ההופעה בהרצליה

איזה כיף לקרוא../images/Emo13.gif

אהבה באור וצל
אימפונציה של מילים
שזה יהיה גם ב10/3

טוב הייתה הופעה מעלפת../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

בכל הופעה אני פשוט נהנית יותר ויותר.. טוב אז אחרי שבכלל לא תיכננתי ללכת להופעה הזאת, התברר לי יומיים לפני שעדיין יש כרטיסים, אז ישר הזמנתי וידעתי שאני חייבת לעשות את כל המאמצים בשביל ללכת להופעה הזאת, מה שהתברר כבסוף כבחירה נכונה
. טוב אז גררתי את חברה שלי שהאמת, עד לפני שבוע היא בכלל לא הכירה את אריק,ונסענו יחד לקמלוט. נכנסנו והתיישבנו בשולחן הקבוע [ליד אבנר
], מעצבן שהם אף פעם לא עולים בזמן..חחח אבל ההמתנה עברה מהר.. לפני ההופעה איזה אחד.. נו פרי.. החליט לעבוד עליי ולהגיד לי ששקלרסקי לא מופיע ושיש לו מחליף
. טוב, אז אריק עלה לבמה מדהים כרגיל, התחיל עם "אם את נופלת" פשוט שיר מדהים,אני עדיין לא מאמינה שבהתחלה ממש לא אהבתי אותו.. אריק שר את אימפוטנציה של מילים, ווואוווו פשוט ביצוע מ--ד-ה-י-ם
הדבר שהכי הוסיף להופעה לדעתי הוא שאריק החליט לוותר על השיר הנוראי של בוב דילן..ופשוט כמו שהוא אמר "הצלתי אתכם עכשיו משיר ארוך של 15 דקות
". באמצע סולו התופים של אודי נפל לאודי אחד התופים אבסל הוא כמו תותח המשיך לנגן כרגיל ופשוט היה מדהים!!. בהדרן הוא שר שוב את הגשמה עצמית, אחרי שהיה סוג של דיון בקהל ובין אריק והלהקה מה לשיר, מאיה רצתה את זאב הערבה, באמת חבל שלא שרו את זה..אבל בסוף הלהקה התחילה לנגן את הגשמה עצמית וחסכה לאריק את ההתלבטות. התאורה מדהימה בסיבוב הזה.. כל ההופעה עצמה, פשוט כמה רמות מעל הסיבוב הקודם.. בהדרן, לאבנר נקרעה הקשת של הכינור, חחח ואחרי שקראתי פה השבוע שזה קרה לו גם אצל ליאור שליין אז או שהוא משתולל יותר מדי עם הכינור או שהקשת מעאפנה
. אחרי ההופעה הלכנו לראות את היפיוף [והסנוב
] ואם זה מעניין מישהו אז הוא משתתף באיזה הצגה בקאמרי.. מאיה, אייל ואודי חמודים כרגיל
אבל, ה-כ-י חמוד בלהקה והכי נחמד זה דקל!!! הוא כזה חמוד...וגם מצחיק אותי כל ההופעה
אריק, אויש הוא מתוק רציני! חברה שלי שעד לפני שבוע לא הכירה אותו בכלל פשוט התאהבה חחח... ד"א רותם כבר לא נמצא, יש במקומו איזה אחת תמר, לא יצא לי לראות אותה אבל שמעתי שהיא לא נחמדה במיוחד..טוב נחכה ונראה חח.. בקיצור, ההופעה מדהימה!! זה כבר נשמע מצחיק שאני אומרת את זה אחרי כל הופעה אבל באמת כל הופעה שלו יותר טובה מהקודמת! ועושה חשק לראות עוד אחת... אני כלכך שמחה שבסוף יצא לי לבוא למרות שהייתי צריכה לוותר על משהו ממש חשוב אבל זה היה שווה את זה! צילמתי קצת תמונות, בעיקר של אבנר, אבל יש גם של השאר אז אני יעלה לפה..
.

I מ י ר ב I

New member
אווו,איזה יופי!

שמחה שיצא לך ללכת בסוף ונהנת. נשמע שהיתה הופעה מצויינת. אז עכשיו אין קאבר בהופעה? אני חושבת שכן צריך להיות.. סיקרנתם אותי ממש עם אימפוטנציה,אני חייבת לשמוע. צודקת לגבי התאורה,גם אני חושבת שהיא מעולה הסיבוב הזה,גם התמונות יצאו מעולות.תודה. אני מסכימה איתך לגבי כל הופעה יותר טובה מהשניה,כולם שם רק משתפרים מאחת לאחת. לגבי ההצגה של אבנר הוא משתתף בנפש הטובה מסצ'ואן,אני הולכת לראות אותה ביום שלישי.

למעלה