ההופעה בהא הידיעה!!!!!

ההופעה בהא הידיעה!!!!!

בראש ושבראשונה אני מודה לאחי מושקיו שהזמין אותי כרגיל כל חשבונו תודה נשמתי.. לקב"ה שחיזק אותי ושלח לי רפואה וזיכה אותי להגיע להופעה לבתאל מדימונה מאמי שלי אין עלייך את חייבת לי כסף על התיק... לעמיר אין עליך שמחת כמו תמיד נדב אתה מלך (חבר'ה אני יקליט אצלו באולפן תאחלו לי בהצלחה) יהודה מסס תודה על כל המחמאותתת פזיתו'ש מאמי שלי משוש חיי אין עלייך אני מתה עלייך היה כיף להתכרע איתך ולעשות קילילילי (צהלולים חח) אתי אין עליךך מבינה אחותי המדהימה אני אוהבת אותך ואני יעשה הכל בשבילך גרציה אין עלייך היה מצחיק איתך אין לי מילים לבטא את מה שאת גורמת לי אודליה הרגת אותי עם בקפה ג'ו יא גנובה ארן תחייך תחייך ואני עוד יצטלם איתך חחח היה ממש כיף לראות אותך שוב חי קובי וליאור הפסדתם היה מדהיםםםםםםםםם אבי חיון חכה חכה אתה תשלם על זה חחח יעלוש מאמי חולה עלייך חבר'ה על מה שדובר בבית קפה על הכותל זו הייתי אני היא רק צחקה וקובי בן דוד של בתאל אין כמוך איך היה כיף להכיר אותך יא שרוט דנה דנה דנה דנה דנווני חחחחח לימורי מאמי כמעט שכחתי אותך תודה שהסכמת לי לשבת לידך חחחח ד"ש ליוסי ותודה על המחמאות ואם שכחתי מישו אז סליחה זה מהתרגשות... חברים שלי כל מי שהיה איתי בבית קפה לא שכחתי שאתם חייבים לי טיפים אז יאללה פתחו ת'כיס.... וזהו תאחלו לי בהצלחה אני מופיעה עוד שבוע באוניברסיטת בר אילן אני מקווה שילך טוב מתה על כולכם אין עליכם מתגעגעגעגעגעגעת מאודדד ~חנוש~

פזיתתתת

יאללה תעלי תמונות אני מחכה אה ואת התמונה שלי מאחרי ההופעה זאת שיצאה יפה תשלחי לי במייל

למעלה