ההופעה בבית קשת...

coral100

New member
ההופעה בבית קשת...

עברו 3 ימים מאז ההופעה של עברי ברדיו בר ועדיין לא נכתב כלום על זה בפורום, לכן חשבתי שאני זו שתקח יוזמה ותפתח שירשור חוויות על זה... אז למשהו יש תמונות??פלייליסט??חוויות..??או משהו לרשום על ההופעה?? -יש לי כמה תמונות במחשב של ההופעה כשאני ימצא אותן אני יעלה אותן לאתר..

חח הגיע הזמן:p

יש לי תמונות וסירטונים וחברה שלי גנבה את הפלייליסט אז אני יעלה מחר או יותר מאוחר:p

וואו אוקי..

טוב אז יצאנו בסביבות 7 מהבית והלכנו לאבוף כמה חברות מזכרון... נסענו ונסענו ונסענו ובשמונה וחצי הגענו יאא:p לקחנו את הכרטיסים וחיכינו בחוץ איזה שעה.. ואז הכניסו אותנו.. והיינו ממש מול הפסנתר.. וזה היה קצת בעייתי כי אל ראינו את עברי... =\ ואז חיכינו עוד.. ואז עברי עלה:p אני אישית מממשש נהנתי:p אחרי ההופעה שמעתי כמה תגובות כמו "אני ממש מאוכזב" ועוד.. אבל אישית היה לי ממש כיףף:p פלייליסט מעולה!@#

Naych

New member
מאוכזב? ../images/Emo12.gif מהופעת פסנתר? ../images/Emo12.gif

טוב שלא

יא נראה לי אני ראיתי אותך

את היית שולחן לידינו הייתי שולחן מול עברי היית שולחן מימין לי נכון?

ועוד דבר

מעניין אותי לדעת מי זאת שכל שנייה שאלה את עברי שאלות על השירים שלו

coral100

New member
חח..זאת אני...

לא יודעת למה שאלתי אותו..פשוט נפלט לי ..אני כ"כ מצטערת על זה... כנראה זו התוצאה של התרגשות היתר שתקפה אותי בהופעה

coral100

New member
מה זו היית את??איזה מגניב...

תודה על ההזמנה...היית ממש נחמדה!

matanky

New member
חחחחח חמודה ../images/Emo13.gif

איזה כיף זה להכיר קודם במציאות ואז בפורום?

lital41720

New member
קורל?? "אפרוח בר מוח"

היי זו ליטל ,עשיתי סיסמא שתזהי אותי? מה נשמע? הייתי בתפוז ונרשמתי בעבר אז החלטתי להיכנס... מה קורה??? דברי איתי ליטלאפללו

אוווי כן כןXD

היינו 4 בנות בשולחן כמו מפגרות כל ההופעה צחקנוXD שמעת את מי שהיה מאחורינו? זה ששאל אותו על זכיתי לאהוב.. הרג אותנוXD וקורל את שאלת שאלות?! יווואוו באמת רציתי לדעת מי זאת:p והתמונות גדולות מידי.. אני ינסה שוב יותר מאוחר

coral100

New member
...

כן באמת צחקנו הרבה בהופעה...הבחור שישב מאחורינו ממש היה מצחיק...לא יכולתי להפסיק לצחוק ..ובכלל איך שהוא קלט שצחנו זה עוד יותר הניע אותו לספר בדיחות ולהצחיק... יש לי כמה תמונות שלי ושלי ושל גלעד אני עוד כמה דקות יעלה אותן .....

רגע רגעע

אם ישבתם משמאלינו.. אז יש מצב שחברה שלי ביקשה ממך לצלם את עברי ואת לא הסכמת?
חח וגם אנחנו צחקנו מלאא לא שמעת אותנו? וזה שמאחורינו הציק לנו יואוו וגם כשהוא שר הוא ייף בטירוףף
ואני לא מצליחה לעלות תמונות.. =\

lital41720

New member
לעינבי!?

את זו הילדה עם התלתלים? אני ישבתי שולחן ליידכן..הייתה ילדה אחת עם תלתלים הייתן ארבעה ילדות ביקשתן מחברה שלי לצלם...הייתי איתה

חחח כן

אני עם התלתלים:p וחברה שלי ביקשה מחברות שלך לצלם:p הייתי עם הסוודר השחור והתלתלים:p

אחינועםם

אני מגבעת עדה:p ואני מכירה מלא נזכרון ומבנימינה.. (את יודעת שהמועצות שלנו מאוחדות?
) את לומדת באורט? אם כן איזה כיתה?:p

למעלה