ההופעה באכזיב

ההופעה באכזיב

תשמעו,התאכזבתי קצת... לא מברי או מפורטיס היתה שם איזה אחת... ולא הלך איתה אין מה לעשות זה חירבן לי את כל ההופעה... חוץ מזה היה בסדר במה עלא-כיפאק סאונד עלא-כיפאק אנשים עלא-כיפאק אבל הבחורה... חוץ מזה שפורטיס לא ביצע את "את לא טובה" שזה השיר האהוב עליי... אחח... הבחורה הזאת...

מתןפ

New member
משהו תקוע עמוק בתוך הגרון

תהיה חזק ידידי. תוך שבוע אתה שוכח אותה אבל אז תגיע עוד אחת וסיכוי גבוה שגם איתה לא ילך אבל אז עוד אחת וגם איתה סביר שלא ילך תהיה חזק. הכי חשוב. בסוף תגיע ה-אחת. (בע"ה)

אווווו

זה היה מרגש!

המממ

New member
לא נורא, יש הרבה גפילטע בצלחת...

מישהו רוצה לספר איך היתה ההופעה אבל? לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

אוהו אחויה

זה קורה שלא הולך עם בנות בהופעות\מסיבות. אחרי שניה אתה שוכח איך היא נראית והולך לאיזור אחר וממשיך להנות מההופעה
קח את הבאסה בסבבה. ואם פורטיס ישיר את את לא אני מוכן אפילו להתחיל איתו...

ren dong

New member
הייתי גם...

היה ממש סבבה, רק שאני מעדיפה את ברי לבד... יש סיכוי להופעה שלו לבד בקרוב?

T S F1

New member
נעה.. אם את מבקשת כלכך יפה :)

טוב.. אז חן ואני [נו מה? צמד חמד :) ] הגענו ב8 וחצי לחוף. פוגשים כמה אנשים.. יושבים איתם ומתחילים לזוז לכיוון הבמה. תפסנו שורה ראשונה מתחת לברי [שוב.. :) ]. ההופעה התחילה.. היה אדיר.. באמת.. חבל שנגמר.. את הפלייליסט כבר אמרו אז אני לא אחזור עליו. בכל מקרה, כל ההופעה צעקתי לברי שיבצע את 'העולם האמיתי' [שיר חדש ומקסים], אבל הוא החליט להתעלם ממני.. גם כן הברי הזה.. קיצר.. יום טוב ושבת שלום! :)

tuvalg

New member
טוב, אני אפרט

הגעתי עם חברים לחוף, המקום היה מפוצץ לגמרי בערך ב9:40 ברי ופורטיס עלו להופיע ואני עמדתי שורה שניה ממש מטר מברי. הם כהרגלם התחילו באגם ענקית שהיה מצויין ולאחר מכן הנה בא השקט אחרי זה אני כבר לא זוכר. ההופעה נפתחה ממש טוב, פורטיס באמת השתגע לגמרי, השירים שאני זוכר שהיו הם: אגם ענקית הנה בא השקט סנדניה הדור הזה (ברי שר את זה מצויין) תלוי על הצלב יש את השיר הזה שקוראים לו משהו כמו "ת"א ברלין או בריסל" או משהו כזה עוד משהו של פורין אפייר שלא הכרתי נעליים חלום כחול שקיעתה של הזריחה כוכב הקופים עצבות שמש לך מצפים בביצוע ארוך במיוחד ניצוצות עיר של קיץ עבדים בגירסה מוזרה שברי על האורגן והשאר מקדימה עם תופי מרים חלליות ליפציג, ברצלונה רד מעל מסך הטלויזיה שלי חדשות מהירח תחנה סופית הפוך דבש אין קץ לילדות (עם פוגו כרגיל) והחדשים: על המשמרת מועדון החולמים על צדק (שיר מדהים) עוד משהו חדש שלא זוכר מה שמו ויש מצב ששכחתי עוד שירים ההופעה הייתה מעולה וברי פשוט תותח, הם דיברו עם הקהל וההדרן שלהם היה ארוך במיוחד, הם פשוט לא רצו לרדת. אחרי זה הם הלכו לאכול בחוף והם עברו לידינו, כמובן שלחצתי להם את היד והחמאתי להם על ההופעה המצויינת. אבל בכל זאת, הם חייבים לחדש את הפליליסט, יש כל כך הרבה שירים שרציתי שיהיו ולא היו כמו פריז בלהבות, את לא טובה אליי וכו'.

ברוך שובי, לא הייתי כאן המון:)

וכן, הייתי בהופעה, אחלה וייבס, אחלה ביצועים, אחלה שמש לך מצפים וחורשת האקליפטוס, אחלה קהל, על הסאונד אפשר להתווכח. היה מגניב. חוץ מזה, מה שלומכם? המון זמן לא הייתי פה... איך הולך? מה חדש? יום טוב שיהיה לנו.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוהד???????????????????????????????????????? הרואות עיניי נכון???????????????????????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הצלחת לסדר לעצמך מחשב חדש? כבר? נחמד לראות אותך פה שוב, הפורום חזר למתכונת נורמלית סוף סוף
אגב, שים לב שקנית לעצמך מקום ב"אנשי השנה" של הפורום" כמה דפים אחורה.

למעלה