ההופעה בבארי

nooooooa

New member
ההופעה בבארי ../images/Emo9.gif

אוי היה כ"כ מהנה הוא מדהים
הפליליסט היה אותו פליליסט של סיבוב החורף.. היה מטורף היה מטומטמות שהעיזו לצעוק רוני ארדיטי הכלבה אוו משו' כזה [מה שהלך שם לא היה נעים במיוחד] כ"כ נהנתי.. מקווה לשוב ולראות אותו בהופעות הקרובות. הא כן וגם הוא נקרע מצחוק עלינו כי אפחד כמעט לא היה באותו קצב כל אחד שר בלחן אחר ובאישה לויתן [אם אני לא טועה] בסוף הוא פשוט נקרע מצחוק, והוא גם התבלבל והוא היה כזה חמוד
הוא כזה מדהים..כמו תמיד שיהיה לכולכם המשך לילה מהנה

dabnir15

New member
שמח שנהנת

רגע זה באמת קרה? לא מאמין :) הן חיות עדיין?

nooooooa

New member
חחח ת'אמת

אני במקום עברי.. הייתי מעיפה אותן משם.. סתם חבורת פאקצות..

B a 7 a K

New member
החוש הביקורתי שלך עוד עובד?

לא, כי אם הייתי הוא, הייתי משתבש כבר. הכל נראה אותו דבר וכאלה.

Naych

New member
הן צעקו דבר כזה?!

שיא החוצפה! אבל ממש. נכון, לא תמיד אפשר להיכנס לעברי, אבל רוני רק עושה את העבודה שלה- והיא עושה אותה כך שעברי בין היחידים שמקבלים כ"כ הרבה קהל לחדר אמנים או למאחורי הקלעים כשנגמרת הופעה. אם הייתי שם הייתי משתיק אותן. איף :S

nooooooa

New member
..כן..

בכלל לא יפה מה שהן צעקו שם כששמעתי את זה כזה הסתובבתי.. ואמרתי להן שהן חצופות ממש לא יפה לצעוק כאלה דברים.. במיוחד שזו רוני ושהיא רק עושה את עבודתה

orpaz445

New member
רגע אני הייתי אחת מהן

אבל לא צעקת לי חצופה
צחוקים כמובן

מוזר שאתה אומר את זה

כי דיברתי איתה די הרבה פעמים ושאלתי אותה אם אפשר לראות אותו וכל פעם זה תירוץ אחר.... "הוא חולה" "הוא צריך להגיע לשדה תעופה" בלה בלה בלה................ ולא נראה לי שהסירוב הזה בא ממנה אם אתה מבין

ofir1988

New member
דווקא..בכל ההופעות חורף שהייתי...

חוץ מאחת..שהוא באמת היה חולה בזאפה..אז ראיתי אותו..

ברוש15

New member
../images/Emo45.gif

אם מחכים יפה בסבלנות,מדברים בנימוס ולא צורחים עליה וכו' היא תמיד מכניסה בכיף... בזאפה ובאמת היה חולה וסך הכל הוא בן אדם ולפעמים מה לעשות כל מה שבא לו לעשות זה ללכת הביתה לישון קצת או לצאת להתאוורר.. יכול להיות שנפלת על כמה הופעות שלא הכניסו אבל בדרך כלל כולם נכנסים..

חחחחח :)

מה נראה לך שאנחנו איזה סוג של פאקצות?......דיברנו איתה יפה ובנימוס ביקשנו והיינו רק שתי בנות אף אחד לא חיכה שם חוץ מאיתנו ובכל זאת היא לא הסכימה... ותאמיני לי שזה לא עצר בעדנו לראות אותו...אסרטיביות שכמותנו...
יכול להיות באמת שיש לנו מזל גרוע ואנחנו נופלות בדיוק על אותם ימים שהוא לא מכניס...

