ההופעה בטכניון-

jeackyh

New member
אני..בערך

נדבי השמיע לי את כל ההופעה מהפלאפון:) הופעה אלקטרונית רגילה מהנה..כרגיל!

Ez sLeeP

New member
אני היחיד שהיה מהפורום?

אוי. היה את זה שתמיד בא להופעות, ורוקד מוזר.. אני ארחיב אח"כ, כי אחותי רוצה את המחשב. ממתי אחותי רוצה את המחשב? או וול..

Ez sLeeP

New member
|הרחבה|

היתה מעין הופעת חימום תמוהה של סטנדאפיסטית תמוהה אף יותר. כולי מלא תקווה שהיא עוסקת בכך בשל התחביב, ולא בשל הפרנסה. לבושה בשמלת חתונה ופאה אדמונית, היא רדפה אחר סטודנטים קשיי-יום, והאיצה בהם להציע לה נישואין. זוועה. זו קומדיה? היו כמה בדיחות על רוסים (איך לא? משבר הלובה). עיקר התכנים הקומיים התרכז בפקולטות והמגמות, וה'חנניות' של אנשי הטכניון. וגברים ישראלים מול גברים אמריקאים (מסתבר שאנו דוחים). ההופעה היתה שוקולדית. כנראה בשל 'בוא' שתמיד עושה את הכל כ"כ שווה יותר. מוקתי משהו. היה תחילה את השיר הזה באנגלית, אהבתי ביותר (היה את זה בוואהל, לא? בהופעה של שיראזי היה..). מלווה בידי מרי לנצח, על קו המים, חולצת פסים (פעם וחצי - הרחבה מייד) ובוא. כולם אלקטרוניים. באמצעו של חולצת פסים היתה תקלה בסאונד, או משהו בסגנון. היו הרבה צחוקים, דיבורים על בטריות וגנרטורים, ואוירה מבודחת. קיבלנו אחד וחצי 'בחולצת פסים' בתמורה.

דווקא היה נדמה לי

שראיתי איזה נדב יושב עם שני חברים מקדימה משמאל בקו 133 בערך בשבע וחצי, כשהוא יושב בספסל ההפוך כמובן, אבל תהיתי אם מישהו באמת יכול לשבת בספסל ההפוך ולא להקיא.

Ez sLeeP

New member
מה אתה עושה/עשית בחיפה?

|מקור בלתי נדלה לשעשועים ומקרי פשע.. הממ.. בוריס?|

oooooOFIR

New member
כמה שמתחשק לי לשמוע את מרי לנצח....

מה נדב אהבת את השיר באנגלית????? הוא מזעזע

למעלה