ההופעה בבית ליסין

Negative one

New member
ההופעה בבית ליסין

אהלן חבר'ה,אני דורון אני די תייר בפורום הזה,אני נהנה להכנס אליו מדי פעם לקרוא מה אחרים כתבו,אבל אני לא כותב כאן הודעות בעצמי. אבל ראיתי שאף אחד לא נתן סיקור על ההופעה בבית ליסין,שדווקא היה מלא באנשים ואני בטוח שחלקם גם חברים בפורום,אז החלטתי לקחת על עצמי את התפקיד. טוב,אז כמובן סיכום קצת אישי...הגעתי למקום בערך בשעה 8 וחצי עם חבר וידידה (שזאת הייתה ההופעה הראשונה שלה,קנינו לה כרטיס מתנה ליומולדת) עם כרטיסים היישר לשורה הראשונה.הסדרן בכניסה לאולם כמעט ורצה להכניס אותנו לשורה הראשונה ביציע,ורציתי להרוג אותו בגלל זה,אבל אחרי בירור קצר בקופות הוסדר שאנחנו בשורה הראשונה באולם,הכי קרוב לבמה. תחילת ההופעה,האולם מלא,ברי עולה לבמה ומספר לנו שזה כנראה ההופעה הכי קרובה לבית שלו =) מיד אחרי זה הוא התחיל לנגן את "אמונה עיוורת" כשהוא לבד על הבמה עם האקוסטית...מיד אחרי זה הוא הזמין את חברי הלהקה והם ניגנו את 77'...בישיבה הכפויה נראה לי פתאום שברי מאד הזדקן,אפילו מההופעה האחרונה שהייתי בה,בכפ"ס בחנוכה. בערך בשיר ה-4 שנוגן אני מסתכל אחורה ורואה פתאום שחלק מהקהל נעמד והתחיל לרקוד. כמובן שלא יכולתי להשאר אדיש וגם אנחנו בשורה הראשונה נעמדנו ורקדנו. כמובן שלאחר מכן כל הקהל באולם קם,והרבה אנשים התחילו להתקדם לעבר הבמה. גם אנחנו. יאמר לזכות בית ליסין,שראו שיש התלהבות ולא ניסו למנוע מאנשים להתקרב לבמה (רק לעלות עליה לא נתנו) וככה כל שאר ההופעה נמשכה בכך שהקהל הצעיר יותר עומד ליד הבמה רוקד,וצועק ושר,ממש כמו בהופעת מועדונים. נראה לי שזה הכניס גם בברי אנרגיות,והוא נראה לי פתאום שוב צעיר ורענן. הסאונד באולם היה טוב מאד לדעתי,והלהקה הכניס הרבה רוח טובה בשירים. שלומי שבן עלה להתארח וניגן בפסנתר והם עשו ביחד כמה שירים,גם של שלומי וגם של ברי. שלומי הביא איתו איזה כלי נגינה שנקרא ערמונים,שזה מן תיבת נגינה עם צליל קורי,בו נקרא לזה ככה,והם ביצעו עם זה את "יום הולדת" ואת "ככה זה" בסוף. לאחר מכן הזמינו את א.א (אסף אמדורסקי) החביב והם ביצעו כמה שירים שלו. ההופעה נמשכה באופן מצויין, ואז אחרי שברי ירד מהבמה,וחזר כמובן להדרן הראשון,הוא הביא איתו הפתעה (שאולי הייתה מתוכננת,לא יודע): החבר היקר, רמי פורטיס. רמי המטורף עלה וביצע עם ברי את "ניצוצות" ו"אין קץ לילדות" וראו שהוא נדלק גם מהאהבה של הקהל וגם משיתוף הפעולה עם ברי (ואולי גם מעוד כל מיני דברים מאחורי הקלעים =). אחרי זה היו עוד כמה הדרנים של ברי לבד,כמובן ארץ זרה לסיום,ואז ההופעה המצויינת הסתיימה, למרות שכמעט כל הקהל נשאר ורצה עוד (אבל עם ארץ זרה תמיד מבינים שזה הסוף). אחרי ההופעה הלכנו לאכול פיצה באיזה פיצריה שהייתה שם ליד. בדרך חזרה לאוטו והביתה,אנחנו עוברים מול בית ליסין,ואת מי אנחנו בדיוק רואים יוצא משם? כמובן,המלך ברי בעצמו. ישר רצנו אליו,לחצנו לו את היד החמנו לו על ההופעה המצויינת, וגם הוא אמר שהוא הרגיש שהייתה באמת הופעה טובה והיו הרבה אילתורים (לצד הטוב והמוזיקלי,נראה לי שהוא התכוון).זה פעם ראשונה שפגשתי אותו אז כמובן שהתרגשתי קצת,ולקחנו ממנו חתימות ואפילו ידידה שלי הביאה לו מתנה קרמבו שהוא לקח למרות ש"כבר אכלתי לפני רגע" =) הוא היה נחמד מאד למרות שהוא קצת מיהר לחזור הביתה. בכל מקרה הפגישה הזאת הייתה סיום של ערב מצויין לדעתי. איזה הודעה ארוכה יצאה...אבל לא נראה לי שאני יכול לסכם את זה באופן קצר יותר. מיד בהודעה הבאה: הפלייליסט =)

Negative one

New member
פלייליסט של ההופעה

זה לא ממש פלייליסט,זה לא ממש לפי הסדר ואני לא בטוח שזה כל השירים שהיו,אבל זה מה שאני זוכר בייחוד: באמונה עיוורת 77' מונסון שתי פנים לב שלם הזיות רגעים החיים שממול עיר של קיץ יום הולדת (עם שלומי שבן והערמונים שלו) כמה יוסי (ששלומי שבן ביצע) הפוך בשבילך (רק את הפזמון עם גיטרה) עוד חוזר הניגון טרמינל ארץ זרה מחר (או משו כזה,של שלומי שבן) כולם אומרים (ששלומי ביצע) חלום כהה (שמעתי שזה נקרא ככה,של א.א) אתה צריך אהבה חדשה (של א.א) עוד איזה שיר של א.א ניצוצות (עם פורטיס) אין קץ לילדות (גם כן עם פורטיס) יצויין לטובה גם הנגן הדתי שהצטרף וניגן בקלייזמר,והוסיף נופח טוב לכמה שירים (בייחוד לארץ זרה בסיום לדעתי) ודפק כמה סולואי קלייזמר מרגשים =)

T S F1

New member
ברוך הבא

למרות שאתה לא כותב פה :) דיווח מצוין, תודה.

