ההופעה בנתניה..

ההופעה בנתניה..

הייתי בהופעה של מאיוש בנתניה וחיכיתי שם שעה וחצי להופעה ורק אז היא עלתה היא איחרה קצתתת אבל אתתם לא מאמינים באיזו התרגשות הייתי יווווו היא התלבשה פצצה והיא כזאת חמודה ואחרי ההופעה רק אני נכנסתי אליה איף אחד שיכל להיכנס.. תשמעו ת'סיפור.. אני עושה לאבא אבא נו אני יצליח להיכנס לשם יאללה בא בקיצר רצנו לשם התחלתי לבכות כדי שיכינסו אותי ואז הגיע חבר של אבא שלי וישר הכנסי אותי איזה חמוד חחח.. אבל בהתחלה כולם שאלו כזה בפנים מי זאת מי זאת כי אסור לאף אחד להיכנס לשם.. אבל אז הם ראו שבכיתי אז הם הכניסו אותי לאוטו שלה.. ואז ראיתי את מאיה היא הייתה עם הגב אליי ואז אמרתי כזה " מאיה".. ואז היא עושה לי הי מה שלומך כי היא מכירה אותי מההופעה בארנה.. ואז היא עושה לי למה את עומדת בחוץ כנסי שבי בנוח באוטו.. חחחח איזה חמודה... והתחלתי לבכות אני כל הופעה שאני הולכת אליה אני מתחילה לבכות עיזבו אני משוגעת אני פשוט לא יכלתי לדבר אבל איזה כיף היא קיבלה את הפלקט ואת המתנה ואת המכתב שלי..!!! טוב ואז כזה עושים לי טוב את צריכה לצאת ילדה ואז יצאתי וזהוו ואחר כך הייתי מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב אז תמונות אני יוריד בצהריים אחרי חיפה מרכז הקונגרסים.. דרך אגב מי שגר בחיפה יש לו מושג איפה זה מרכז הקונגרסים מרכז הירידים איפה שמאיה ..

יא איזה כיף לךךךךךךךך

טוב זה ברור שמאיוש חמודה חחחח לדעתי היא מתייחסת יפה למעריצים שלה ולא כמו שכולם אומרים! אני שמחה שבשבילך מאי מותק! אין לי מושג איפה זה מרכז הקונגרסים חחח גם אני רוצה ללכת

k a b o o k

New member
יאאאא.. איזה כיף לשמוע את זה../images/Emo13.gif

מאיה מתוקה אמיתית
מאושר בשבילך שנהנית
מה לגבי המופע, מה היא שרה
, מה לבשה
, מה אמרה

היי יניב..

היא שרה הרבה שירים אבל היא לא שרה ת'שיר החדש.. והיא לבשה שמלה שחורה מהממת!! מיני והיא אמרה שמ'זה כיף לה להיות בנתניה בעיר שהיא גדלה והיא חיכתה שנתיים כדי שיזמינו אותה להופיע בכיכר העצמאות זאת אומרת נתניה איזה מאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואי איזה כיפלךךךך

שמחה בשבילך! והרקדנים שלה היו איתה?!? יש לך הרבה תמונות? וסרטונים? תעלי בבקשה כשתוכלי.. גם מהיריד היום והיריד הוא אמממ ליד הלונה פארק חחחחח לאדעת ממש איך להסביר

הייתי עכשיו במרכז הקונגרסים בחיפה..

פגשתי את דיקוש ... והיא =צילמה אותי איתה.. איזה מושלמת היא אלוהים זה כזה מושלם לפגוש אותה יום אחרי יום..!!! איזה כיף..... והיא חתמה לי על היומן והיא כתבה במיוחד לי למאי המקסימה.. ואז כזה אבא שלי עושה לה מאיה את זוכרת את מאי מאתמול באוטו אז היא עושה לי אה זאת את כמה בכית.. ואז היא אמרה לי מנתניה עד לפה.. חחחחח איך הצלחת.. איזה מאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..

וגם היא אמרה שהיא קראה את המכתב שלי והיא שהיא ראתה את המתנה והיא אמרה כזה לי תודה תודה...

i4britney

New member
מההההההההההההההההההההה?

מתי הייתה לה הופעה בנתניה? איך אני לא ידעתי מזה! סעמאק ערס שכולם ישרפו אמן!

למעלה