ההופעה בדוהל

דפ19

New member
ההופעה בדוהל

הייתי בהופעה, במקום מצויין... האמת זו ההופעה השניה שלי בסבב האלבום הזה.. והיתה מדהימה! מרגש כל פעם מחדש. היה גם מצחיק עם "עופר" הדו שיח הזה.. אני וחברה שלי ראינו כמה חברה שדיברו שם עם אמיר, לא שהעזנו להצטרף כן..!? עכשיו שאני קוראת את התגובות פה, אני מבינה שזה חברה מהפורום...

דפ19

New member
זה מהדיסקים

יש לי שאלה, (למי שהיה וראה..) הבחור שמחר את הדיסקים בחוץ שייך לאמיר!? (קשר משפחתי הכוונה..) נראה שייך.. והסתקרנתי לדעת...

גרציה פ

New member
מי שמכר את הדיסקים שייך לעצמו../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif

אבל הוא מיצג את עמיר במכירת הדיסקים... כאילו מטעמו של עמיר.

אתי Z

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הופעה הבאה ב"ה תצטרפו אלינו, בלי להתבייש... והדו שיח "עופר" כבר הפך להיות חלק מההופעה, כי כמו שעמיר אמר, עופר מגיע לכל הופעה לבדוק שהכל בסדר איתם

דפ19

New member
אתי

אתי איפה ישבת? ולא התביישתי.. לא הכרתי.. היו שם רק בנות אם אני לא טועה..

פזית 1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני נוטה להסכים איתך, אכן הייתה הופעה מדהימה!!! והדו שיח בין עופר לעמיר יהיה עד אשר עמיר ישיר בהופעה את קרוב אליך (דיעה אישית שלי).... כל הופעה (לפני הופעה, במהלך ההופעה ובסוף הופעה) עופר מעביר לעמיר רמזים יצירתיים לביצוע השיר.
את בהחלט מוזמנת לבוא ולהצטרף אלינו.... ותודה שלתי השנים המקסימות שישבו לידי ובסוף ההופעה אמרו לי שהן נהנו לשבת לידי ושהייתה הופעה מקסימה!! אשרייכן

דפ19

New member
זה באמת שיר שחסר..

למה הוא לא שר אותו?! זה שיר מדהים.. אני אולי לא כתבתי פה הרבה.. אבל אני בפורום כבר די הרבה זמן.. אז ככה שלא כזו חדשה ובכל זאת תטדה רבה על הקבלת פנים.

למעלה