ההופעה בהוד השרון

We came in

New member
ההופעה בהוד השרון

נעלמתי מהמפה לכמה זמן מסיבות טכניות. סלחתם, נכון?:) בכל מקרה לעברי היתה הופעה אתמול בהוד השרון... ובתור תושב גאה אנ ימרגיש חובה לדווח. ההפקה היתה ממש חלשה, איכות הסאונד איכזבה ורואים כמה שזה ניכר בשירים של עברי. הוא שר את "ניסים", אחריו "האנשים החדשים", "על קו המים", "זה לא אותו דבר", "מרי לנצח", "בחולצת פסים" ולבסוף שיר ששכחתי. נקודת זכות אפשר לתת לקהל ענק שהצתופף (כ-40,000 איש, במתחם עצמו) ושר כמו מטורף. היה מעולה=]

נעמיתה

New member
../images/Emo12.gif

תושב גאה? תזדהה.. וכן, היה מעולה. נהנתי ורי מאצ'. היו המוןןןןןןןןן אנשים, אני חושבת שהפארק בחיים לא היה מלא כמו אתמול
כל האירוע אתמול היה בכלל חד פעמי. הוד השרון?! גם משינה וגם עברי? כאילו במקרה הטוב הביאו לנו את הדורבנים

אאאאיה

New member
מאחורי הקלעים...

קודם כל, עברי הגיע ממש מוקדם יחסית להופעה שלו, הוא היה בהוד השרון כשהלהקות המקומיות הופיעו (כחל הריקודים...) לפני שעברי עלה לבמה הוא נראה קצת לחוץ, הוא הסתובב וזז כל הזמן (אבל יכול להיות שגם סתם היה לו קר...) מלא אנשים עצרו אותו כשהוא עלה לבמה וביקשו ממנו להצטלם איתו... (לא מאחרוי הקלעים, אבל משהו חשוב...) עברי שר לי!!! זה יום העצמאות השני ברצף שהוא שר ומסתכל עלי חלק מהשיר... שנה שעברה זה היה "הכוס הכחולה" והשנה זה היה "זה לא אותו דבר"... ורציתי לשאול אנשים שראו את ההופעה מהמסכים, איך זה היה? ראו טוב? נ.ב. משינה הורידו שלושה שירים מההופעה שלהם ועברי שר את ההופעה כמו שתכנן ולא הוריד אף שיר...

almonit

New member
סליחה אבל

מאיפה המידע לגבי השורה האחרונה שכתבת? עד כמה שידוע לי הפליי ליסט בהוד השרון היה די כמו הפליי ליסט שמשינה שרשו גם באשקלון וגם ברוק"צ, אותו מספר שירים ככה שלא נראה לי שהורידו כלום. דווקא ההופעה של עברי הסתמנה לי כקצרה מידי.

Naych

New member
היית אתמול בהוד השרון? ../images/Emo12.gif

גמני הייתי

chen elharar

New member
אולי זיהת אותי בין ההמון? ../images/Emo13.gif

חח האמת שזה הייתה החלטה פתאומית ללכת להוד השרון, סתם פתאום היה בא לי :)

We came in

New member
להזדהות?

ארתור. בהחלט הוד השרוני'ק גאה. לא גאה כמו שעברי היה רוצה שאני אהייה אבל עדין:) מי עוד היה?!

אאאאיה

New member
אתם רוצים להגיד לי...

שאנשים באמת הגיעו להוד השרון???? פעם ראשונה שיש אצלנו משהו טוב ואנשים מגיעים מכל מני מקומות...

LinKerBel

New member
תלונות תלונות ועוד תלונות../images/Emo6.gif

הסאונד היה גרוע ביותר...אצל משינה המצב בכלל היה קטסטרופה- הגיטרה של שלומי ברכה קרסב, הגיטרה השנייה בכלל לא הייתה מכוונת ויובל בנאי התבלבל בחצי מהשירים..אבל לפחות הוא רקד
האגם הזה מול הבמה כל כך לא במקום..האנשים שעמדו הכי קרוב לבמה היו במרחק של כמה מטרים טובים..את מה שצילמו תלמידי תקשורת במוסינזון
בקושי ראו על המסכים כי משום מה לא כיבו את הפרוג'קטורים.. אוף איתי, המון תלונות...העיקר שעברי היה תותח, כרגיל..למרות צרידות קלה בקול.. עוד מפרט של יונתן לאוסף

נעמיתה

New member
ואני קוראת שוב מה שכתבת

אולי לא התלוננת על המגמה אלא על הפרוג'קטורים?! נו מיללאא..

אאאאיה

New member
אז ככה...

המסכים לא היו בשליטתנו... וגם לא המזרקה... היא שם תמיד ואי אפשר ממש להזיז אותה... אבל אני לעומת זאת הייתי ממש קרובה... אז אני נהנתי ממש מההופעות מהשורה הראשונה (ואפילו לפני)... אני לא שמעתי מהרמקולים אבל משינה ממש נשמעו רע... והיה ממש מצחיק שיובל התבלבל בערך באיזה חצי מהמילים של השירים...

irashady

New member
יובל תמיד מתבלבל במילים

חחחח אני כבר רגילה באחת מההופעות שלהם שהייתי הם עשו את "היא התווכחה איתו שעות" ויובל דילג לבית האחרון ואז הם עצרו את השיר וצחקו על יובל והם חזרו בית אחורה

LinKerBel

New member
כה..הצילום דווקא היה טוב..

והחולצות הכחולות האלו בכלל להיט

האגוש

New member
היה ממש כיף ../images/Emo9.gif

איה וזוהר, יא גרופיות! יושבות לי על הבמה

אאאאיה

New member
כן, כן...

כן, זאת איה... מי זאת נעמיתה? אני מצטערת, אני רק עשיתי את התפקיד שלי... (זה שהתפקיד שלי היה לשבת על הבמה ולראות שהכבל לא נופל למים וזה במקרה היה מול עברי זה לא אשמתי...) חוץ מזה זוהר לא ישבה היא הסתובבה כל הזמן סביבי...

למעלה