ההופעה בירושלים 25.12.07

טל טל 20

New member
ההופעה בירושלים 25.12.07

אפשר לומר שלא מזמן התאוששתי מההופעה המדהימה שהיתה. ואיך אמרתם? טריו, לא שווה,משעמם?? אז אני רוצה לומר לכם שההופעה היתה מ-ה-מ-מ-ת !!! הביצוע של השיר "מי תרצי" היה מקסים ומרגש. ואת האמת שהכי הרבה נהנתי בשביל אישה אחת יקרה, האורחת הכי הכי הכי חשובה שבאה לערב המקסים הזה, היא השכנה המיוחדת שלי, שה' יברך אותה שמה שרה והיא עיוורת. זו ההופעה הראשונה שלה שהיא מגיעה, והיא הוקסמה והתרגשה עד דמעות מהיכולות המדהימות של השירה והמילים (במשך ההופעה היא פירשה לי 70% מהשירים) ואפילו אמרה לי : "רויטל, תעצמי את העיניים שלך לשניה ותרגישי מה אני מרגישה, למרות שלא תבני". תשמעו לדעתי היא נהנתה יותר מכל הקהל העצום שהיה שם.. מדהים וכל מילה נוספת מיותרת. תודה לאחותי שלקחה חלק במצווה,וראתה בפעם הראשונה שלה מה זה הופעה של עמיר בניון... המשך ערב טוב לכולםםם, נתראה בהופעה של אבי בעז"ה. וגילי.. אני מתה עליך. (הייתי חייבתתתת)

רויטלוש

מה איתך נשמה?באמת? עמיר שר את מי תרצי זה של גידי גוב לא?אז מה הקטע? שמח שנהנת והבטחת לי משהו אני ממתין בקוצר רוח.סופש מהנה! גלעד

עמירה20

New member
היי, אני שמחה שנהניתם בהופעה של עמיר.

מי צילם? תשלחו לנו תמונות? שיהיה לכולכם שבוע טוב ומבורך ורק בשורות טובות.

המפוששת

New member
ההופעה בי-ם

היה מדהים! "מי תרצי שאהיה" היה מרגש עד דמעות, תודה לאחותי היקרה שכרגיל הזמינה אותי על חשבונה להופעה, לב נדיב וחם......... היה כיף לפגוש את כולם. שבוע טוב מלא בבשורות טובות.

טל טל 20

New member
../images/Emo23.gif אחותי המפוששת ../images/Emo25.gif

לא שכחתי אותך, אל תחשבי כך.. אני שמחה ומאושרת שנהנת, בשמחה תמיד ובצפיה לעוד הופעות כאלו שיבואו. "כי די רק בשעה של אור ואנו נחזור אל המציאות..."

למעלה