ההופעה ביגור
אחרי אין ספור נסיונות-אני ושי לא הצלחנו להיכנס. אבל הצלחנו למצוא איזו גדר בצד שיחסית קרובה לבמה וראינו סביר אבל שמענו בסדר+ אני,שי ועוד מישהי מהפורום [שכחתי את השם] היינו מחוץ לגדר ושמענו את ההופעה,סה"כ הייתה הופעה נחמדה. ההופעה התחילה בדיוק ב 2:00 ונגמרה באיזור 03:45. פלייליסט: הנה זה בא תעזור לי אם כבר חופשי SE גניבה סמי לעולם מצידי אינטרמת ניו יורק סיטי הזמן שלך ליפול גם כשלא בוכה אלה טיפה בים
הדרן: אין לך מקום עוד ארון הדרן 2: ג'קי אחרי ההופעה לא הייתה שום דרך נורמלית להגיע ללהקה [שי,אמרתי נורמלית,לא קפיצה מעל גדר עקומה],ומי שניסה-חטף מכות מהשומרים. היה נחמד להכיר כמה אנשים מפה שפעם ראשונה יצא לי לפגוש. אבל החלק הכי טוב של הלילה היה אחרי ההופעה- מצאנו איזה תייר מארה"ב ["מייק פרום קוליפורניה"
] ויפית חפרה לו בלי סוף וזה היה ק-ו-ב-ר. [יותר מאוחר אני אעלה סרטון של יפית חופרת לו על תום וטיטי וכל מיני
] יפית,להעלות גם את הסרטון עם מה שאמרת לו להגיד בהתחלה?
בגדול אני לא מצטער שהלכתי,אבל זה גרם לי לחכות יותר לכפ"ס
אחרי אין ספור נסיונות-אני ושי לא הצלחנו להיכנס. אבל הצלחנו למצוא איזו גדר בצד שיחסית קרובה לבמה וראינו סביר אבל שמענו בסדר+ אני,שי ועוד מישהי מהפורום [שכחתי את השם] היינו מחוץ לגדר ושמענו את ההופעה,סה"כ הייתה הופעה נחמדה. ההופעה התחילה בדיוק ב 2:00 ונגמרה באיזור 03:45. פלייליסט: הנה זה בא תעזור לי אם כבר חופשי SE גניבה סמי לעולם מצידי אינטרמת ניו יורק סיטי הזמן שלך ליפול גם כשלא בוכה אלה טיפה בים