ההופעה בכרמיאל! מי מגיע???
כ כרמית חוטר New member 24/5/09 #6 אנחנו!!! תבואו תבואו!!!! שלא יבטלו הופעה בצפון... עד שעמיר מגיע לצפון... וגם, יחסית ההופעה זולה יותר משאר ההופעות שלו בארץ 110 להופעה מלאה כמו שצריך ניפגש בשמחות!!!
אנחנו!!! תבואו תבואו!!!! שלא יבטלו הופעה בצפון... עד שעמיר מגיע לצפון... וגם, יחסית ההופעה זולה יותר משאר ההופעות שלו בארץ 110 להופעה מלאה כמו שצריך ניפגש בשמחות!!!
א אין על עמיר בניון New member 2/6/09 #7 אני אפילו לא יודע איך להגיד את זה.בא לי לבכות לא יודע כמה זמן אני מחכה כבר להופעה בצפון..ועד שיש אחת כזאת זה נופל על יום הולדת של בן דוד שלי שחזר מארה"ב אחרי כמה שנים שלא ראינו אותו. ... ונראה לי שלא רק פה זה נגמר..לפי איך שאני רואה את זה גם להופעה בקיסריה אני לא יוכל לבוא למה נראה לי שאני יתגייס עד אז..לבכות!!!
אני אפילו לא יודע איך להגיד את זה.בא לי לבכות לא יודע כמה זמן אני מחכה כבר להופעה בצפון..ועד שיש אחת כזאת זה נופל על יום הולדת של בן דוד שלי שחזר מארה"ב אחרי כמה שנים שלא ראינו אותו. ... ונראה לי שלא רק פה זה נגמר..לפי איך שאני רואה את זה גם להופעה בקיסריה אני לא יוכל לבוא למה נראה לי שאני יתגייס עד אז..לבכות!!!