ההופעה ביום ראשון

yossigiv

New member
ההופעה ביום ראשון

כלומר, אתמול, היתה נהדרת. אני לא מעריץ גדול של רג'ינה, שמעתי את "להתחיל לקוות" כמה פעמים ובזאת התמצתה ההכרות שלי איתה. בכל זאת עמדתי חצי מטר מהבמה (הפסנתר הסתיר לי אותה), והיה מעולה. אני חייב לציין (בבקשה אל תכעסו עלי) שהרגע שמבחינתי היה השיא, היה כשהיא שרה את "אהבה אמיתית" של ג'ון לנון. הרגשתי כאילו היא שרה את זה במיוחד בשבילי, במיוחד אחרי שביום שבת ראיתי את הבן שלו. חבל שלא היה לי האומץ להתגנב לחדר ההלבשה שלה עם נינט ויודה לוי ולשאול אותה למה היא שרה את זה. אחרי זה חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי עוד עדות לכך שהיא עשתה קאוור לשיר הזה בשום מקום. אם אני טועה, או שלמישהו כאן יש הקלטה של השיר הזה מההופעה, אני מאוד אשמח לקבל אותו.

yossigiv

New member
אייי לא התכוונתי שהשרשור

יעסוק בנינט. סביר להניח שהיא מכירה את רג'ינה מתוך עניין מקצועי (רג'ינה היא וירטואוזית ונינט בטח היתה רוצה ללמוד ממנה כמה דברים, זה לא אומר שהיא מתחברת למוזיקה שלה, אם כי לא הייתי שולל זאת על הסף). למישהו יש מידע על "Real Love"?

חחחח. אגב

אלה שעמדו לידינו כל היום דברו על זה שנינט פה נינט פה. אז מסתבר שלא טעו, אבל יום אחכ.. :)

תפסיקו תיכף ומיד

לרדת על נינט
[ברוגז ברוגז לעולם וזהו]

דווקא אני

אהבתי אותה, היא נראתה לי תמיד מתוקה כזו והקול שלה בכלל פשוט נפלא, עד שהפסקתי להבין, מה יותר ממוסחר, היא או הפוני שלה או הקיא שלה, אוי.

Dandoka

New member
היה מדהים.

היא פשוט גרמה לי להתאהב בה, ואני בטוחה שכך גם לכל הקהל. חח אחרי כל שיר שהיא אמרה תודה רבה והכל אז עמד מישהו מאחורי שעמד כל פעם מחדש "איזו מתוקקהההה. יוו." והייתה אווירה טובה בקהל, רק חבל שהיה נורא צפוף. יש לה שליטה כ"כ טובה על הקול שלה שזה מדהים, כל הברה היא יודעת מה היא עושה.. מה שיותר מדהים זה שבאמת היא נשמעת יותר טוב במציאות מאשר בדיסק. מממממממש נהנתי! היא מדהימה וזמרת מוכשרת ומיוחדת. גם אהבתי שהיא, בניגוד לבן-זוגה, עשתה הכל לבד. זתומרת, שרה עם הפסנתר בלי שום פלייליסט ברקע. והיא מנגנת מדהים על הפסנתר אגב. והשירים שלה בלי שום כלי היו ממש מגניבים! אהבתי את השיר הפותח שהיא תופפה על המיקרופון חחח.

noosh

New member
זה איה כורם שהייתה

לפחות לפי מה שאני יודעת. לגבי קרן פלס אינ לא יודעת (למה אינ יודעת באופן כללי?
)

למעלה