ההופעה אתמול

ההופעה אתמול../images/Emo9.gif

היה פשוט מדהים, מפוצץ ומלא בלזביות. היא לא חתמה לי על החזה(רק בגלל שלא היה טוש
!) אה! והיה את around the universe
וגם חתולה(מיצי-סינדי) קפצה לבקר בהופעה
(אוף, אני עכשיו מצטער על זה שלא ישנתי אתמול)

A N I g M A

New member
שלומי../images/Emo99.gif היה מושי אתמולD:

"אין דבר כזה שקוראים לה סינדי. לכל החתולות קוראים מיצי"
היא חתמה לי במחברת תווים
ודיברתי איתה וזה. אני כולי גרופית
ואפילו ראינו את הצד הפחות מחמיא שלה (זה היא אמרה;[)
איזה עיניים יש לה;[ ורן, הגיטריסט שלה - הוא חתיכת מלך. הוא עשה סלייד לגיטרה מכוסית של טקילה.
ויו, היו שלושה שירים חדשים!
היא כל כך מלכה. אבל לגמרי. רוב הזמרים דופקים את זיופי החיים שלהם בהופעות, אבל היא מופיעה כמו הקלטה באולפן (רק יותר טוב, זאת הופעה). הוא דואגת להסתכל על כל הקהל ולתת לכולם תשומת לב. אוף. אני רוצה שוב
רונה, טייק מי נאו

galvin

New member
ערן, ....

ערן וייץ. ואמנם, הוא אחד המשובחים. דיווחין ביתר פירוט, אחרי שאשטוף את העכבישים מהעיניים.

bזוהר

New member
כיף לכם! ../images/Emo99.gif

למה היא אמרה שראיתם את הצד הפחות מחמיא שלה?
אני שמחה בשבליכם!
זה הופעה ראשונה? תבואו גם ב30! אני גם רוצה לראות ירח אדום

galvin

New member
מלים לחדש

אני עייף. אז רק אכתוב את המילים לחדש החדש. ולחדש הישן אני חושב שהעלו כבר. לא? כולם צדקו אני טעיתי כולם הלכו אני נשארתי הרי איש לא יחלוק איתי לב כשהוא ממילא שבור לעצב הזה אין תחתית אני נשבעת לך כל ההתחלות מתוקות מדבש אבל איך זה נגמר בסוף כולם יודעים ורציתי לצרוח שתשמעי כמה מר לי כי הדבש הזה הוא רעל וגם את זה כולם יודעים רק הפעם רק בלי פחד רק בלי פחד רק הפעם תן לי לעבור את זה לבד ללקק את הפצעים בפינה ולחזור לאט לאט לאדמה. הכל חמק לי מבין הידיים מצאתי אותך פעם אחת ואיבדתי אותך פעמיים איך הכל חמק לי מבין הידיים אני לומדת בעומק עיניים תורת הכרה של אבדן. רק הפעם רק בלי פחד רק בלי פחד רק הפעם תן לי לעבור את זה לבד ללקק את הפצעים בפינה ולחזור לאט לאט לאדמה. כולם צדקו אני טעיתי כולם הלכו אני נשארתי הרי איש לא יחלוק איתי לב כשהוא ממילא שבור לעצב הזה אין תחתית אני נשבעת לך.

bזוהר

New member
"אבל איך זה נגמר בסוף כולם יודעים"

שוב פינת השיר החדש מכה שנית
זה כל כך יפה. כל שיר יותר כואב אמיתי ונכון מקודמו! אחח, הדיסק
אני כל כך מחכה!

0mroosh

New member
הומאז' לבנאי ההוא. מכירה? ../images/Emo3.gif

הממ, עתה חזרתי מעיר הקודש, ד"א, יש שם מרק אטריות מדהים. -חעחע

0mroosh

New member
../images/Emo99.gif

פעם קודמת שניסיתי להכנס , גן החיות יצא לפרסומות, או משהו. D:
פיל-מיצי.

nemetz

New member
ההופעה אתמול../images/Emo46.gif

רבאק, איזה הופעה מתחילה בזמן?!? אני הסתבכתי עם האוטו ובסוף חניתי אי שם באיזה רחוב נידח ליד השוק והגעתי ב- 21:20. חשבתי לי, סבבה אני אגיע בול בזמן. אז זהו שלא! היה מפוצץ ובגלל זה ההופעה כנראה התחילה ממש בתשע ואני נשארתי בחוץ (אני ועוד 20 איש, זתומרת). ולא שאני לא שמח בשביל רונה ובשביל הסינדרום, וזה באמת שינוי מרענן לראות שבאים להופעות שם יותר מעשרה אנשים, אבל עדיין- זאת כבר ההופעה השניה שאני מפספס ברצף.

