ההופעה בזאפה!

• פותח הנושא BogN
  • פורסם בתאריך

Skicker

New member
היה כל כך טוב...

ממש נהנתי היה ענק! בהתחלה עמדתי איזה שעה ליד עידו עד שהבנתי שזה הוא.. היו לידי איזה 3 ילדים בני 8 עמדו שם בשורה ראשונה והם שרו את כל מה נעשה אותי זה הצחיק.. תגידו זה רק אני או שהם שינו את הבית הראשון של מהבמה להפציץ (או שהתבלבלתי עם שיר אחר אני עדיין די עייף) ושאנן שקרא את המילים זה היה כל כך שקוף אבל זה נראה שהכל הולך ומשתפר וזה טוב.. ושאנן נהנה להזכיר הרבה את ראש אכ"א בנסיעה הביתה אחרי ההופעה אחרי איזה חצי דרך שהיינו בכביש 1 חבר שלי קולט שהוא נוסע על 120 עם אמברקס (איך שלא כותבים את זה) משוך זה היה ממש מוזר אבל מצחיק זהו.

Funky Giraffe

New member
גיא שר שורות במהבמה להפציץ

שהיו בשיר המלא של "על הבמה להפציץ" שהוא היה פעם 3 בתים שלו בנוסח "יש לי הזדמנות לתת בראש בוא נתפרע"

virextyle

New member
הופעה ../images/Emo45.gif וו-אוו

ההופעה היתה פגז אתמול אחלה קצב ואחלה קהל השירים הבולטים היו "מה שבא בא" בסגנון רוקי ו"סטטיסטיקה" בסגנון אטני חזק כמובן שכל השירים היו חזקים. אין עלהדג.

Funky Giraffe

New member
רוי, רוי אדרי, רויאל, רועי אדרי

אני יכול לתת שמות נוספים שלו עד מחרתיים

RESTO

New member
מעולה !!!! נפלא!!!! מפנק!!! אדיר!!!

מקפיץ!!!! לפאנים!!!!!!!!!! הדגים עשו אותי ממש מאושר אתמול!!!!! וניר גבע הוא אחלה....

RESTO

New member
ואז גם יפתח שרשור

סגידה ל.... מי שיודע שלא יגלה ... יאללה ביי!!

רציתי לבוא =\../images/Emo194.gif

אבל העדפתי להרוויח 100 במקום לבזבז 100 =\ לאנורא! קיצר! תעשו מפגש! אני מתגעגעת כמו תחת

BogN

New member
בשביל מה את עובדת!?!?

את עובדת בשביל כסף, כדי שתוכלי לעשות איתו דברים!!! השורה "להרוויח אבל לא להפוך לחומרני" אומרת לך משהו? היית צריכה לבוא.. הייתה הופעה לפנים!!!

טוב אתה יכול להרגיע?!../images/Emo194.gif

פאק! אני עובדת בשביל שיהיה לי כסף...ולא בשביל לבזבז אותו אני חוסכת כפרע אז סתום ת'פה ואל תדבר אליי או תטפיף לי מוסר! גס רוח

BogN

New member
טוב, זה יצא קצת לא כמו שהתכוונתי

אולי זה יצא כאילו אני מטיף לך או משהו... אבל זה ממש לא מה שרציתי... כולה אמרתי שחבל שלא באת כי הייתה הופעה לפנים! ועקצתי אותך קצת. אבל אני רוצה להדגיש שזה היה בצחוק. לא צריכים להיות כאלו רציניים. זה הכל... מצטער אם זה היה נשמע אחרת.

למעלה