ההופעה בבארבי :) לא לשכוח מחר!
ס סיון כחלון New member 17/8/06 #11 לא יודעת אבל אתה יכול לברר את זה פה טלפון להזמנות 03-5188123 או באתר שלהם www.barby.co.il ההופעה מתחילה ב- 22:00
לא יודעת אבל אתה יכול לברר את זה פה טלפון להזמנות 03-5188123 או באתר שלהם www.barby.co.il ההופעה מתחילה ב- 22:00
י יעל טאובר New member 17/8/06 #13 ../images/Emo207.gif עכשיו שהאלבום הבא של עברי יוצא עוד בערך עשור מה עם ההופעות? הן נפסקות או שעד האלבום יש הופעות של זלא"ד? ובקשר לחולצה, אפשר לקנות אותה גם אחרי סיום הופעות הקיץ? תודה יעל
../images/Emo207.gif עכשיו שהאלבום הבא של עברי יוצא עוד בערך עשור מה עם ההופעות? הן נפסקות או שעד האלבום יש הופעות של זלא"ד? ובקשר לחולצה, אפשר לקנות אותה גם אחרי סיום הופעות הקיץ? תודה יעל
מ משו אמיתי New member 17/8/06 #14 למה נפסקות? ../images/Emo12.gif עברי ידוע בתור אחד שסיבובי ההופעות שלו הם משהו כמו שנתיים-שלוש . יש המון הופעות קיץ בקרוב, לא לדאוג. והממ, לא ממש הבנתי מה קורה עם החולצה הזאת .. באתר מופיע מייל אליו את יכולה לשלוח שאלות לבירורים, ואני בטוחה שייתנו לך שם פרטים.
למה נפסקות? ../images/Emo12.gif עברי ידוע בתור אחד שסיבובי ההופעות שלו הם משהו כמו שנתיים-שלוש . יש המון הופעות קיץ בקרוב, לא לדאוג. והממ, לא ממש הבנתי מה קורה עם החולצה הזאת .. באתר מופיע מייל אליו את יכולה לשלוח שאלות לבירורים, ואני בטוחה שייתנו לך שם פרטים.
י יעל טאובר New member 17/8/06 #16 תודה ../images/Emo13.gif והאם עברי מתכנן להגיע לצפון, מתישהו? התייאשתי כבר ממנו אני רק צריכה הופעה בחיפה, זה הכל
תודה ../images/Emo13.gif והאם עברי מתכנן להגיע לצפון, מתישהו? התייאשתי כבר ממנו אני רק צריכה הופעה בחיפה, זה הכל
מ משו אמיתי New member 18/8/06 #17 גם אני, תאמיני לי. ../images/Emo3.gif הממ יש הופעה בבנימינה ב23/9, שזה 20 דקות מחיפה.. ויש הופעה ברמת דוד ב15/9, שזה גם סוג של קרוב לחיפה, אבל יש הגבלת גיל בכניסה, ל18+.
גם אני, תאמיני לי. ../images/Emo3.gif הממ יש הופעה בבנימינה ב23/9, שזה 20 דקות מחיפה.. ויש הופעה ברמת דוד ב15/9, שזה גם סוג של קרוב לחיפה, אבל יש הגבלת גיל בכניסה, ל18+.
י יעל טאובר New member 18/8/06 #18 ששאלתי את אבא הוא אמר שזה שעה לבנימינה יכול להיות שזה זמן כולל כי אני גרה בקריות... אין לי עם מי ללכת וזה מייאש :-|
ששאלתי את אבא הוא אמר שזה שעה לבנימינה יכול להיות שזה זמן כולל כי אני גרה בקריות... אין לי עם מי ללכת וזה מייאש :-|
מ משו אמיתי New member 18/8/06 #19 מהקריות זה יכול להיות שעה.. למרות שנראה לי שקצת פחות. הממ, אני כנראה אהיה שם, אם תרצי, ניפגש.
י יעל טאובר New member 18/8/06 #20 חחח אוקיי ../images/Emo13.gif כבר התחילה מכירת כרטיסים? אולי אני אסחוב מישהי אביא תירוץ שזה ליומולדת שלי
חחח אוקיי ../images/Emo13.gif כבר התחילה מכירת כרטיסים? אולי אני אסחוב מישהי אביא תירוץ שזה ליומולדת שלי