ההופעה באפרת!!!! :)

oshritti

New member
ההופעה באפרת!!!! :)

ההופעה שלכם באפרת היתה מדהימה!!! גרמתם למלא נוער לשמוח!!!!! באמת כל הכבוד!!! מכל מועצת נוער אפרת!!! :) דא רועי גפן אתה פשוט מגניב!! בצורה בלתי יאמנת!!!!!!!!!!!!! לא הפסקתי לחייך כל ההופעה בגללך...... באמת שאתה מופיע מדהים וכל הכבוד לך על כל ההשקעה ועל כל השמחה שאתה הבאת לבמה!!!!!!!!!!!! והבקבוק שלך... אני רוצה אותו!!!!!.... ולא יצא לי להיכנס עם כל המועצה שזה כל הבאסה.... לא נורא!!!!!! צליל רייך וכל מועצת נוער אפרת! :) שיהיה פסח כשר ושמח!! :)

Skicker

New member
היה נחמד..

לא יותר מזה עכשיו חזרתי משם ובתור אחד שהיה לפני שנה וחצי בהופעה בווילום ת"א בתקופה שממש אהבתי אותם (הופמן עוד חייב לי חתימה מאז) ושיצא "חום יולי אוגוסט" הבין שהלהקה מאבדת את מה שאהבתי בה אפילו גם די ויתרתי על לשמוע את הדיסק השני עד לאחרונה באתי להופעה עם זכרונות טובים מההופעה הקודמת שהייתי בה וכמובן עם הרגשה שאני לא בא להופעה של להקת מיינסטרים בשניה שנכנסתי הבנתי שאת כל מה שאהבתי גם בהופעה זה איבד מעצמו ועם שרובו חש מעצמו בכמויות היה די קשה להנות מההופעה אני לא יגיד שזה לא היה שווה את ה30 שקל אבל יותר מזה זה לא היה שווה

estousha

New member
היה שווה בטירוף!!!

היה ממש כיף לראות אותם באפרת (כולה ישוב קטן ליד ירושלים...)!!! הם פשוט הקפיצו את כולם והייתה אווירה מחשמלת ממש!!! והופמן ורועי כאלה חמודים!!! חצי מההופעה הם נתנו לקהל לשיר וכולם הכירו מלא מהשירים... תענוג של ממש!! יש תמונות וגם קטעי וידאו אבל הסאונד ממש לא מוצלח במצלמה.....

למעלה