ההופעה ביום רביעי שלום רציתי לדעת אם הכניסה להופעה ביום רביעי היא חופשית תודה :)
D dandi1091 New member 25/8/09 #1 ההופעה ביום רביעי שלום רציתי לדעת אם הכניסה להופעה ביום רביעי היא חופשית תודה
E eynav br New member 25/8/09 #4 יש מצב שגם אני, עקרונית אני יכולה אני רק מתבאסת להגיע לבד, לסוע לבד...
ס סאפירוש 1 New member 25/8/09 #6 נשלחה חצי הודעה :\ לגבי המרחקק והאזור אני גם ככה באה מת"א לנתניה ..
E eynav br New member 25/8/09 #7 כן אני יודעת, לא ממש הכיוון יש לך את המסנגר או פלאפון של יהלי במקרה? מהפורום הרישמי? פשוט הוא גר סנטימטר ממני..אולי הוא הולך להופעה גם
כן אני יודעת, לא ממש הכיוון יש לך את המסנגר או פלאפון של יהלי במקרה? מהפורום הרישמי? פשוט הוא גר סנטימטר ממני..אולי הוא הולך להופעה גם
ש שרית חדד בנשמה1 New member 25/8/09 #9 מחר שרית בנתניהההההההההההההההההההה יאללה בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כי אין מילה שתתאר כמה אני אוהבת כמה אני אוהבת להיות שלך ואין שום כח בעולם שיספר אחרת כי כך אני אוהבת להיות שלךךךךךךךךךךךך ש ר י ת ח ד ד = ה מ ל כ ה
מחר שרית בנתניהההההההההההההההההההה יאללה בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כי אין מילה שתתאר כמה אני אוהבת כמה אני אוהבת להיות שלך ואין שום כח בעולם שיספר אחרת כי כך אני אוהבת להיות שלךךךךךךךךךךךך ש ר י ת ח ד ד = ה מ ל כ ה