ההופעה באשדוד היום ה-13.8

ofra6

New member
ההופעה באשדוד היום ה-13.8

לא, לא הייתי לצערי הרב, אבל, אחותי הייתה והתקשרה אלי.... ברקע שמעתי את "כשתבוא אהבה" ו"הילדה הכי יפה בגן". איך קינאתי באחותי.... יהודית הופיעה בין כל מיני אמנים שהופיעו אבל כמובן שהייתה המלכה (לדעת אחותי)!! אז שמי שבאמת היה, פלייליסט מפורט ותספרו מה היה? ואני אקנא בכל עד קיסריה בספטמבר.....

הייתי בהופעה...

צר לי לאכזב אך היא לא שרה את 'הילדה הכי יפה בגן'... היה מדהההההההההים! היא כזאת מלכה... השירים לא לפי הסדר - געגוע, באה מאהבה, דברים שרואים משם..., אישה יפה, השיר שכתב לה יהלי סובול-לא זוכרת את השם... והיו לפי דעתי עוד שניים שלושה שירים. הייתה הופעה לפנים!!! חוץ מהופעות בקיסריה, היא מופיעה גם במקומות קטנים כמו הזאפה?

ofra6

New member
איזה קטע...

הייתי הטוחה ששמעתי את זה אחרי שאחותי השמיעה לי שם את באה מאהבה, אבל כנראה שזה התחבר לי רק כי זה הצלצול שלי בטלפון.... בעיקרון בסיבוב הופעות של "עיר קטנה" היא הייתה מופיעה בעיקר במקומות קטנים כמו צוותא זאפה ועוד ועוד. עכשיו יש את מה שנהיה עקב ביקוש, סיבוב הופעות של "באה מאהבה 2008", זה מתקיים במקומות גדולים כמו קיסריה. אחרי ההופעות האלו השמועות אומרות שהיא תתרכז בהפקה של פסטיבל שירי הילדים וכל מיני כאלה... אבל אין לדעת אולי היא תדפוק הופעה מדי פעם... נקווה לפחות... :)

hila 2580

New member
תכל'ס, עם כל הכבוד לקיסריה

ויש (באבואבוהה) כבוד, אני חושבת שאין על ההופעות הקטנות ,האיטימיות, שבהם יודית מתמסרת כולה לקהל, מסתחבקת איתו, מספרת לו בדיחות.. מרשה לעצמה להיות טבעית...וכמובן כמובן, חורגת מהפלייליסט ועושה בקשות מיוחדות בהדרן.. ד"א אולי נציע ליחצנות מופע בשם : השירים שלא בוצעו בלייב " ושם סופסופ נוכל לשמוע את: הרגע שלפני, פעם, חוזרת. את הכול אזכור, משנה לשנה, כשיבוא ילדי-ואין -לי-עוד-כוח-לכתוב-כי-יש-עוד-מלאנטלאפים-שירים-שהיא-לא-מבצעת-וכבר-די-מאוחר-בלילה... מי ליחצנות אלי!

ToMeTiN

New member
אני איתך

בחיבה להופעות קטנות ובבקשת המופע, בתנאי שיהיה לפחות אחד קרוב לביתי... ד.א בהופעה בקצרין, שהיתה שבוע אחרי ההופעה בקיסריה, מישהי שאלה את יהודית איפה היא יותר אוהבת להופיע וגם יהודית איתנו:)

למעלה