ההופעה בעזריאלי!!

jeackyh

New member
ההופעה בעזריאלי!!

היתה הופעה ממש ממש ממש טובה!! וסיקור סוביקטיבי לכל אלו שלא היו:) לקראת עשר, אולי טיפה אחרי הם עלו עברי עם גופיה שחורה יוקרתית ומכנס פסים צמוד המון אנשים נהרו לקידמת הבמה ולשמחתינו לא היו ברזלים או משו ככה שעברי היה מאוד נגיש.. שירים? אני לא טובה בזה..הוא שר הכל...שמישהו אחר ישלם את הקטע הזה בשבילי:) מה היה מצחיק א. עברי קיבל חזיה מגעילה ממישהי וקצת צחק על העניין ב. היתי מישהי לידי שממש ממש משכה אותו ואנסה אותו בנשיקה על הלחי...אם זאת מישהי שכותבת בפורום..סחטיין מותק. אבל למה לבכות?! ג. מישהי שצעקה "עברי אני רוצה ילדה" קבלה תשובה של בסגנון מותק את לא צעירה מידי..לי יש כלב ואני בקושי יודע להתמודד איתו, ואת רוצה כבר ילד?!: וישר אחרי זה הוא שר משהו אמיתי:) קיצר, היה פצצות!!!! רק חבל שהמאבחטים המגעולים לא נתנו לי לקחת מפרטים... "אם גלעד היה לוקח את המפרט שלך, לא היית מתעצנת?!" ראאאאבק זה עולה שקל..!!! לא נורא:) מי עוד היה? איך התרשמתם?

ספירוש16

New member
עברי הוא אלוהים

זו המסקנה שהגעתי אליה במהלך ההופעה... ההופעה היתה פשוט מהממת.. עברי אני אוהבת אותך.... יואווו אני עדיין בhigh אני תיכף מתעלפת....

jeackyh

New member
סליחה!!! רבע ל-12!

ובדיוק כשחזרתי לאוטו היה את מקום ראשון במצעד ואמרו ה"עברי לידר" צירוף מקרים:)

עברי מתייחס לפורום...

אכן היתה הופעה מדהימה. סדר השירים היה בדיוק כמו שהיה אתמול, רק שאתמול בהדרן הוא ויתר על לבד והפעם לא. אז אחרי ששהופעה נגמרה הלכנו לנו, אני תומר רותם וחופית המקסימה, למדרגות לראות את עברי, רק שהוא נראה כל כך סובל מלהצטלם ולחתום על שטויות, אז חיכינו. שראיתי שהוא עומד ללכת לאחר שאחרון האנשים הלך, עצרתי אותו וביקשתי תמונה אחרונה. ואז זה קרה, אני וחופית, ישרנו מבט לעברי החמוד שלנו ואמרנו לו שאנחנו מצטלמים עכשיו תמונה לפורום בתפוז, ושיש שם המון אנשים שמאוד ישמחו לראות אותו ומאוד אוהבים אותו ושיבוא לבקר. ומה הוא אמר? הוא אמר שהוא כבר נכנס פעם, בלחץ של זמן, ולא הספיק ממש לקרוא מה שכתוב, והא גם לא ידע בדיוק איך להירשם כמשתמש חדש כך שהוא לא יכל להשאיר הודעה, ושהוא מבטיח שהוא יכנס וישאיר הודעה. וכך הסתיימה לה מחויבויתינו שלי ושל חופית, עברי הגיב והיה מקסים מקסים מקסים באמת, ואני לא מתלהב מאנשים. ייצגנו את הפורום כהלכה ואנחנו מאוד גאים בעצמנו. תמונות יתפרסמו בעוד מספר דקות כולל התמונה הנ"ל.

ספירוש16

New member
אוף גם אני רציתי לדבר איתווווו...

אבל חברות שלי היו חייבות ללכת.. איזה עצוב...

אמרתי לכם אמרתי לכם!!!

עברי לא יכול להשתנות ....הוא פשוט כזה...מקסים! ואמרתי לכם שהוא עסוק-ושהוא נכנס לפה פעם! טוב דיי עם האמרתי לכם אבל אני ידעתי שהוא לא הפך להיות מגעיל פתאום!הוא המלאך שלי! אוך....עברי-אם היית יודע.....כמה שאנשים פה מעריכים אותך!!! יווווווווווו ***מתרגשת!***

למעלה