ההופעה בבאר שבע....

dorh20

New member
ההופעה בבאר שבע....

היו פה עוד חברה שהיו? זה הייתה ההופעה שהכי נהנתי בה בעולם אפילו יותר מההופעה של ברי סחרוף ועוד לא הייתי מסטול מ ירוק קצת מהבירה שם אבל היה ממש אחלה מישהו יודע מתי ההופעה שלהם ואיפה? והאם אם יבואו עוד פעם לאזור הדרום? ויש פנ אנשים מהדרום ? אני קיבוצניק (בית קמה) נ.ב אני חדש פה אז שלום לכם אנשים יפים

dorh20

New member
אתה בא למפגש?

אם כן דבר איתי ואם יש לך מקום באוטו אני ישמח להצטרף 067792318

i smoke 2 joints in the morning....

שלום גם לך איש יפה! ברוך הבא!
אני די שונאת לעשן בהופעות למען האמת... הורס... תהנה לך

כן כן כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דבר ראשון- ברוך הבא אהלן וסהלן איש יפה שכמותך...=) דבר שני- לא הייתי בהופעה...=/ הייתי אמורה להיות בהופעה אבל...חבל!!! לא הרגשתי טוב ואני בכלל מראשון..=/ אחותי פשוט גרה בב"ש ככה ש... דבר שלישי- נעים מאוד אני מואשמת....הדר...=) דבר רביעי- בן כמה מאיפה למה כמה איך? דבר חמישי- ת'בא למפגש? אם כן תהיה בריא! דבר שישי- אני מתייחסת לניצן אהובתי- לעשם בהופעות זה לא דבר טוב!!!!!!!!! נאח נאח נאח! הורס את הכלללללל...=/ את כל האוירה הטובה שיש שם... לפחות מבחינתי... בכמה הופעות (לא דווקא של השוטים) הייתי כולי מעושנת ומה שזה גרם לי זה להיות על הריצפה רוב הזמן כי לא הצלחתי להחזיק ת'עצמי...באסה...=/ טוב דיי...דיברתי יותר מידי...יאלללההה יופ טוב =)

dorh20

New member
שלום ה ד ר

א. את תמיד מוזמנת להשתולל בכפר (במקרה הזה קיבוץ) בדרך לבאר שבע
אני באוגוסט בן 21 משתחרר בנובמבר הנה קצת מקורות חיי בקיבוץ בית תינוקות - בית ילדים - גן אלומה (במלחמה מתמדת עם גן שיבולים)- בית ספר יסודי בקיבוץ שובל א,ב ואחרי זה פתחו אלנו בית ספר עד ו תיכון שוב בשובל כיתה יב רכז ועדת עלון של הבית ספר לפני הצבא ובחופשים עבדתי כמו תיאלנדי בכל עבודה אפשרית בקיבוץ וזה הולך ככה נוי , חדר אוכל , מטבח , גד"ש - גידולי שדה וכל החצי שנה עד הגיוס חלבתי פרות ברפת והנקתי עגלים למינהם ביונקיה בצבא התחלתי קרבי בתור טנקיסט חטיבה 500 דיי מהיר גילו את ה"כשרונות" שלי ואחרי המסלול המפרך שעברתי הפכתי להיות סמבצית (פרת חמ"ל מדוגמת בשמירות רגילות) מהשורה הראשונה ככה זה נמשך שנתיים (אחרי 8 חודש מסלול) ונהייתה לי שריטה באורך הגלות מלהגיד ח מ " ל ש ל ו ם באפריל ככה פירקו לנו את החטיבה שכל כך שנאתי והספקתי להכנס למעצר שבועיים בבאליש כי הפצתי באינטרנט שמפרקים את החטיבה הם שמעת על זה אז את יודעת שזה אני בחטיבה הו גם זמנים טובים שזה גויינט פה ושם בעמדות שמירה היינו איזה 3 חברה קיבוצניקים ועוד איזה סטלן מירושליים אבל הטובים השתחררו עם הזמן וכל החרא צף משם הגעתי לחטיבת הבקעה שיעדו לי תפקיד של סמבצית במחנה תבץ שזה מקום עוד יותר מסריח המפקד שלי שנא אותי כמו אש והוא רק התפלל לזרוק אותי שם בסוף אח שלו ששירת איתי סידר אותי והציע לי את התפקיד הזה של משק דת או עוזר של הרב שזה מה שאני עכשיו בזמן האחרון אני ממש מבולבל בקשר לקירבה שלי לדת ואני חושב שלשוטי הנבואה יש קשר חזק בענייק תתפלאי עלי קיבוצניק... אבל זה מה שהעבודה עושה יציאות הבייתה זה בעיקר מסיבות קיבוץ באיזור ושני הדיסקים שלא יוצאים לי מהמערכת מיום חמישי שאני מגיע עד יום ראשון שאני יוצא שזה המסיבות ה כי טובות ואין לי מושג אם יצא לך להיות אבל זה ליגה אחרת ואת תמיד מומנת לחוות מריח הרפת במהסיבה זהו לבנתתים אני חוזר רק יום חמישי (הייתי באפטר עכשיו) נ.ב תראי מבצע סבתא סתכלי עליהם ותראH ואותH ENJOY

N E Z E K

New member
פששש... איזה קורות חיים.. :)

ברוך הבא מותק :) אני נופר :) תהנה לך! :)

אוקייי אוקייי o_O

אז חשבתי לעצמי שרק אני מדברת הרבה בפורום... אז חשבתי!! מותר לאנשים לטעות לא? בונא אחי שיחקת אותה עם הביוגרפיה שלך... לגבי הקטע של הצבא.. לא מבינה...לא מנסה להבין..! אני כולה בת 17... יש לי עוד "זמן" עד שאני אהיה בצבא... לא רוצה לחשוב על זה! אבלללל...סיפורי קיבוצים אתה משתף אותנו כאן אה?! o_O בכיף!! אני מטורפת על קיבוצים וכל מה שקשור אליהם... החלום שלי זה לגור כמה שנים טובות באיזשהו קיבוץ מטורף... שתקוע בצפון/דרום/מזרח הארץ (להלן- עין גדי).. בכל מקרה- אני רק רוצה לציין שאתה בין המבוגרים פה...אז נאור!! עוד אחד הצטרף לחבורה ש'ך...=) שיהיה רק בכיף

sHotZy M

New member
ברוך הבא בנאדם! ../images/Emo142.gif

בונ'א, איזה קורות חיים יש לך, אני מרגישה כאילו אני מכירה אותך כבר שנים! אתה יודע, תמיד חלמתי לחיות בקיבוץ, אפילו רק לשבוע, עם כל השותפות הזאת והעבודות ברפת ובשדה\פרדס..... מה דעתך שנתחלף לשבוע?
אה! שכחתי להציג עת עצמי-מור נעים מאוד אבל אתה יכול לקרוא לי שiצי.... שמחים שהצטרפת למעוננו הקט! שיהיה בפאנן!

DidjiT

New member
ברוכים הבאיםםםםםם ../images/Emo132.gif

אני שיר... דוגרי איזה קורות חיים.. סחטיין !!

DidjiT

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול!.

למעלה