ההופעה ביגור

AvtipuS

New member
ההופעה ביגור

אחרי אין ספור נסיונות-אני ושי לא הצלחנו להיכנס. אבל הצלחנו למצוא איזו גדר בצד שיחסית קרובה לבמה וראינו סביר אבל שמענו בסדר+ אני,שי ועוד מישהי מהפורום [שכחתי את השם] היינו מחוץ לגדר ושמענו את ההופעה,סה"כ הייתה הופעה נחמדה. ההופעה התחילה בדיוק ב 2:00 ונגמרה באיזור 03:45. פלייליסט: הנה זה בא תעזור לי אם כבר חופשי SE גניבה סמי לעולם מצידי אינטרמת ניו יורק סיטי הזמן שלך ליפול גם כשלא בוכה אלה טיפה בים
הדרן: אין לך מקום עוד ארון הדרן 2: ג'קי
אחרי ההופעה לא הייתה שום דרך נורמלית להגיע ללהקה [שי,אמרתי נורמלית,לא קפיצה מעל גדר עקומה],ומי שניסה-חטף מכות מהשומרים. היה נחמד להכיר כמה אנשים מפה שפעם ראשונה יצא לי לפגוש. אבל החלק הכי טוב של הלילה היה אחרי ההופעה- מצאנו איזה תייר מארה"ב ["מייק פרום קוליפורניה"
] ויפית חפרה לו בלי סוף וזה היה ק-ו-ב-ר. [יותר מאוחר אני אעלה סרטון של יפית חופרת לו על תום וטיטי וכל מיני
] יפית,להעלות גם את הסרטון עם מה שאמרת לו להגיד בהתחלה?
בגדול אני לא מצטער שהלכתי,אבל זה גרם לי לחכות יותר לכפ"ס

AvtipuS

New member
משם ראינו\שמענו את ההופעה

שימו לב ל"שלולית" בצד שמאל למטה של הגדר,היה שם בחור שהקיא את הנשמה בדיוק שהיינו ליד

AvtipuS

New member
יותר קרוב

איפה שהאורות האדומים, שם הייתה הבמה,ככה שלא היינו ממש רחוקים.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רז אל תעלה את מה שאמרתי לו להגיד בהתחלה תשלח לי את זה כדי שכל פעם שאני אהיה עצובה אני אראה את זה ויקבר כל הדרך אני הייתי עצבנית ואז נזכרתי במה שהוא אמר והתפוצצתי מצחוק קיצר שלח לי את זה

Zoeiii

New member
יאללללההה שימו תמונות

הייתה הופעה כל כךךך טובה היה לי ממש ממש כיף בעיקר בגלל הרכב הקהל השונה בהופעות רגילות בחיים לא היה לי מצב לעמד שורה שניה בקהל ולא להמחץ וזו פעם ראשונה מזה הרבה שנים שאני רואה הופעה מהשורות הראשונות... וזה כל כך טוב בעיקר היה מורגש הבדלי הקהל בהופעות המוגבלות לקהל הרגיל של הצעירים שנדחסים כמו סרדינים אחד בתוך השני ומתנגבים אחד בזיעה של השני פה עמדתי שורה שניה ואנשים שעמדו מאחורי לא דחפו קדימה אלא לקחו דיסטנס והיה לי ממש מקום לזוז מצטערת אם זה נשמע מתנשא , זו לא הכוונה , אבל .. זה פשוט הרבה יותר טוב ככה

MamoOoshA

New member
לעולם מצידי ../images/Emo14.gif

מחכה לכ"ס רק בשביל זה.. טוב נו, לא רק

מתנות

New member
הופעת נצחון.

ליפול + הזמן שלך. רצף מושלם.
כמה הייתי צריכה את זה. עוד הופעה שלא תתן לשכוח. הוכחות של כוח. ויכולת בחירה. תודה לכל מי שאיפשר את זה.

izzys

New member
אחת ההופעות.

תזכר לטובה, בהחלט השתלמה ההגעה. לעולם מצידי.. לעולם מצידי
. תודה למי שהיה
.

הייתה אחלה הופעה ../images/Emo13.gif

רגילה כזאת.. היה הזמן שלך
ובג'קי שהייתה שורה ראשונה טיטי הביאה לי יד

חיכה לי משהו מפצה בסוף [מסתבר].

כל היום הזה רק הוכיח שדבר אחד חזק ואמיתי נמצא אצלי בלב. ואולי היה קצת מפחיד [יובל, העיקר שאנחנו בחיים!
.] אבל אני לא מצטערת לרגע. היה שווה את זה. ותודה למישהו אחד מיוחד שתמיד דואג, ויודע איך ומתי, בדיוק כשצריך.
היה טוב. היה ליפול.
ולעולם מצדי שהצליח לגעת.

היה רע האמת.

גם לפני ההופעה, גם בהופעה, וגם אחריה. אבל לא מדברים על זה. ראו שעבר משהו על הלהקה, אבל בכל זאת בהופעה הם נתנו את הכל כמו תמיד. המילים של תום הם בין הדברים היחידים שגרמו לי לחייך שם. אז תודה ענקית לנוריאל על הכל. ולטלצ', ושיצי. אני כל כך אוהבת אתכן.

Zoeiii

New member
קרה משהו? ללהקה? לכם? שאתם מדברים כל הזמן

על אנרגיות שליליות שהיו ?

../images/Emo202.gif

ההופעה עצמה הייתה
לפני ההופעה ואחריה היה
תודות: לענבר ואז ליהב, לזמי על השעשועים לפני, לחבוב ולחבובה שעמדו מאחורי תוך כדי, לספיר על זה שבזכותה לא נפטרתי אחרי.
:) שבתשלום.

למעלה