ההופעה בחורבה!

The Rattlesnake

New member
ההופעה בחורבה!

כרגע חזרתי מההופעה היא התחילה באיחור של שעה נראה לי משהו כמו סביבות 3 הם ביצעו 12 שירים אם אני זוכר נכון... הקהל היה נוראי!!! מאחורי אתיופיות שכמעט דפקתי להן מכות! היו שם דחיפות מפה עד להודעה חדשה אחד שם כמעט הלך מכות שדחף מישהו קיצר היה ממש נוראי מבחינת הקהל הבנות צרחו כמו משוגעות להופמן וזייפו כל ההופעה בשירה נוראית פשוט! וראבק אני חייב להגיד את זה גלגל"צ אולי מקדמים את סינרגיה ללא ספק אבל גם הם ממסחרים אותם והקהל שלהם נהייה הזבל שבזבל אם זה פרחות ערסים וממש לא מעט!!! אני נהנתי מאוד כי הייתי שורה ראשונה מול גפן היתה הופעה מעולה ללא ספק. אבל אם יוצא לי לראות פרחות ששרות את "תראי זה אני" זה ממש הורס לי אין מה לעשות נהנתי יותר בהופעות שלפני הפריצה הגדולה שלהן "בזכות גלגל"צ!

Torn Identity

New member
המכות היה מפחיד. ../images/Emo12.gif

כלומר, ממש מפגר ולא במקום. ]; וחופשי דחיפות. אבל למי אכפת, העיקר שהיה כיף.

The Rattlesnake

New member
כן

ואני גם הייתי מטר מההוא שהלך מכות והייתי צריך להרגיע אותו ואז גם בא שכן שלי(שהיה בהופעה) שעזר להרגיע ת'רוחות. זה שהלך מכות ממש הגזים ולא מבין איך הגיע לריב עם אותו בחור.

The Rattlesnake

New member
חח נזכרתי שראיתי אותך בהופעה

הייתי בשורה ה1 או ה-2 לא יודע למה לא זיהיתי שם :\

The Rattlesnake

New member
הייתי עם אורלי ומיכל

ג'קט שחור וג'ינס הייתי ממש מול גפן אורלי היתה לשמאלי.

Torn Identity

New member
אני לא מכיר את אורלי ומיכל. ../images/Emo12.gif

והייתי קצת מטושטש מהוודקה, אז אני לא הכי זוכר, אבל יש מצב.
נשענת הרבה על הבמה או רמקול או משו כזה?
יא, גפן נגע בך?
בי נגע הופמן! לא מתקלח שנה! (סתם
) (וגפן נגע בי בכפר יונה!
)

The Rattlesnake

New member
חח הצטלמתי גם עם גפן

עירון ובנוואה משום מה הופמן ואיתן מיהרו וזה פעם 1 שלא הצטלמתי עם כולם :\ עירון היה הכי נחמד כמו תמיד! גפן היה סטלן ובנוואה התחיל עם בנות בחורבה וזה היה מצחיק! לגביי השאלה שלך כן זה אני הייתי נשענתי על הרמקול והאמת באמצע ההופעה היה לי הכי נוח בעולם לא דחפו אותי לא צעקו לי באוזן ולא זייפו בשירה (הבנות מאחורה..) קיצר היה לי מקום מעולה!

The Rattlesnake

New member
תוספת קטנה

מי היה מאמין שבמסיבת סטודנטים יהיה כמעט אותו דבר כמו במסיבת חוגרים (בלי לפגוע בחיילים שפה) אני בן 22 סתם לידע כללי. לילה טוב וסופ"ש מצוין לכולם!

rachelia78

New member
מסכימה שיש קהל זבל...

ושיש יתרונות וחסרונות לחשיפה בגלגל"צ....לצערי זה מקלקל מהכיף בהופעות....זה גם בטוח נראה נורא.....צריך לבוא והנות מהמוזיקה... רייצ'ל

Torn Identity

New member
אוי, והיה הכי מצחיק...

כש... נו, אני מתבייש, אני לא טוב עם שמות.
אבל אחד הגיטריסטים (*מתחבא*) פשוט עישן על הבמה, שתה בירה, חופשי... העיקר שהוא נהנה.

Torn Identity

New member
יאאא, תראו. ../images/Emo9.gif

יש תמונה שלי ושל ידידה שלי קסם כפארעליה באתר מסיבות.
ויצאה לנו תמונה חמודה, אני מרוצה.
ואגב, לכל המעוניינים, יש שם באתר גם תמונות של הלהקה מההופעה! אני אעבור עליהן אח"כ.
וצלמתי איזה 20-30 תמונות בפלאפון, אח"כ נראה מה יצא.
בטוח יש לפחות כמה טובות של הופמן, מכיוון ש, וול, אפשר לומר שבערך תקעתי לו את המצלמה בנחיר עוד שניה. הייתי פשוט צמוד לבמה.
(ליבי, רק תחשבי (!) כמה הוא הזיע עלי
)

למעלה