ההופעה בהרצליה

טולי135

New member
ההופעה בהרצליה

טוב. אחת ההופעות הטובות. הוא הוסיף את אהבה באור וצל ובחלק השני הוא פתח על הפסנתר עם אימפוטנציה של מילים ואח"כ שמות.. הקהל היה מעולה, אריק עלה להדרן עם הגשמה עצמית שוב. יצא לי לדבר מעט בסוף עם אודי ומיה וצילמתי מעט אני תכף ינסה להעלות את הקבצים, סבלנות זהו ניסיון ראשון שלי. יפעת צילמתי לך את אבנר.

טולי135

New member
לא מצליחה

כנראה שהתמונות גדולות מידי אני אשגע מחר את בעלי שיסדר לי אותם כך שהם יעלו. סססווורררייי

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

לכל אחד

I מ י ר ב I

New member
מעולהההההה

שיר מדהים אהבה באור וצל,שמחה שהכניסו אותו להופעה בסוף. וגם אימפוטנציה שיר טוב,מקווה שישאיר אותו להופעה שאני אהיה. גם בברל'ה הקהל דרש הדרן נוסף,אבל זה לא קרה.שמחה שבזאפה חזרו להדרן! נשמע שהיה ממש ממש יפה,שמחה שנהנת ותודה על התמונות

טולי135

New member
תודה על המחמאות.

אני מאמינה שישאירו את השירים הנוספים. היה קטע מצחיק, שהם עלו להדרן הם שאלו מה לשיר לכם ומישהו בקהל צעק את זאב הערבה, ואריק צחק הוא חשב שזה "הסאונד מן" מסטלבט עליו הוא לא האמין שבקהל ייבקשו אותו והוא רצה שיר יותר קצבי אבל הלהקה לא חיכתה לו היא ראתה שהוא מתלבט הם לבד התחילו שוב את הגשמה והיה בהחלט שמח...

I מ י ר ב I

New member
אני הייתי מבקשת את-מגיע לך שיר

אבל אין סיכוי שבחיים אני אצעק בהופעות!

shanoosh

New member
מגיע לך שיר באמת שיר מדהים !

אם הייתי שם, הייתי צועקת
אבל אני אוהבת ללכת להופעות שאני כבר מכירה את השירים טוב, ויודעת אותם בעל-פה, אחרת זה הורס לי את כל החוויה .. סביר להניח שעוד כמה שבועות אני אלך להופעה

למעלה