ההופעה אתמול....

צ א ל ה

New member
ההופעה אתמול....

אז ככה, אתמול הייתי בהופעה ה-107 של הדורבנים בכ"ס, וזו הייתה בערך ההופעה ה-40 שלי.... הגעתי לבארבי בשעה 22:15... היה עדיין ריק, אבל גם מוקדם, אז לא דאגתי... אבל גם בעשר ארבעים וחמש, עדיין היה ריק יחסית... הלהקה עלתה לבמה, הכל כרגיל... קטע פתיחה, אור כחול וכו'... הרחבה מול הבמה הפעם הייתה יותר גדולה, ז"א שמו את הכיסאות ושולחנות יותר אחורה... ובהתחלה היו איזה 20 איש שעמדו ורקדו, היה איזה אחד משוגע גבוהההה עם חולצה פירחונית שרקד כמו איזה מטורף, זה היה ממש מצחיק!!! הייתי עם בת דודה שלי, שלא ממש בקטע של לרקוד וכאלה, אז ישבתי לי בשולחנות, ולא יכלתי לראות כמעט כלום....נהנתי מאוד מהסאונד... אני ממש אוהבת את ההופעות בכפר סבא, הסאונד שם יותר חד ויותר איכותי לדעתי... אבל היה משהו מוזר בהופעה... אני חייבת לציין... אבל היה אחלה... גיא ניגן מ-ד-ה-י-ם, ו"לבדוק לך ת'מנוע" היה מצויין... ב"העדר זמיר" אורי נשמע קצת מוזר, היה משהו לא טוב בסאונד של הקלידים שלו... אבל אח"כ לדעתי זה הסתדר.... שרון עלה להצגת "קרנבל" לא כל כך מחאו לו כפיים, זה היה עצוב קצת... אז ניסיתי לעשות שמח, אבל בגלל שהייתי לבד , זה היה קשה מאוד... ההדרן היה ממש מצחיק!!! רון עלה לבמה לבד וסיפר שהדורבנים זה רק משהו צדדי, ושהוא אמרגן סטנדאפ והוא רוצה להציג את בן חסותו, ואז הוא הלך מאחורי התופים, וגיא עולה על הבמה... רון מתחיל לצעוק עליו שהוא עדיין לא הזמין אותו, ושירד מיד מהבמה.. אז גיא ירד כמו ילד מסכן... ואז רון הזמין אותו וגיא עלה בהתלהבות!!!!! גיא סיפר כמה בדיחות, כמה פאנצ'ים.. ואז הוא סיפר את הבדיחה הבאה (אני לא מאמינה שאני זוכרת אותה)
ש: "למה שאתה הולך למכולת אתה מקבל עודף?" ת: "כי יש לך כבר שני אפ (FF), אז אתה מקבל עוד אפ (F)" ואז כולם עלו לבמה... ואמרו, וואלה, אפרופו מכולת בוא נשיר את שיר המכולת... ואז הם שרו את השיר.... שהיה דיי נחמד... וזהו! סיכומו של עניין... ההופעה הייתה חלשה קצת בגלל מחסור בקהל, למרות שלקראת אמצע ההופעה הרבה אנשים התחילו לרקוד (אפילו לפני "יצאנו לרקוד") ולי אישית היה ייבש כי לא היה לי עם מי לרקוד ולהשתולל (אביה... איפה היית?!?!?!) זהו זה..... מקווה שמי שעוד היה נהנה.... יום מעולה לכולם צאלה.

papal

New member
ההופעה

אתמול היתה מבחינת סאונד מהמשובחות שהיו לדעתי- ובאמת היו פחות אנשים אבל אני מאוד אוהב את בארבי כפר סבא מה גם שמהיום לכל הופעה שאני יגיע אליה- אני יחלק לחברי מאמ"ה זיקוקים- בשביל לעשות אווירה- ואם אני לא יהיה -אז אשתדל לארגן מישהוא שיחלק אותם במקומי הסטאנד אפ של גיא היה רעיון גאוני- כי זה היה ההדרן הכי הכי רענן שלהם לאחרונה- מה גם ש-רון שיחק אותה ביעני "צחוק מטורף" ההופעה הזו עשתה לי התקפת נוסטלגיה והזכירה לי נשכחות למה אתם שואלים??? כי היא דמתה מבחינת אווירה- להופעות שהיו לפני הדיסק קובי- וזה מגניב- (כמובן שהרמה רק משתפרת מהופעה להופעה )- ללהקה היו אנרגיות- שהזכירו לי נשכחות ובקהל היו כל כך הרבה אנשים מהעבר המשותף שלי ושל אייל שהייתי בהלם קודם כל היה שם אדם מאוד מיוחד שספק אם מישהוא מכיר אותו כאן- שמו דוד דוידוב והוא המנצח של תזמורת רמלה - אני ואייל ניגנו אצלו כשעוד היינו תיכוניסטים מעפנים מכיתה י בערך (את דודידוב אני מכיר מגיל 6 בערך ) ולדוידוב -יש חלק לא קטן במה שאייל היום- לפחות בכל הקשור במקצועיות - מה שכן אייל כשרון ענק וזה היה ברור שיצליח בכל מקרה אבל דוד דוידוב היה הראשון שנתן לו במה לכישרון העצום שלו- ואם יש כאן מישהוא שלומד או למד ברמלה לוד או גר באזור שלי- הוא יסכים איתי מייד חוץ מזה היו כל מיני אנשים שניגנתי איתם בעבר-יחד עם אייל- ואנשים מהשכבה בבית ספר שלא ראיתי שנים- ובכלל ההרגשה היתה כאילו חזרתי 4 שנים אחרונה בזמן אני לא יודע אם אייל יודע מי היה בקהל- לא הספקתי להגיד לו- כי ראיתי שיש עליהם התנפלות- אז העדפתי כבר לנסוע הביתה - אבל אני עוד אדבר איתו על זה- ואני בטוח שהוא ישמח לשמוע בכל מקרה- את ההופעה הזו אני לא אשכח הרבה זמן רק לחיוב!!!!