נכנס למאמרים!

אני שמח שנהנת. ברוך הבא, אני יואב מנהל הפורום, אתה מוזמן לספר לנו קצת על עצמך: איך התחלת לשמוע את ברי? מהם השירים האהובים עליך? מהו האלבום האהוב? ואם יש, אז גם שיר אחד שהשפיע.

Negative one

New member
טוב,אם אתה שואל אז גם נענה =)

איך התחלתי לשמוע ברי? זה התחיל עם שיר אחד שהורדתי,נדמה לי "ככה זה" ששכב אצלי בתיקיית אם.פי 3 ומדי פעם שמעתי אותו,זה המשיך לעוד שיר שהורדתי,נדמה לי "עוד חוזר הניגון" ומשמה המשכתי להוריד שירים כמו "עבדים" ו"מונסון" וכאלה,שנשמעו לי מוכרים מהרדיו ומכל מיני מקומות. משם זה המשיך לזה שקניתי את "שהגיטרה מנסרת את הלילה" והמשכתי להוריד עוד שירים של ברי, ואז את "נגיעות",ואחריו את "סימנים של חולשה" ואז את "חם על הירח"...ומאז ועד היום נעשתי מעריץ ברי =) השירים האהובים? וואלה,ממש ממש קשה לי להחליט בשאלה הזאת...כמעט כל שיר הוא אהוב ומאד קשה לי להחליט על כמה. אלבום אהוב? שוב,כולם...הטוב ביותר לדעתי הוא "סימנים",יש בו שילוב ממש נכון של השירים,והוא גם יותר רוקיסטי. ב"נגיעות" יש שילוב יותר גדול של אלמנטים מוזיקלים,מה שגם מאד מייחד בעייני את האלבום הזה,אבל בכל זאת אני קצת יותר מתחבר לקו הרוקיסטי =) שיר שהשפיע? טוב,אולי מישו זוכר,כי לפני הרבה זמן סיפרתי את זה כאן, אבל "ככה זה" חוץ מהיותו השיר הראשון של ברי שהכרתי, היה השיר האחרון ששמעתי ברדיו לפני הטסט האחרון שלי... ישבתי לבד במכונית של המורה,חיכיתי לטסטר ופתאום ניגנו את השיר הזה בגל"צ. ולא יודע,הקשבתי לשיר הסתכלתי לכביש ואז ידעתי שאני עושה את זה ועובר את הטסט (הרביעי שלי,אני לא מתבייש להגיד =) ובאמת הלך לי מצויין ועברתי את הטסט וקיבלתי את הרישיון המיוחל. באותו יום נדמה לי,הלכתי וקניתי את "נגיעות" ומשם גם התחלתי ממש לאהוב את המוזיקה של ברי.

ענת1986

New member
ברוך הבא! נהנתי מהסיקור, נשמע שהיה

טוב אבל אני עדיין בפסק זמן שלי

The Sandman

New member
הודעה מה"חבר"

שלום, שלום כאן מדווח לכם רוני טל מעריץ ברי ששיחק בתור החבר בהודעה למעלה. כמה תיקונים לסיקור שלך. קודם כל שחכת להזכיר שהוא עשה גם את השירים: - מפנה מקום (שזה היה הרגע שכבר כולם קמו, בסביבות השיר החמישי) - בואי הביתה ואת ככה זה שלא הזכרת בפלייליסט אבל הזכרת בהודעת סיקור. עוד סיפור נחמד מהופעה שדורון תימצת. שנפגשנו עם ברי והוא חתם לי ביקשתי ממנו שירשום לי ברכה יפה אז הוא עשה: "לרוני =) -ברכה יפה- ברי" יום טוב!

מרמרה

New member
אני גם הייתי!! =]

למרות שאני גם לא בפורום, ויוצר לי גם להכנס ולקרוא פה לפעמים. היתה הופעה בתזונהההה <ונכנסתי חינם!!
> ואיחרנו.. אבל בכול זאת היינו שורה ראשונה..יענו בעמידה..יענו עמדנו צמוג לבמה לקראת האמצע. ואחר כך נשארנו עוד קצת ודיברנו עם כרובי<המתופף הענקק> וחברים שלי הצטלמו איתו וכאלה. ואז הלכנו עם עוד כמה אנשים מאחורינו ופתאום ראיתי את ברי בתוך חדר כזה..אז עצרנו עם כול האנשים שמאורינו וחיכינו לברי שם. ואז בא איזה מישו שאחראי שם על משו לא הבנתי בדיוק..ובסוף הוא קרא לברי ולשלומי שבן ודיברנו איתם והיה כיף מאוד!! =] ואמרתי משו וברי צחק! אני מרגישה מצחיקה,טוב בעצם הוא היה מסטול אז זה לא נחשב..אוף לא נורא! קיצרר היתה הופעההה בת זונההה זאת הופעה ראשונה שהיית בה של ברי..והוא פשוט פריפורמר ענק

למעלה