אני וחופית אונסים את עברי ואומרים לו שהוא חיייייייייייב לבוא לפורום שגיא, אם היית שומע אותנו, היית מתגאה בנו. ואת זה תומר צילם (ורואים!!!) סתם, אני אוהב אותך תומר.
החלטנו אני רותם ותומר לנצור את רגע המפגש שלנו לעד שימו לב שעיניו של תומר עצומות בשתי התמונות... (בחור פוטוגני) ורותם היא אפילו יותר קטנה ממש שהיא נראית )) אוהב אותכם.
יעלי הצליחה בכל מקרה.. כמו שאני הצלחתי להגיע הבייתה בשלום בעזרתו המורתית של תומר... ואתם לא מתאמצים כי אני שוקלת כמו ילדה בת 10 (בדוק...) אז תסלחו לי שאני לא מספרת בדיוק מה הלך שם כי אני עייפה ומחר הולכים לים אז אני יעדכן אתכם מחר... שבוע טוב ורגילה מקסימה לי (תודה!) רותם
איזה תמונוווותתתתת!!!! איזה איכות!!! רק לי תמיד יוצאות תמונות דפוקות?! אפילו המטושטשות יצאו ממש יפות! תודה על התמונות!!!! והכי הכי הכי תודה על זה שאמרתם לעברי על הפורום
והאמת קראתי את הכל כבר אתמול מלבד התמונות אבל לא היה לי כוח להגיב
כאבודדדדדדדדדדד סחטן שאמרתם לעברי על הפורום |צלש לחופית| תומר - אתה ממש פוטוגני.. רק מתוק, מה עם העניים??????? גל - וואו!!! זה מה שיש לי לומר!!! אחלה תמונות..
ומלא כדורים ואני הייתי מסטול מעייפות ויעלי בחרה בדיוק את השניות הלא נכונות לצלם וגם גל שצילם אותי עם עברי אני נראה שיא המסטוליות שם!! ככה שאת התמונה שלי עם עברי אני שומר לעצמי אבל אני מפרסם פה את התמונה הצטלמתי עם רייכל להנאתכם ושם העיניים שלי פקוחות
וכל כך נהנהתי חבל על הזמן ועברי שחתם לי - הוא כזה חמוד