ותגובה מלאה
היה פשוט מרגש היום... רק הטרופרז חסרו לי. הפכתי את העולם בשביל להגיע היום... השגתי כספים מכספים שאין, ממים יצאו סלע, ומהסנה הבוער... טוב סתם רציתי לקשר סנה כי ירדתי ברח' משה סנה מהאוטובוס והיה קטע מצחיק עליתי על אוטובוס כללי כזה לת"א, וכשאני מגיע להרצליה אני קולט כזו פרחה עם דפוק'תי ועוד כזה סטייליסט פוצחים בדיאלוג "איך נגיע לבארבי?! " -"זה לא בבארבי, זה בזאפה!!!" וכך חסכתי לי בתוך הכסף שאין מונית בתוך ת"א כשהתחלקתי איתם ((

אבל אני מזיין ת'מוח אוקצור הייתה הופעה בת אלף אלפי זונות רק שחסרו הטרופרז רק אני שמתי לב שבעיבודים יש אלף ברידג'ים חדשים ומגניבים, וגם יש איזה 700 ברייקים בכל שיר, והכל מתחיל בעוצמה 0 וזה מתגבר לאט לאט ובערך בפזמון או משהו זה נהיה בעוצמה 200 (גם באנרגייה וגם בווליום!).... זה היה קרשנדו למי שמתעסק במוסיקה.. קרשנדו אמיתי... הייתי מוכן למכור את הבית שלי בשביל שיהיה לי את הגירסת הופעה של לוטוס מוקלטת. כמה וייב Fאנקי היה שם!!! וגם בקהל היו מריאנו אידלמן איתי מאוטנר וכאלה פלייליסט (איזה אשכנזים, מי עושה 2 הדרנים, מה אתם, שלמה ארצי?!
!!!) בעזרת הג'אם -לפי סדר הדיסק, פחות להביא את המכה ----- שירים ישנים: אף אחד, כל המנאייק, לא פראיירים, חליפות, לזוז ---- להיטים: סטיקר מה נעשה חסרו לי השירי Fאנק מהמכונה. תעיפו את הסטיקר ואת מה נעשה דחוףףףף!@$$!@# תרעננו קצת אנשים!!!
בסך הכל היה מדהים ברמות... גם הקהל זרם איתם. וד"א, אני שונא תל אביבים... היו שם כמה אנשים כל כך קרים רעים סנובים ומנוכרים שזה מזעזע... באתי לשאול שאלה תמימה בתגובה לשאלה ששאל אחד מהם את ניר (שד"א הוא מלך) על שיר כלשהו, וענתה לי מישהי שהייתה לידו: "זה לא עניינך, ואל תתערב, הבנת?!" אנשים, מה נהיה? מלחיץ כל הקטע הזה... (אני לא בא להכליל. אני מדבר על קבוצה מסויימת.) קיצר היה שווה לבוא... יאללה כל פעם נשים 100 שקל על מונית בנסיעה של רבע משעה מת"א לכפ"ס