Peach 16

New member
אני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif- ישנתי!!!../images/Emo1.gif

או שבעצם לא! חיכיתי לטלפון מירדן! אבל אחרי שהייתי ביום חמישי בהופעה משובחת ביותר של סינרגיה, והלכתי לישון ב3 וקמתי ב7 ( השלמות..) הייתי ממש עייפה אתמול ולא באתי!!

Peach 16

New member
../images/Emo32.gif יש הופעה ב10.4

בבארבי ת"א.. טוב, לא זה מה שרציתי לומר.. אלא שנכנסתי לפרטים על המופע והפלא ופלא רשומים שם שמות המופיעים, אבל משום מה העלימו את איתי!!

באמת היה משהו מוזר בה...

לא שהייתי בכל כך הרבה הופעות (זאת הייתה ה-5 שלי), אבל משהו היה מוזר...אין לי מושג איך להסביר את זה...אולי הייתנ לי אישית ת'תחושה הזו בגלל שעד עכשיו כל ההופעות שהייתי בהן היו מפוצצות לגמרי, וביום שישי באמת היה קצת נטוש פגשתי גם את צאלה
שכחתי לומר לך, אחלה כובע אחותי! סטייל חבל"ז!
הבאתי זיקוקים
הייתה לי עם זה פאשלה קטנה, כי לא ממש זכרתי לשים לב לרשימת סדר השירים, ורק באמצע הבית הראשון של "לא בא לי לשמוע" קלטתי שהייתי כבר צריכה לחלק אותם...אבל חפיף, זה היה יפה
(גם פגשתי בזכות זה חברה חמודה של אביה-יעל-שהבינה שאני זאת אני כי אביה חזתה איפה אני אעמוד
) וגם לקראת הסוף זכיתי להפתעה נעימה-ניגש אלי אדון טל
אממ... אה, ההדרן היה קורע
לא ידעתי מה הצחיק אותי יותר, הפאנצ'יי-קרש של גיא (שרק הגבירו את הרמת חירפון שכל שלי בהופעה, ונקרעתי מהשטויות האלה), או הצחוק הפסיכופטי של רון...הצחוק הזה היה פשוט מטורף
וגם היה ביצוע ממש יפה לשיר המכולת
נדבקתי לזה אחר-כך שעות...אנשים באוטובוס (יצאתי לטיול מיד בבוקר אחרי) השתגעו, וזה היה כיף הקיצר, היה ממש שווה-אבל מוזר... אה
גם היו שם את האנשים הכי מעוררי רחמים בעולם!!! אחרי ההופעה דיברתי עם אייל קצת והראתי לו תמונות חדשות שפיתחתי מהופעת ה-100 ומפורים (ברגע שאני אסרוק אני אראה
), ואז פתאום באו חבורה של ערסים ופקצות, ומה שהיה כנראה ה"מנהיג" של כל החמולה שלהם אמר לאייל שלאחת מהפקצות היה בדיוק יומולדת-והדבר שהיא הכי רוצה בעולם זה נשיקה ממנו...פאק!!!!!!!!! איזה מ-ו-ש-פ-ל-י-ם!! ועוד הפקצה שיתפה פעולה- אחרי שהמנהיג סיים לדבר היא כאילו צעדה לאייל וציפתה שהוא ינשק אותה...(אבל הוא בכל זאת היה מנומס, אמר לה מזל טוב, ונתן לה חיבוק) פאק, ממש התאפקתי שלא להגיב להם...כל כך מעוררי רחמים!!!

אם לא היו לי עיניים פיציות../images/Emo26.gif

ביחס לראש שלי הייתי הולכת עם כובע כל יום
*רצה לחנות כובעים ומחפשת כובע שלא יראה כאילו העיניים שלה זה שני חריצים שחורים*

למעלה