ברוש15

New member
אני בטוחה שאתן לא פאקצות../images/Emo13.gif

תקשיבי חומד.. עם כל הכבוד לא באים להופעות בשביל לראות בסוף את עברי..זה אמור להיות בונוס.. את באה להופעה בשביל השירים,בשביל עצמך,בשביל עברי..בשביל מה שבא לך.. או בעיקר להנות! אבל לא כל הופעה אפשר להיכנס לראות אותו וזה לא כי הוא רע ולא מכניס כי לא בא לו והוא סנוב.. זה כי הוא חולה,צריך להגיע למקום אחר,עייף או כל סיבה שהיא וזה לגיטימי..הוא לא חייב לאף אחד כלום ועצם העובדה שהוא מכניס מדי פעם צריכה להיות ראויה להערכה אני לא רואה הרבה אומנים אחרים מכניסים אחרי הופעה מעריצים חופשי להצטלם ולדבר איתם ונשארים שם שעה אחרי ההופעה... ואם אתמול לא הכניסו אף אחד זה לא כי לא בא לו או לרוני להכניס דווקא אותכן אלא באופן כללי לא היה לא זמן או שהוא היה מאוד עייף ואף אחד לא נכנס! בקשר לזה שראיתן אותו בכל מקרה..שיהיה לך לבריאות אני חושבת שאם לא הכניסו אף אחד זה מסיבה כלשהי ואני בטוחה שעברי לא ראה בעין יפה את זה שבכל זאת הייתן "אסרטיביות" וחיפשתן אותו.. זה די מעיק לפעמים.. קיצר אני במקומך הייתי מחכה להופעה שכן יש לו זמן וכוח להצטלם ולדבר ואז תעשי מה שבא לך.. אבל מכאן החלטה היא שלך

שמעי.......................

את כל הזמן מכניסה לי מילים לפה מאמי...אני לא באתי להופעה כדי לראות אותו מאחורי הקלעים זה בטוח, לא הייתי חצופה אל רוני ודיברתי אליה יפה. ותיהי בטוחה שלא ניסיתי לעצבן אותו או להעיק עליו רק רציתי לתת לו מכתב שכבר הרבה הרבה זמן רציתי לתת לו....ולא אני לא אוותר על זה גם אם הוא ממש ממהר לשדה תעופה (ובזה מתבטאת האסרטיביות) כי לקחת ממני מכתב זה בדיוק חצי שניה ולא, אני לא רציתי לעשות איתו שיחות נפש...ואולי הוא לא רע אבל סנוב הוא כן. על הבמה הוא הכי מקסים בעולם ונותן את כולו וברגע שהוא יורד ממנה הוא בן אדם אחר! לא איכפת לי אם הוא ראה את זה בעין יפה או לא כי גם אני לא רואה בעין יפה את היחס שלו למעריצים ואחרי שלוש הופעות שהוא התנהג ככה זה כבר נהייה רישמי. ופשוט נראה לי שהוא שכח שבלעדינו הוא כלום ואיזה גלישה לנושא אחר....אבל היה חשוב לי להגיד את זה... :)

ברוש15

New member
גם את אל תכניסי לי מילים לפה!

לא אמרתי שניסית לעצבן אותו,לא אמרתי שהתחצפת לרוני וגם לא אמרתי שבאת להופעה בשביל לראות אותו.. בסך הכל דיברתי באופן כללי ובהתאם למה שאמרת! תאמיני לי שלעברי לא מפריע לקחת ממך מכתב חצי שניה אבל כמוך יש עוד עשרות שרוצות להביא לו בסך הכל מכתב אחד שלוקח בדיוקחצי שניה אה..ואם אפשר אז גם תמונה על הדרך.. למה שלך הוא יסכים ולהן לא? חוץ מזה זו לא רק החלטה שלו ואם הוא ממהר לשדה תעופה הוא יסע ברגע שהוא מסיים ומתי שמתאים לו ולהזכירך בארי זה קצת רחוק אז אין פלא שהוא מיהר.. אני לא יודעת באיזה הופעות היית אבל הדבר האחרון שהוא זה סנוב.. אני עדה לזה שנכנסתי לפחות 5 פעמים והצטלמתי איתו מתוך משו כמו 7-8 הופעות חורף שהייתי..אולי אפילו פחות! אז אין לי מושג מה את עושה שלא נותנים לך להיכנס ולמה..אבל אני ועוד הרבה כאן יכולים להבטיח לך שכמעט תמיד וכשהיה אפשר הכניסו אותנו בלי בעיה. היחס של עברי למעריצים הוא משו נדיר ולא צריך לקחת את זה כמבובן מאליו.. בתור אחת שהולכת לדי הרבה הופעות של זמרים שונים אני יכולה להעיד שאף אחד לא מכניס כל כך הרבה פעמים מעריצים ועוד מחכה שעה שלמה כדי לחתום להם ולהצטלם איתם[ראי לדוגמא את צוותא]. תאמיני לי שעברי לא שוכח אף פעם שאנחנו אלא שמניעים אותו הלאה ותורמים להצלחה שלו והוא מוכיח את זה כל פעם מחדש! ככה שעם כל הכבוד ל3 הופעות שלך אני חושבת שאת לא ממש מודעת לכמה הוא עושה בשביל המעריצים שלו!

ofir1988

New member
../images/Emo45.gif

אבל ברוש..עזבי עברי סנוב
נכון ..הוא סנוב.. הלוואי שכל האמנים היו כמוהו ..

