ההופעה ביפו!!!!!!!

chen010189

New member
ההופעה ביפו!!!!!!!

היה פיצוץ והיה חם כי בתל אביב תמיד חם, ואני פה כבר שבוע ואני לא מתכוונת לחזור ועכשיו אני בחולון אבל למי אכפת? הייתי עם עדי מהר חרמון או מטירת כרמל או מאיפה שבא לכם ביפו, היינו בהופעה, כי אביב שולט ובזכותו החיוך חזר לי לפנים אחרי 14 יום של גועל מהמיזבאללה והפגזותיה. בקיצור ההופעה הייתה טובה, האנרגיות חזרו לי לגוף, כלא 6 נתנו ביצוע אדיר ל....................................לא בוגד בך!!! סתם סתם זה דרש... (אגב שמו את השיר הזה בחוף, כשהייתי שם אז אמא שלי בשיא חכמתה: "מה, זה שיר של כלא 6? אז למה את מתלהבת?") וכנס מתגייסים זה היה אמור להיות אבל נראה כמו כנס עולים לכיתה א' זה היה חמוד..."אמיר, אל תזוז!!!" ועשו להם תמונה. אני לא הצלחתי לצלם הרבה, רציתי להשתחרר, לשיר, לקפוץ... אבל שוב..........אני לא ממשיכה בלי להגיד לאביב תודה!!! חבל שזה הדבר היחיד שאני יכולה לעשות, לכתוב תודה, כי מגיע לך הרבה יותר מתודה על כל מה שאתה עושה. בקיצור אחרי ההופעה עמית ברח, אבל לפחות היה נחמד סוף סוף להגיד שלום לאמיר ואיתמר(תאמת הייתי פחדנית בהתחלה אבל עכשיו כבר לא
) אבל! אקזיט התבטל, ועוד אחת נדחתה. למה? בגלל המיזבאללה!!! ואני אתגעגע אליהם. בקיצור אמיר, איתמר ועמית אני באמת באמת באמת אוהבת אתכם, היה כל כך כיף אתם גדולים ו.........לחברי הפורום באהבה: נשבעת לא בוגדת בכם(פה במרכז)!!! ומי שעד עכשיו לא קולט מזה...שיקשיב לתוכנית שהייתה ברדיו ירושלים איתם אם יש הקלטה ויבין. אני אחזור כשיירגע בחיפה ואני לא יודעת אם יהיה לי אינטרנט בימים הקרובים אז רציתי לסכם הופעה ולמסור לכם ד"ש מעצמי. ביי (אגב עשיתי ייחצון לפורום במהלך הימים שלי פה כשאני מדברת עם אנשים ו"במקרה" מגיעה איתם לשיחה על כלא 6 וגם להופעה בסיטי הול אבל אני הבנתי שהרשימות ייאלצו להמתין...)

chen010189

New member
אה ולמי שלא הבין אני לא בתל אביב...

כבר שבוע בערך אי אפשר לחיות ככה בחיפה, זה לא חיים, זה נהפך להיות(הרבה יותר מסתם אדמה, אולי אנלא מסכים אבל מבין בלי בעיה...) חיים בין קירות חדר סגור לממ"ד. אז מי שרוצה לדבר יש לי את הפלאפון כי אני כנראה לא אחזור לחיפה בשבועות הקרובים בכלל, והמספר אצל עדי...ביי

kombinaizer

New member
B-הייתי בא אם מישהי היתה אוספת אותי

ולא מסתובבת ביפו וקונה נרגילות

chen010189

New member
יש משהו שעדי לא מספרת לי?

תותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

chen010189

New member
אה נכון כשישבתי בחוף גורדון...

והרחתי את האפרסק חודר לאפי חחחחחחחחחחחחחחחחח ולא הבנתי מאיפה זה בא

chen010189

New member
../images/Emo6.gif

"ולא תגידי אוטו יפה...תראי ת'אוטו...יה אם הוא מתפוצץ עכשיו אני על הרצפה...*התקף צחוק*"

chen010189

New member
הוא מסכן? מי רץ בבעל שם טוב........

"זה רחוב של דתיים, נו אני זוכרת שאמיר אמר לי משהו....נו איך קוראים לזה... וואי חן תשאלי את אביב" חחחחחחחחחחחחחחחחח ואמא שלך: "דוד המלך? הרב יהודה? רבי שמעון בר יוחאי?" איזה צחוקים היו. או שאנחנו שעה עוברים במקום הזה ושומעים מזרחית: "לא אין מצב שזה פה מה הקשר לכלא 6 ומזרחית" פתאום זה שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכרגיל באיחור אופנתי... אני איחרתי באור עקיבא גם להופעה באיזה 20 דקות, שמתי לב לאחרונה אני מאחרת לכל מקום...

תתחילי לעבוד על האיחורים שלך יא חן!

ותיזהרי להתפקד באיחור של 20 דקות להופעה הבאה. אגב , לאור עקיבא איחרת בהרבה יותר מ20 דקות. הית אמורה להיות פה ב8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אררררררררר טוב נו למה להתעצבן על דברים עברו... לילה טוב ומבורך.

chen010189

New member
בסדר אבל זאת בעיה שלי...

אמרתי לך שתלכו להופעה ואני כבר אגיע לבד... וגם ככה ראית את כל ההופעה אז לא דפקתי אז מזה משנה אם איחרתי או לא... ואני לא אשמה שיש אלף פקקים

למעלה