ההופעה בזאפה

עומר XD

New member
ההופעה בזאפה ../images/Emo13.gif

אז כן, בסוף הצלחתי להגיע
קודם כל נתחיל בזה שקצת מבאס אבל שווה את זה, הגעתי שעה וחצי עם אנשים לפני ההופעה, אז הזמנו וזה העברנו את הזמן איכשהו.. ואז פתאום נהיה חושך ותום עולה לבמה, מתחילה לנגן את 'מודה אני' ואז אפרת עולה וכמו כל פעם מבצעת את השיר ובלהבלה ואז בלי מיקרופון והכל סבבה. היא ביצעה את השיר 'אם תלך מכאן' ואפרת בעצמה ניגנה על קסילופון, זה היה נורא מצחיק בהתחלה ואז אחר כך כל הקהל כבר התחבר לשיר והוא היה עם אחלה ביצוע, שונה לגמרי ממה שיש ביוטיוב. בינתיים השירים עוברים כל אחד ביצוע שונה ויפה כמו כל פעם, ואז מגיע דיאטה. בפלייליסט היה כתוב "דיאטה - אווה מרייה" , לא הבנתי מה זה, אבל בכל מקרה חשבתי שדיאטה יהיה משעמם כמו תמיד שהיא אומרת שזה שיר אחרון ועולה אחר כך, שזה באמת היה ככה, אבל אז בסוף השיר היא התחילה לשיר איזה משהו לא קלטתי באיזה שפה זה, אבל זה היה ממש ממש יפה ובסוף אחרי שהיא סיימה היא התחילה לשיר עוד פעם "ואז כבר יפסיקו... לשאול... " וסיימה. אחר כך עלתה להדרן עם עוד 3 שירים שאותם אכתוב בסוף בפלייליסט. אחרי ההופעה שתי הידידות שלי גררו אותי לחדר אמנים לדבר ולהצטלם עם אפרת, אז אני אמרתי להן שילכו לאפרת ובינתיים אני אדבר עם תום, אבל היא הייתה צריכה ללכת החוצה אז רק החלפתי איתה כמה מילים והלכתי לאפרת, היה איתה נורא מצחיק כי היא אמרה לי כזה "וואו מהופעה להופעה אתה גדל, מה זה! " ואז התחבקנו והן הצטלמו איתה והלכנו. ועכשיו אני אכתוב את הפלייליסט מהזיכרון, נקווה שיצליח
מודה אני מצעד הגאווה טוב לבד מגדלור כמו שזה היה קופסה ביום קרב איגרוף תמיד כשאתה בא לא מאוחר (ממחר דף חדש) אמן בום טראח אם תלך מכאן לראות את האור *דיאטה - אווה מרייה* (עולה, יורדת כרגיל.) הדרן: שיהיה לך טוב - לבד עם תום. מועדון ריקודים. אה אה אה. קיצר, אחלה הופעה, נטע מוזמנת גם לספר

אריה31

Member
מנהל
תיאור מעולה, אהבתי, שמח שנהנית עומר../images/Emo13.gif

רק איך זה שלא הצלחת לדבר עם תום? בד"כ אותה הכי קל להשיג חח

עומר XD

New member
חח זה לא שהיה קשה להשיג אותה.

היא הייתה צריכה פשוט לצאת החוצה ולא רציתי לנג'ס לה, אז אמרתי לה אם אפשר להחליף איתה מילה לדקה.. דווקא אפרת ממש לא הייתה עמוסה, כאילו לפני שבאתי לדבר איתה היא הייתה עם ההורים של נטע. זה לא כמו בזאפה תל אביב שמתנפלים עלייה

ednaye10

New member
היי ,בסוף לא הלכתי

גם בגלל שלא היה לי כל כך מצב רוח בגלל כל המצב בצפון וגם היום קמתי בשש בבוקר לעבודה אז זה לא כיף לקום ממש מוקדם אחרי שיצאתי להופעה ערב לפני.לא נורא,יהיו לי עוד הזדמנויות ללכת אני מקווה

חמודים אתם. לאיזו הופעה הלכת יום קודם?

שמעתם שאפרת התכוונה לקיים היום הופעה מיוחדת לתושבי הצפון?

ednaye10

New member
לא הלכתי לשום הופעה יום קודם../images/Emo4.gif

פשוט אמרתי לך שאם אני כבר הולכת להופעה אז אני מעדיפה לא לעבוד יום למחרת.והיום עבדתי משמרת בוקר אז אם הייתי הולכת אתמול הייתי קמה ממש עייפה בבוקר אז זה יצא לי טוב.חוץ מזה כמו שכבר אמרתי לא היה לי ממש מצב רוח בגלל כל המצב שהיה בכרמל.אפילו ללימודים לא הלכתי ביום שישי והבנתי שמתוך כ-40 סטודנטים הגיעו רק חמישה.כנראה שלא הייתי המדוכדכת היחידה.עכשיו אני קצת יותר רגועה והתאוששתי קצת.אני מקווה שזה ימשיך כך ושיהיו רק בשורות טובות

אמן ../images/Emo249.gif

מקווה להתאושש קצת ולחזור לציוויליזציה. מתגעגעת אליך. וגם לעצמי, בין השאר...

זה לא יצא לפועל? אין לי מושג

נראה לי שקראתי על זה בוואלה סלבס או בוואינט, לא זוכרת כבר, אבל בוודאות קראתי את זה אתמול.

bali

New member
מנהל
אווה מריה זו תפילה נוצרית בלטינית

סתם שתדע...

נטע5909

New member
../images/Emo23.gifאווה מריה ../images/Emo23.gif

אמא שלי לפי דעתי תיארה את זה הכי טוב שאפשר:"שירת המלאכים" היא שרה ממש כמו מלאך היה חסר לה רק נבל ביד את השמלה הלבנה כבר יש לה. היא עשתה את זה ממש ממש יפה. דווקא אז נגמר לי הזיכרון במצלמה
הבאתי לה את החולצה והיא ממש שמחה והתלהבה ממנה. ההופעה בסך הכח הייתה יפה אבל חסר לי קצב אה אה אה, קרב איגרוף, מגדלור ובום טראח הם השירים היחידים הקצביים וכל השאר שקטים לא שיש לי משהוא נגד זה אני מאוד אוהבת שהיא שרה שקט אבל עדיין היה חסר לי.

למעלה