ההופעה באולמות אבירים, עכו

ROTEM30035

New member
ההופעה באולמות אבירים, עכו

קודם כל, מתקיימת בוודאות - הופעה אקוסטית. המחיר מסובסד, כ-15 שקלים. לגבי כרטיסים ושעה מדוייקת, בהמשך. (בתקווה לפני המאורע עצמו
)

גוזלה

New member
ואוו!!!!!!!!!!! :]

את פשוט טובה אלינו!! : ] אישית, מאוד אשמח לשמוע פרטים נוספים.. .בעיקר מאיפה קונים כרטיסים וכאלה... : ] תודות!! [ואח"כ ספרי לנו מאיפה את משיגה את כל הפרטים האלו!! ]

ROTEM30035

New member
../images/Emo11.gif

לכשיהיה מידע נוסף, אפרסם. בינתיים הדעה הרווחת היא :"בכל מקרה, זה צריך להיות אירוע מגניב, תבואו" אז תבואו. [המידע מן המשרד המייצג]

rozalinda22

New member
ואוו תודה לך!:)

טואוב...וגם אני אשמח לשמוע עוד פרטים. תנקיו

ROTEM30035

New member
פרטים מלאים

רונה וערן בהופעה מלאה ואקוסטית. אולמות אבירים, עכו ב-20:30. ניתן לרכוש כרטיסים במקום, אך מומלץ להתקשר ולהזמין. איש קשר, קובי: 0546735024

גוזלה

New member
כן : ]

ככל הנראה אגיע לשם [אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון... ], את מוזמנת להגיד שלום ולשבת איתנו אם תרצי :] שבת שלום!

גוזלה

New member
למען האמת,

התקשרתי לאיש הקשר שרותם הפנתה אליו, והוא אמר שנקנה את הכרטיסים במקום.. אז לא קניתי, הוא אמר שלא צפויה להיות בעיה של מקום/כרטיסים... הוא גם אמר לי שההופעה מתחילה בשמונה ולא בשמונה וחצי, אז יכול להיות שהוא סתם רצה שאקח איזה טווח-בטחון שכזה... :] תצטרפי גם את?

rozalinda22

New member
ברור שאצטרף..

אפילו שכנעתי את אחי הקטן לבוא איתי:] תודה על העדכון

fananko

New member
ההופעה באולמות האבירים במוצש 1/8

רק רציתי ליידע שזה אירוע סגור לגילאי 20 ומעלה. ארגון של מרכז הצעירים בעכו. ולמי שזה מאכזב אותו אני מצטער, היינו צריכים לומר קודם.. קובי

rozalinda22

New member
זה יותר ממאכזב../images/Emo4.gif

זה אפילו הורס ת'תוכנית... אוף, אני כנראה לא אגיע
אין לי עכשיו עם מי, אח שלי בן 18... מי שהולך שיהנה!

למעלה