ההופעה ביקב

tzvira

New member
ההופעה ביקב

היה WOW אני ממש נהנתי. במיוחד שהייתי השני שהיה ליד הבמה (הכבוד שמור לשרית שהיתה הראשונה). השילוב של טררם ושל אתניקס היה מושלם. אהבתי את הקצב שהם נתנו יחד אם התיפוף של גל. היה ממש שמח וגם היו הרבה אנשים מה מעצים את ההנאה. אתניקס גם שרו שירים שבדרך כלל לא שרים כמו "חסקה" אבל מצידי שישירו עד אור הבוקר. בקיצור מי שלא היה הפסיד ומי שהיה ממש נהנה. דיברתי אם תמיר והוא אמר שעוד חודש הם טסים למופע בחו"ל. אחרי 3 שבועות בחו"ל שהם גם יערכו את הדיסק החדש הוא יצא . כלומר עוד חודשיים בערך יהיה לנו דיסק חדש. גם היו הרבה מעריצים וזה טוב . פעם הבאה אני מקווה שנעשה משהוא לפני. אז יעלה , תעלו תמונות .

tzvira

New member
אני בטוח בה לחתונה

רק אני מקווה שהכלה תבוא אם לבוש ריקודי הבטן

ITAIX

New member
כן, אין ספק שהיא יפייפיה אמיתית -

נראה לי שהיא קצת מופרעת, גם לפי התנועות והבעות הפנים במופע, נראה לי שהיא קצת שתתה לפני, אבל היא באמת יפה וסקסית בטירוף. השיער שלה - קצת ארוך נראה לי

KeLeMeNcY

New member
למה עוד לא כולם סיפרו חוויות?

המממ והעלו תמונות כןכןכןכן

הסיכום שלי:

הייתה הופעה מעלפת, יוצאת מגדר הרגיל. השילוב עם טררם, הוכיח את עצמו. כמו תמיד, נהניתי לראות את כל הקבועים(שרית, סופסוף הפגנת נוכחות גם...
). עוז, ברוך הבא. מקווה שייזדמן לך לבוא להופעות נוספות(גם לאקוסטית) ואל תתבייש לכתוב כאן קבוע. שמחתי לשמוע על כך שהם חוזרים לעבוד עם אייל גולן ויש סיכוים לא רעים(כך לדברי גיל), שהם יעשו לו אלבום. אני באופן אישי, מת שזה ייקרה. לגבי מה שזאב אמר על הכתבה שהייתה בערוץ 2, היה ברור לי שזו טעות ואפילו נפתח כאן דיון בשעתו, אבל טוב שזאב העמיד את התקשורת לעיניי כל הקהל. כרגיל, היה תענוג לפגוש את החמישייה הפותחת אחרי ההופעה ולדבר עימם קצת. מקווה שניפגש בהופעות נוספות. שיהיה לנו חג שמח וגמר טוב. שבת שלום: יוסי אדמוני. נ.ב: אומנם אני חושב כמו רבים מאיתנו שההופעה האקוסטית טובה פי אלף מההופעה הרגילה, אבל אם יש משהו שאני נהנה ממנו בכל הופעה רגילה שלהם בכל פעם מחדש, זה העיבוד המהמם לפתיחה של "מחר אני בבית". זה אחד מהדברים היים שלהם.

נטלייי

New member
הופעה מעולה

היה ממש כיף בהופעה, ושמחתי לראות את כולכם שם
אני מקווה שאני אוכל להעלות תמונות מחר בערב, פשוט בימים האחרונים ממש לא היה לי זמן. מצפה להופעה אקוסטית...

למעלה