שמעו...

אתם לא רואים את זה מהנקודת מבט שלי..מבחינתי אני הייתי בכמה הופעות ובאף אחת מהן הוא לא הסכים להיפגש עם מעריצים או כל דבר אחר. אז ככה אני רואה אותו. ואתם אולי רואים אותו אחרת כי הייתם דווקא בהופעות שהוא כן ניפגש עם מעריצים ככה שזה וויכוח מיותר! ובקשר לזה שהוא כלום בלעדינו...כמה שאתה אומר "ת-נוחי" (שזה לא אומר הרבה חוץ מזה שאתה לא מסכים איתי ולא מבסס את זה על שום דבר) ככה אני חושבת וזה די עובדה שאתה אולי לא רואה אותה...כי אם לא היו לו מעריצים אפילו לבארי לא היו מזמינים אותו שלא לדבר על כל מקום אחר או כל ההופעות שלו בטלוויזיה (שמזמינים אותו בגלל הרייטינג ורייטינג זה אנחנו עושים). ולזאת שרשמה לי בקשר למכתב.....זה לא שהתכוונתי לעמוד לידו עד שהוא יקרא את זה או לכוון לו אקדח לראש כדי שיקרא את זה מהר. הבאתי לו שיקרא מתי שרוצה ממש לא איכפת לי מתי... וזהו סיימתי את דברי

תיראו..

אני רואה שכולכם לא מסכימים עם ענבל ולדעתי היא צודקת.. הייתי בהרבה הופעות של עברי ומצטערת להגיד לכם אבל על הבמה הוא בן אדם אחד ומאחורי הקלעים הוא בן אדם אחר.. רציתי לכתוב לו מכתב הרבה זמן וכל פעם דחיתי את זה עד שקרה לי איזה מקרה וזה ממש אישי אז אני לא יכולה לפרט..והרגשתי שאני לא יכולה יותר אז ישבתי וכתבתי לו מכתב,כתבתי לו דברים שלא סיפרתי לאנשים בחיים ושאני גם לא אספר..כאילו רשמתי לו את הדברים הכי נוראים שקרו לי בחיים שלא העזתי לספר לאף אחד וכמה שהשירים שלו עזרו לי וכשאני שומעת את השירים שלו מוצאת מקום מפלט מהחיים המגעילים האלה..והבאתי לרוני את המכתב שתיתן לו. כל ההופעה פשוט ישבתי ורעדתי,חשבתי שאני לא מאמינה שהבן אדם שאני כל כך אוהבת יודע מה עובר עלי ואני בטוחה שאם כל אחד מיכם היה קורא את המכתב הזה הוא היה בוכה!..בקיצור כל ההופעה הייתי שקועה בו והוא היה ממש חמוד ומצחיק ורק רציתי ליראות אותו ולהגיד לו שאני זאת שכתבתי לו את המכתב ולקבל חיבוק (אני יודעת שזה נשמע ממש מפגר אבל רציתי להרגיש קצת אהבה מהבן אדם שאני כל כך אוהבת..ואולי הוא יגיד לי משהו על מכתב שכל כך נפתחתי בו) אז אחרי ההופעה הלכתי אליו ואמרתי לו שכתבתי לו את המכתב והוא בתגובה מאוד מזלזלת חשוב לציין "אה..באמת התחלתי לקרוא אותו".. וחשבתי לעצמי טוב בטח לא היה לו זמן ואז שאלתי אותו אם אפשר חיבוק כולי עם עיניים דומעות..והוא פשוט שם עלי יד לשניה והמשיך ללכת..כאילו זהו? סיפרתי לך את הדברים הכי נוראים שקרו לי ...וזה הדבר הכי מעליב שקרה לי בחיים!! אז שיהיה..לדעתי הוא סנוב! ומאז החלטתי שאני הולכת להופעות בשביל המוזיקה בשביל האנדרנלין ובשביל להנות ולדעתי לא צריך יותר מזה! אה בעצם גם בשביל לשבת עם גלעד אחרי הופעה וכמו שגלעד אומר באים להופעה בשביל המוזיקה והנגנים
ואל תבינו לא נכון זה לא שעכשיו אני שונאת את עברי אני אוהבת אותו בתור אמן כשהוא על הבמה ופשוט לא הולכת מאחורי הקלעים- כדי לא להתאכזב...

למעלה