התיאור שלך מדוייק..! אני הייתי הימנית מבין שתינו... [וגם אנחנו היינו בטוחות שאתן קשורות לפורום.] אחת מכן גם צילמה, לא?

גוזלה

New member
ו... מה עלה בגורל התמונות?

[ובהחלט רדאר טוב... נו, את יודעת... לסביות-זוגיות-שורה-ראשונה בהופעה שהקהל שלה קיבוצניקים- נו, לא קשה לזהות... חחח ]

רעוּת

New member
אבל ../images/Emo3.gif

אני לא לסבית
אני סתם שונאת גברים ואוהבת את רונה
חשבתי על זה- בעצם הסטרייטיות הכי טפשות- הן אוהבות את הגזע הנחות הזה. לסביות אוהבות בנות, הומואים אוהבים הומואים- שהם גברים מזן נחות פחות, ורק אני טיפשה ורוצה אנשים שחושבים עם איברים שהם לא המוח שלהם, שגם הוא לא ממש מתפקד טוב בדר"כ
.

גוזלה

New member
חחח אני יודעת שאת לא לסבית!

חשבתי שנועה דיברה על הרדאר שלה... ואמרתי שלא היה קשה לזהות אותנו, לנוכח העובדות שציינתי לעיל... חח

גוזלה

New member
ואת צודקת בתיאור שלך אותך

את בהחלט אוהבת את הזן הנחות ביותר! P:

למעלה