אנשיםםםם גם אני הייתי!!!יואוווו הוא
כזה טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! זו הייתה ההופעה הראשונה שלי שלו והוא היה כזה מדהיםםםםםםםםםםםםם חח איך קינאתי בהיא שקיבלה נשיקה...למרות שהראקציה שלה הייתה ממש משעעת...חחחחחהיא עמדה ממש מולי... ובאמת זרקו עליו חזיה????פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולות.. חחח אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש נהנתי!!!! חחח ומה שהוא ענה להיא עם ה"תעשה לי ילד!" חחחחח איזה מותק הבנאדם!! ואני לא מאמינה ששכחתי את המצלמה!!!באתי עם תיק כזה גדול אבל בלי מצלמה!!!! זה פשוט לא יאמן!!!!!!!
(( יואווו מי היו השניים שעמדו באמצע מקדימה???שחומים כאלה...נורא שיעשעו אותי... הם מהפורום אולי???משהו??? ועוד משהו.... איך לכל הרוחות והשדים הטרופים הייתי צריכה לזהות את האנשים בפורום?????????? האמת בגל חשדתי שהוא גל מהפורום...בגלל התמונה ההיא, חוץ מזה שהוא צילם והיה כזה ממש מתאים.. אבל את כל האחרים????? אני וחברה שלי ניסינו להגיד כל הזמן "הפורום של עברי לידר" ליד אנשים כדי שאם יש מישהו משם אולי יגיד לנו "אוי, אתם מהפורום של עברי לידר??" ואז נגיד" כן כן כן!!, אבל זה לא קרה!!!! נורא רציתי לפגוש אותכם פנים מול פנים סופסוף...אבל לא יצא..
למרות שאתם לא מכירים אותי יותר מדי אם בכלל..רציתי...
קיצר, להבא תקבעו איזה פגישת פורום של מי שבא או משהו... כי זה ממש ממש ביאס אותי!!!!!! ועוד הפעם..מי אלה שני השחומים שהיו באמצע מקדימה??הם מהפורום??? ***זאת קר תזכורת למי ששכח...חחח**** תודה לכולם!!! לירן