ההופעה בחולון

tzvira

New member
ההופעה בחולון

היה ממש ממש כיף . דבר ראשון הגעתי בדקה ה90 ,השגתי את הכרטיס הזה וחיכיתי 4 שעות . אני התקשרי להרבה אנשים אבל מישום מה כולם פיתאום היו עסוקים אז אל תגידו שלא הזמנתי. בסוף יוסי היה הכי פנוי והוא בה ראשון אז הוא זכה שלא תחשבו שאני אגואיסט (מי שיודע יודע ). בכל מיקרה ההופעה היתה הופעה לבוגרי חולון ומישום מה הם לא הגיעו בהמוניהם לכן היתה הופעה פרטית , וקומפקטית כזו כמו שאני אוהב. בלי דחיפות הרבה מקום לרקוד וכמובן 2 סמ' מהבמה. כשאתניקס הגיעו היה מלא זמן לדבר איתם גם אחרי ההופעה. תמיר סיפר שההופעה ברשל"צ הולכת להיות פיצוץ משהוא מיוחד , והדיסק מישום מה קצת התעקב. בקשר לדודו טופז שום דבר לא סגור. בהופעה אתניקס עשו ממש שמח ובגלל שלא היו הרבה אנשים (אולי 100) הם הקפיצו אותנו . הם אפילו שרו את השיר לינדה בפעם הראשונה נראה לי על הבמה ולדעתי היה בייצוע יפה. הקטע הכי מצחיק שזאב שר את השיר טרטא ושכח את כל המילים אז הוא התחיל להמציא מילים כמו " אני לא זוכר את המילים של השיר המטומטם הזה ...." הדבר הכי מצחיק שאני ויוסי כבר בני 30 עוד מעט ואנחנו רצים אחרי ההופעה ותמיר אמר ליוסי שוהא בן 45 וגם הוא לא מאמין. זה לסיכום היה ממש כיף ומקווה לראות אותכם ברשל"צ . תמונות מההופעה אני יפרסם כאשר ישלחו לי והיה שם צלם מיקצועי אז כניראה יהיו תמונות ממש טובות.

tbenc

New member
המופע בחולון

שלום לך, מסכים איתך,היה מופע נהדר וכרגיל,השאירו טעם של עוד... היה גם נחמד לדבר איתם,ממש כאילו אנחנו מכירים שנים. היה גם נחמד לראות אותך ואת יוסי.(אם אתה זוכר,אני והחבר שלי היינו משמאלך עם המצלמה). בכל מקרה אני(תומר) וחברי(דודו) נשמח לראות את שניכם וגם אחרים בחג היין. אגב,אם יש לך מישהו שאתה מכיר שמשרת בקבע,יש כרטיסים למופע ב-60 ש"ח במקום 130 ש"ח דרך האתר של "חבר"(מקווה שלא נגמרו עדיין כי חוטפים את זה),תנסה את מזלך,אולי שוב תצליח...בהצלחה ונתראה,אני מקווה בחג היין.

KeLeMeNcY

New member
שמחה שנהניתם

מאד עצובה שלא הייתי שם...
תמונות! חבר'ה אני מחכה לתמונות!

tzvira

New member
לליאור

אני מקווה שאת לא שואלת לגבי או לגבי יוסי .

tbenc

New member
לליאור

היי,שמי תומר,לא ממש יצא לי לכתוב בפורום...מדי פעם כשהיו לי עדכונים שימושיים על הופעה כזו או אחרת אז כתבתי. אתחיל לכתוב יותר בעתיד. אני עם אתניקס מתחילת הדרך והולך להרבה הופעות שלהם. אני מניח שהתכוונת אלי כששאלת "מי אתם שלא ראינו אתכם"... אז נעים להכיר ונשתמע

למעלה