ההופעה בירושליים

טל טל 20

New member
../images/Emo178.gif

התמונות משום מה יצאו באיכות גרועה,יש עוד אבל עייפתי תשמעו זו היתה משימה לא פשוטה במיוחד שפעם ראשונה שאני לומדת איך להעלות לפורום תמונות..עד שקלטתי שצריך קודם להוריד אותם ולשמור באלבום אוחחחח שבוע מצוין ..אבל לא נורא ורד המסורה תתקן הכל (טעות שלי-תיקון שלך)
ורדושה,יש לי תמונה עם עמיר שאת מצד שמאל ברקע...ממש יפה חחח מחר נעלה אותה.. לילה טוב.

ו ר ד ב

New member
כן בטח תעלי!

ואני אעלה אפילו את התמונה עם איתן.. תיזהרי ממני

../images/Emo140.gifטל טלונת......

את מתוקה אמיתית. וגם אני שמחתי להכיר אותך, את אודליה, את חן ועוד כמה וכמה אנשים נחמדים. ורד, יפתי, ה--ת--ג--ע--ג--ע--ת--י יא מזרובה איזו פצצה נהייתה ממך, די
אני אתחיל לקנא.... והתודה שקיבלתי מטל טל מופנית אלייך , שבזכותך ובזכות העקשנות הנעימה שלך, זכיתי אני בפעם הראשונה בחיי להגישם את חלומי באמצעותך ולראות את עמיר אחרי מלאאאאאאאאא שנות ציפיה. אבישי - הבגאז' היה נעים לאללה
סתם נשמה, היה לי אחלה, הספקתי להגיע בזמן ולישון כל הדרך הביתה. אודליה - את מאמי, בדיוק כמו ש"ציירתי אותך" והתשובה לשאלה שלך מערב ההופעה היא.......כן (והמבינה.......
). חן - את מקסימה, אהבתי את ההתלהבות, סחתיין אחותי. בקיצור, היה כיף לראות וחבל שלא הכרנו את ה"לא נראים", אולי בפעם הבאה........... אשריכם/ן, חג שמח , כשר ונקי לכולם/ן

ראיתי אך לא נראיתי...

היתה הופעה מהממת (למרות הבסים). גילי קשה היה לפספס אותך לפי הכניסה והחיבוקי קלטתי אותך. רציתי נורא לצאת מאלמוניותי אך הזמן דחק בסוף ההופעה והייתי חייב לטוס אז בפעם הבאה. מושיקו סחתין על הריקודים דפקת הופעה ולפי דעתי אתה צריך להמשיך ואפילו להיות חלק בלתי נפרד מההופעה (מי שמסכים איתי שיסמן
). זהו חג שמח לכולם ונתראה ב- 14/6.

אנה41

New member
גם אני ראיתי ולא נראיתי ../images/Emo98.gif

גילי אי אפשר שלא לפספס אותה עכשיו ראיתי והבנתי שהיא התחבקה עם טלטל 20[לפי התמונה]את דעתי על ההופעה אמרתי. טלטל מה הקמצנות תעלי עוד תמונות ראיתי שצילמת הרבה אז קדימה וגם וידאו תעלי!בקיצור ראיתי את כולם ולא ירדתי להגיד שלום התבישתי טיפה מוש/יקו דפק נענועים ועמיר לא הפסיק להסתכל כל הכבוד על האומץ.אולי בהופעה הבאה אני ישתחרר מהבושה וירד לעם בה ביי בנתיים תמונות תמונות תמונות ותודה על התמונות בכל זאת שהעלת

למעלה