ההופעה במעלות

Prince Yoni

New member
ההופעה במעלות../images/Emo26.gif

טוב מה אני יגיד לכם זה פשוט היה על הפנים מה שהיה אתמול
הן הגיעו (חמסה) עם כל הג'בלעות, זה פשוט היה פאדיחה אחת גדולה, כולם ציפו לאלפי אנשים שיהיה מפוצף,באו משטרות טונות לאבטח כי חשבו שיהיו המון, בסוף הגיעו להופעה איזה 100 איש, אתם קולטים
. זה רק מראה עד כמה הלהקה מצליחה, וזה המקום שהכי היו צריכים לבוא משום שאתם בטח יודעים שהמפיק והאמרגן שלהם הוא אייל בוחבוט (בנו של ראש העיר שלנו) בגלל הן הגיעו. דרך אגב יש לי פול חתימות אם אתם רוצים אני פשוט שכן של בוחבוט, ואנחנו שכנים שלהם שנים. פשוט, איך להגיד את זה בושה כולם התביישו שם. א-כ-ז-ב-ה
תגיבו.

Prince Yoni

New member
אגב,

הן הגיעו במסגרת חגיגות המימונה בעירנו, כלומר איפה שלא תרצו זה היה מפורסם.

GlitterKitten

New member
תפסיק לדבר שטויות!

אני הייתי בהופעה וההופעה הייתה ממש עשררררר(אפילו יותר)!!! הן היו מלאות אנרגיה והביצועים שלהן היו מעולים! דרך אגב...אני הייתי זאת שצילמה בוידאו וצעקה את השמות שלהן...חחחחח

Prince Yoni

New member
אני מדבר שטויות?

ראית בעצמך כמה באו אולי 100 איש... אולי הן שרו טוב , שזה גם בספק, אבל זה ממש היה פאדיחה... בחייך.... הבנות בטוח ציפו ליותר
תראי אבל רוב השירים שהן שרו שם זה שירים של אומנים אחרים... (כמו אייל גולן) אני מכיר את האנשים במעלות אם הם לא באו אז זה מראה... טוב נו מה אני יכול להגיד לך... כנראה הן לא כל כך מצליחות. אולי בתקליט הבא...

GlitterKitten

New member
אבל הן רק התחילו להתפרסם

תן להן עוד צ'אנס! הן אחלה בנות ויש להן שירים מאוד יפים ומה לעשות שלא באו הרבה אנשים ממעלות...אולי שם לא מעריכים אותן כמו שאמורים
אבל כשאני הייתי בהופעה בקריון זה היה ממש משוגע! אתה לא יודע איך נלחמתי כדי לקבל חתימה?!

Prince Yoni

New member
טוףףף...../images/Emo26.gif

בסדר אולי הן התחילו אבל קראתי המון ביקורות ולפי הביקורות... עזבי אני לא רוצה סתם להשמיץ...אלא לא הביקורות שלי... אני פשוט מכיר את אייל אישית ואני יודע שאם הוא עושה משהו אז זה משהו, אז נקווה להצלחה מרובה!
ובמעלות תאמיני לי שמעריכים, כל הבנות והבנים אוהבים את הסגנון של המוסיקה הזאת אבל כנראה את אלו לא ממש... חתימה אצלהן הכי קל להשיג, הלכתי אליו הביתה הוא נתן לי מלא חילקתי לכל מיני, תקפצי פעם ותקחי...חח...

GlitterKitten

New member
חחחח מגניב ../images/Emo3.gif

הייתי יומיים אצל חברות שלי ממעלות אני באה דיי הרבה לשם אז נוכל לארגן משהו

למעלה