ההופעה ביום ראשון

חח, גם זה מהחדשות היה ביום שבת

זה מ"היום שהיה" ובקשר לנינט, היא ממש מסוג האנשים שהולכים לכללל הופעה שבאה מחו"ל ראיתי אותה גם בסטינג וחברות שלי אמרו לי שראו אותה בבלאק אייד פיז ושהיא נורא התלהבה מעצמה וישבה בVIP רק מעניין איפה בדיוק בבארבי היא עמדה, מה,כאחד האדם בצפיפות? לא נראה לי שנאה לה, מעניין אם הבארבי התפתו להכין חדר שקוף לכבודה... אחח מעצבנת.

FooK MI

New member
נכון המרפסת הקטנה שמעל הבר?

היא ויהודוש עמדו שם, יחד עם המוכרים מהאוזן השלישית ועוד כמה אנשים, בטח מההנהלה של הבארבי.

זה לוצ'אק מחדשות ערוץ 2

הוא עושה תכתבות בידור לאולפן שישי. ישר שראיתי אותו ואת המצלמת וידאו חשבתי שתהיה על רג'ינה כתבה באולפן שישי. מקווה שתהיה

הכתבה של אילן לוקאץ' כבר שודרה

בחדשות ערוץ 2 ביום ראשון בערב. היא הייתה ממש קצרה ולא חידשה הרבה. שאלתי בערוץ 2 והם לא יכולים להעלות את הכתבה לאתר שלהם בגלל בעיות של זכויות יוצרים. בקריינות,כנראה מתוך כוונה להסביר לקהל מי היא רג'ינה, הוא אמר "קרן פלס של האמריקאים"...אין דבר יותר רחוק מהמציאות מאשר המשפט הזה.

קרנוק

New member
קרן פלס הייתה וגם נכנסה מאחורי

הקלעים לפגוש את רג'ינה-ראיתי זאת במו עיניי

זה שאת פגשתאותה יותר מגניב! וגאד-

תרגעו מהסלבז הישארליים האלה זה עושה לי בחילה. כאילו עם כל הכבוד לקרן ויש יותר כבוד מלנינט, זה בטוח - בלעעעעעעע ליד רג'ינה הם יכולים ללקק את הרצפה של הבארבי אם תסלחו לי, אני ככ קיויתי שנינט לא תעמוד לידינו או משהו או לא לראות אותה, סליחה על ההתבטאות אני מקווה לא לעצבן אפחד מדי אבל הרגשתי שזה סתם יהרוס לי לראות כזה דבר מגעיל ומלא פוזה באמצע כזה ערב יפה ורג'ינה עם כל היופי שלה והרגשות שלה ואיך שהיא נותנת להם ללכת לפניה, טוב שהיא לא כמעט בכתה מולינו על הבמה, איך רציתי לחבק אותה [ככ הזכירה לי את עצמי, אלוהים!!
בייחוד כשהיא רקדה לשירים של חבר שלה כמו הבלה... אוחאוח
זה כאילו מסוג הדברים שאני תמיד עושה אבל לה יש זכות לעשות כי היא סלב וכשאני עושה את זה זה סתם יוצא פאדיחות אבל על ה... שלי כולם..
אוח, היא עשתה לי ככ טוב, אני ככ אוהבת אותה.] בקיצור, כבר יצאתי מכל הקשר, מישהו אמר ADHD? פשוט, גאד, למי אכפת מהם???? רג'ינההההה
וזהו. ודיי.!!!

noosh

New member
אני לא מאמינה שהיא עשתה את

Real Love
גם אינ רוצה לשמוע את רג'ינה מבצעת את Real Love!!!!!!!! למה היא לא עשתה קאברים גם בהופעה ביום שבת
אוף, מישהו צילם? הקליט?

FooK MI

New member
כריסטינוש ורג'ינוש חולקות דיסק ../images/Emo2.gif

זה חלום שהתגשם

אוי, אני אוהבת אותה!!!! ../images/Emo23.gif

[אני אפילו לא אטרח לנסות להשמע פחות פקאצה מתלהבת לגבי כל העניין. ביחוד לא אחרי שכולכם או לפחות חלקכם הנכבד ביותר שמע אותי צורחת - אם לא נהייתם חרשים אחרי הצרחה הראשונה שלי - ביום שבת, וכבר אין לי על מי לעבוד ממש ...
אהמ.] אוף, היא כזאת מלכה. |לבלב|

BlueJune

New member
באמת היה גדול.

אני רואה שאני לא היחידה שאהבה את Real love נורא וגם הייתה בהופעה של שון יום לפני.:) נורא אהבתי את הביצועים,למרות הייתי צריכה קצת להתרומם (נו,אני לא הכי גבוהה בעולם.) כדי לראות משהו,אבל עדיין היה נורא כיף. ונורא צחיקקתי שראיתי את נינט ויהודה לוי יושבים/עומדים להם בVIP או-מה-שזה-לא-יהיה-למעלה. הנחתי שבטח נינט מכירה שיר וחצי. דווקא ראיתי עוד איזה שחקן רנדומאלי בין הקהל,רק שחכתי איך קוראים לו. ולמרות מה שאמרו לי,המופע חימום היה די נחמד,כלומר,יותר מדי שירים וזה,אבל הוא די חביב. (רק לי הוא ממש הזכיר את בריאן מיי?D:)

yossigiv

New member
מגניב, ולא - הוא לא דומה לבריאן מיי

אולי יותר לבוב דילן, אחרי שהוא עבר לנגן עם אייפוד... דווקא היה לו שיר אחד טוב, אני כבר לא זוכר איזה, אולי אני אלך אליו למייספייס אם יהיה לי כוח. מעניין כמה היו שם שהיו גם אצל שון יום קודם :)

למעלה