ההופעה בבראקה מחר מישהו מגיע???????
ס סינטטית New member 20/11/06 #2 לא אני =/ יש לי מבחן ברביעי על הבוקר אבל תהנו, הייתי בפעם שעברה בברקה וזה מקום ממש ממש נחמד!
K KNS New member 20/11/06 #3 בלי לסקול אותי... אני היחידה שלא הייתי בהופעה חיה שלהם? ממש באלי ללכת!! אבל אני לא יודעת למה אני לא חחחחח
בלי לסקול אותי... אני היחידה שלא הייתי בהופעה חיה שלהם? ממש באלי ללכת!! אבל אני לא יודעת למה אני לא חחחחח
ס סינטטית New member 20/11/06 #4 את לא היחידה.. ואפחד לא יסקול אותך.... אבל כדאי לך ללכת, בשבילך, הופעות זה משהו מטורף!!!
S sHiRaNii New member 20/11/06 #5 גם אני לא הייתי בהופעה של סינרגיה חוץ מקוקה קולה לייב בחיפה... וזה רק בגלל שכל ההופעות באזור המרכז ואני גרה בצפון המרוחק... וגם כשהם מופיעים כאן זה פעם במליון שנה וגם אז איכשהוא אני לא יכולה להכנס(( ואני ממש רוצה ללכת להופעה שלהם!!!!!!!!!!!!!!
גם אני לא הייתי בהופעה של סינרגיה חוץ מקוקה קולה לייב בחיפה... וזה רק בגלל שכל ההופעות באזור המרכז ואני גרה בצפון המרוחק... וגם כשהם מופיעים כאן זה פעם במליון שנה וגם אז איכשהוא אני לא יכולה להכנס(( ואני ממש רוצה ללכת להופעה שלהם!!!!!!!!!!!!!!