ההופעה בסוזן דלל

NightMaster

New member
ההופעה בסוזן דלל

יש לי שאלה - יש לי זוג כרטיסים בשורה הראשונה, וזוג בשורה ה-9... אני לא יודע איזה מהם עדיף..... שורה ראשונה זה לא קרוב מדי?? פשוט אמרו לי שלא נשארו עוד כרטיסים בשורות בין לבין.... תודה!

האגוש

New member
תלוי איפה בשורה ראשונה

אם זה בצד, אז כמובן שעדיף כבר שורה 9.. אבל גם תלוי אם אתה רוצה לשבת קרוב או רחוק.. אני הייתי הולכת על שורה ראשונה..

מישהו יכול לכתוב קצת על

ההופעה של עברי לידר בכרמיאל? שמעתי שזה רק מגיל 18 ומעלה.. זה נכון? כי אני רק בת 15 אבל יש לי כרטיסים, אז לא יכניסו אותי? אני אודה לכם נורא נורא אם תענו לי מהר...

ברוש15

New member
../images/Emo26.gif

אם אני לא טועה כרמיאל זה יום הסטודנט.. בעיקרון זה מוגבל לגיל 18+ אבל יכניסו אותך אם יש לך כרטיסים... גם ביום הסטודנט בת"א היה הגבלה של 17 ואני נכנסתי למרות שאני בת 15 וחצי..

=]

תודה... פשוט הייתי מבולבלת לגמרי כי באתר של המכללה רשום "פתוח לקהל החופשי" =]] מקסימום אני אעשה להם קצת מניפולצוית עד שהם יסכימו להכניס אותי..חיחי האמת היא שאני די מתרגשת. כי זו הפעם הראשונה שאני אהיה בהופעה שלו. יש מישהו מהפורום שמגיע? אולי אני אכיר גם את הפרצופים שמאחורי הפורום:p יום טוב=]

ברוש15

New member
כן גם בת"א היה כתוב "לקהל החופשי"

נראה לי ההגבלות גיל זה סתם שטויות.. בכל אופן תהני

נצל"ש. ../images/Emo117.gif

היי.
[ענת, נעימאוד] רשמתי פה הודעה לפני איזה.. חצי שנה [?
] ושאלתי שם על איזה אלבום של עברי את ממליצים, ואחרי כל ההמלצות החלטתי לקנות את "זה לא אותו דבר" [שאני מאוד נהנית ממנו, אגב]. ולענייננו- אני רוצה לקנות עוד דיסק של עברי [מתמכרת, מה.] על מה אתם הכי ממליצים? [מעתיקה מהאתר בשביל שלא תתאמצו יותר מדיי:] !FIGHT האנשים החדשים יותר טוב כלום מכמעט מלטף ומשקר אני יודעת שזה עניין של דעות, אבל אני פשוט רוצה לקנות דיסק כלשהו ובסופו של דבר אני מקווה לקנות עוד כמה... אז מה שתמליצו יתקבל בברכה. :]] תבורכו ותהנו במדורות!

האגוש

New member
אממ

FIGHT , זה דיסק שיצא במהדורה מוגבלת, והיה אפשר להשיג אותו רק עם "זה לא אותו דבר" , אז אותו אי אפשר להשיג יותר.. אני אישית ממליצה על "יותר טוב כלום מכמעט" , או "מלטף ומשקר" , דיסקים מעולים
כמובן שאני, ואני חושבת שהרוב כאן, ממליצים לקנות את כל הדיסקים, כי כל אחד שונה, ומיוחד..וכולם פשוט טובים
ותתחדשי

booba 1

New member
אני אישית מעדיפה את

מלטף ומשקר אבל תקני את ההופעה!! זה מדהים.. או את יותר טוב כלום..

למעלה