ההופעה בבארבי

AvtipuS

New member
"היא אמרה לה תראי"-מחווה למוניקה

תמונה א--------ח---------ר----------ו---------נ----------ה!!!!!!! הללויה. סתם. יש עוד כמה מהטלפון, אבל זה מחר >.< כאילו,היום. תודות: למאיה שחפרה לי כל השעות האלה. לטל,ליל,גלעד,דני ושאר האנשים שדיברתי איתם בזמן שהעלתי את התמונות. לתפוז שלא שלח לי הודעה פעמיים. למחשב שלא קרס. לפוטושופ. ל iTunes שדאגה שאני לא ארדם. זהו. מספיק. פיניטו. לילה גוב.

רז פוצי :)

אמא שלך חופרת, אתה איימת שאם אני לא נשארת איתך אתה מפסיק להעלות את התמונות

ססילייה

New member
אם לא הייתי אומרת לכם שזה נראה ככה

לא הייתם עולים על זה לבד

AvtipuS

New member
../images/Emo202.gifסרטונים../images/Emo202.gif

אוקי,ההתחלה ברוב הסרטונים מאוד רועשת אחרי זה שומעים יותר טוב. אל תתלוננו על איכות-זה מהטלפון.

AvtipuS

New member
"המילים הכי יפות"

תיאור: *"המילים הכי יפות" *מישהו קופץ מהבמה והרגל שלו עפה על הציוד של יובל והכל נשפך שם, יובל בתגובה בועט בבחור פעמיים [אחרי השיר יובל ביקש ממנו סליחה >.<],המיקרופון כמעט נפל,המנקה תפס אותו בקיצור בלאגן. *יובל מראה סימנים של שפעת העופות

AvtipuS

New member
יובל מדבר הרבה+"מרלין מונרו"

הקהל שר "שתינו וויסקי דיברנו על פוליטיקה" יובל:"אוייייייי איזה ראש ממשלה מטומטם" קהל:"אמרה לי שאני גדול" יובל מגחך:"אבל ממש מטומטם"

a d i 8

New member
היה כיףףףףףףףף../images/Emo99.gif

אז אחרי שניםםםםםםםםםםםם שלא הגבתי.. חזרתיייי!!! התגעגעתי המוןהמוןהמון ואני ממש לא מתכוונת לנטוש שוב! אוקיי ועכשיו בדיילי מטורף אני אדבר על ההופעה.. היה בנזונהה...מממשששש נהנתי! גידי כזה חאמודדדדדד...D::: ראיתי המוןןןןןןן אנשים שאני אוהבת! זה תמיד כיף...>.< סופסוףףףףףףףףףףףףףףף השגתי תמונה עם אסף [רון יפה שלי סורי ששיגעתי אותךXD] שייגעצ היו שמחים מתמיד...... ההסעה של שייגעצ כמעט עלתה בלהבות וזה נתן לי ולרז הזדמנות להתפעל מהמשחקים השווים וה'מקוריים' של יובל של הפלייסטיישן...והזדמנות ליובל לדרוך עליי בשאלה "זאת החתימה שלי" על האולסטר.....אווצ'....>.< אני ורז מצאנו את מקום הצילום של הסרט "מיליונר מי שגומר ראשון"!!
ורזזז תודה שחיכית איתי בכפור למונית ותודה גם על המעיל!...חחחחח אהההההה ותמנות יפותתתתתתתת מאוד מאוד...לקח לי בערך 20 קות לראות את כולם

טולייצ

New member
טוב נו ../images/Emo138.gif

היה נהדר קודם כל בגלל ההופעה הרגשתי כ"כ צעירה בין כל הילדים (אל תשכחו שעוד שבועיים וחצי צה"ל הופך אותי לרכוש שלו
) כל הביצועים היו פשוט מעולים ומזמן לא ראיתי את הלהקה בשיאה וגידי גוב
איי איי גם יובל שפריר כזה מותק!! וגם בגלל דודי כפרע
שסבל אותי יותר מכולם וליל,ועדי,וכל מי שזיהה אותי (קמתי לא מזמן,קשה לי לזכור שמות,מצטערת) היה כיייייף עם כולכם אולי יום אחד נהיה מפורסמים עם הסרט שצילמו אותנו!!!

למעלה