ההופעה בבית קשת...

מועצה מקומית בנימינה- גבעת עדה!../images/Emo3.gif

חחח כן אני לומדת באורט.. כיתה י'=] ואת?.. דברי איתי במסנג'ר אם בא לך
[email protected]

sharwan

New member
הייי גמאני מבינימינה סיטי../images/Emo9.gif

בת כמה את? איזה כיתה?

sharwan

New member
מגניב../images/Emo13.gif

אני גם באורט..
אבל כמה כיתות מעלייך
יב'

LenaSh

New member
הייתה אחלה הופעה:)

אממ אני לא הכי קשורה, אבל אני קוראת כאן... וגמאני הייתי בהופעה אז החלטתי להוסיף תגובה:] גמאני לא ראיתי אותו, ז"א מצח פסנתר ורגליים ובזה זה מסתיים.. אבל לא נורא=] ראינו יופי את ג'נגו ואת המתופף! ואז מצאתי את עצמי, בזכות חברה שלי בתמונה איתו:] ז"א הלכנו לאיפה שהוא היה והוא כזה חמודד! בקיצור היה אחלה והרדיו בר זה אחלה של מקום! באמת באת מרחוק? כאילו הבנתי שזכרון, טוב זה לא בדיוק סוף העולם אבל לא בדיוק קרוב.. לא שבית קשת קרוב לאנשהו בכל אופן לנו לקח איזה 15 דקות נסיעה וזייהו:)

coral100

New member
ההופעה...

הגעתי לרדיו בר בשעה 8.5...והייתי מופתעת מהתור הארוך שהיה ומהקור העצום
... הייתי בטוחה שאני יישב במקום הכי גרוע שיש וזה ממש ביאס אותי
כל הזמן שחיכיתי בתור חשבתי על זה. למזלי הרב פגשתי שם את שירלי קטש והיא הזמינה אותי ואת חברה שלי לשבת לידה..והיא ישבה במקום מעולה!!אני חושבת המקום הכי קרוב שיש לעברי.........לקח הרבה זמן עד שעברי הופע משהו כמו שעה וחצי אפילו יותר.....ובמשך השעה וחצי הזאת ישבתי בקבלה(איפה שעברי היה עם גלעד וג'נגו)בגלל שידידות שלי גם ישבו שם עם אבא שלהן(אבא שלהן שדרן ברדיו..)ואז ראיתי את גלעד עובר שם ודיברתי איתו וגם הצטלמתי איתו הוא היה ממש נחמד..ואת עברי ראיתי רק מרחוק התביישתי לגשת אליו לפני ההופעה...ורוני לא הפסיקה לדבר בטל'..לפי הרושם שהיא הותירה עליי היא לא סימפטית במיוחד.ונכנסתי לרדיו בר איזה חצי שעה לפני שההופעה התחילה...ובמשך החצי שעה הזאת הייתי פשוט על קוצים ספרתי את השניות שעברו עד שההופעה תתחיל...ושהיא התחילה....עוד לא המציאו את המילה שתתאר מה עבר עליי בהופעה....היא כל כך מרגש....בעיקר כשעברי שר"להבין את המים"...בחיים לא התרגשתי כל כך משיר כמו שהתרגשתי מלהבין את המים(שאם אני לא טועה הוא היה השיר הראשון שעברי שר)...ושאר השירים גם היו מעולים ומצמררים...ישב מאחורינו איזה איש ממש מצחיק הוא לא הפסיק לזייף ולבלבל את המילים כל ההופעה הוא תופף עם קופסא של מסטיק על השולחן והוא גם שאל את עברי באמצע על מי הוא כתב זכיתי לאהוב...לא שיש לי משהו רע להגיד על זה שהוא שאלה באמצע ההופעה כי גם אני שאלתי שתי שאלות.... בזמן ההופעה לעברי היו כמה יציאות מצחיקות..על השיר כבשים שאלתי אותו..עוד כמה.... וכמובן בסוף הההופעה נשארתי כדי לפגוש אותו (ואני הייתי הראשונה שהכניסו אותה מאחורי הקלעים)והוא היה מאוד נחמד..קצת ביישן אבל זה עוד יותר טוב.. בקיצור מאוד נהנתי חבל שזה נגמר מהר כ"כ..ואני ממש מחכה להופעה הבאה של עברי...

o r a n o o s h

New member
כןן והוא גם התחיל לספר על גמלים

שהוא לקח את חבר שלו ליראות (לא משנה..)

הוא אמר את זה ככה:

חבר שלי מארה"ב רצה לראות גמלים כי הוא ראה את השלטים שרשום עליהם האט גמלים בדרך רק שלא ראינו את זה בהלוך רק בחזור משהו כזה

למעלה