0mroosh

New member
../images/Emo108.gifתורי.

הגענו בעיתוי המושלם לסינדרום, עוד כששורת הכיסאות מול רונה הייתה פנוייה, התמקמנו ואזקוף לזכותו של המקום, כי ההופעה אכן החלה כמתוכנן (אני מניח שזו פעם ראשונה שהופעה שנכחתי בה החלה בזמן, אולי זה פיצוי הולם על הכאב גב שנגרם שבוע שעבר עקב ישיבה על ספות לא נוחות בעליל, חסרי משענת וציפייה של שעה וחצי שעמיר לב-אפרת גוש-יהלי סובול יעלו לבמה). לפחות בהתחלה, היה עלי הרושם כי הסינדרום בנוי להכיל *משפחה אוקראינית אחת (*סבתא בסינר טורקיז,אפר של סבא בקנקן בירה, אמא בלונדה המפסלת בצ'יבורקי,אבא משופם וילד תכול עיניים), אך אט אט המקום הפך מלא, עד כדי כך שאנשים נדחסו במעברונים (וזכו להתנצלות של רונה, שהעריכה את חסרי המושב, שלבטח מתקשים לנשום), אושוויץ, הגרסה האקוסטית והמהנה (וסלחו לי על המיסטיפיקציה). רונה עולה, יחד עם ערן המבושם (ומיצי-שחקן חיזוק דמוי חתול מפונק, שיגיח מתישהו במהלך ההופעה,
): טיול בהיר אהבה שקופה הקול שקורא לי
אותו פזמון (הממ, רונה שרה "עכשיו אני רוצה לישון", לאורך כל השיר, במקום "היום", כנראה שהשורה שונתה או שרונה פעלה לפי גחמותיה) סיפור מגרה Across The Univers (מהצצה בפלייליסט, היא הייתה אמורה לעשות את the windmills of your mind ואף סיפרה שהחליפה את הקאבר שהיה אמור להיות בדקה ה-90, היא ניגשה לתו השמיני והוציאה את המילים,הצטערה שהיא שרה עם המילים מולה,אבל הקהל גיבה אותה והסינדרום הפך לבית החלומות של שרהל'ה שרון, כשהקהל פצח בשירה יחד עימה. "שרים בציבור עם רונה קינן") הבור שיר חדש (המילים בהודעה מעלי
) prison by the sea עיניים זרות
(כמה כיף להיות נוכח בשלושת ההופעות שבהם היא ביצעה את השיר.בנוסף, היא הכריזה בשנית על כניסתו לאלבום החדש
). מיהו המיילל ברוח (שוב, שירה בציבור, שרהל'ה הייתה גאה) לחיות נכון 10 שניות גלויה רונה חוזרת להדרן:(לא שהיא ממש ירדה מהבמה, כי לא היה לאן, אבל נו..בשביל הרשמיות) מי מפחד מהזריחה paper cut (גלות שלמה חיכיתי לביצוע שלו, והנה.
) ועוד שיר, באופן ספונטני, החדש מההופעה האחרונה בתמונע. מבול. ההופעה תמה, לאחר מחווה לבילויים שכללה משחק טונים ופריקת מצב רוח טוב של רונה(נכנס בירה, יצא "פהפהפה"), ולאחר שהכריזה על רצונה להשאר בסינדרום לתמיד, המנהל השמנמן של המקום אמר שנשאר לה זמן עד מוצ"ש ומצא את הזמן לספר לכולם על ההופעה של דני ליטני, שתמנע מרונה להשאר בכוך הקטנטן והנעים, רונה בתגובה סיפרה על כך שדני היה אלוף באולינג בעבר ויש מסלול על שמו בבאולינג רמת גן. אם היא אומרת היא יודעת, ואם היא אומרת, אז היא כנראה משחקת באולינג או ממש אוהבת לתחוב אצבעותיה לכדורים בבאולינג רמת גן.(רונה תפילי איתי פיני באולינג.
) כמה שמצב רוח טוב הולם אותה, היא הייתה משוחררת, דיברה ארוכות ונראתה קורנת במיוחד. -- ולמרות שאמרו מעלי, רונה החליטה להמציא שם קיבוצי (ואייקון-
) לכל חתולי העולם, והתעקשה על כך שלכל חתול, בתחילה, קוראים מיצי. מעניין אם עמוס הרשה לגדל בעלי חיים בבית. -- סיוון ושלומי, היה כיף לראותכם ופעם הבאה בל תשכח להביא טוש ושרונה תקעקע את שמה על גופך.
.

darling2

New member
שמחה שנהנתם כולכם!../images/Emo140.gif

איזה כיף.....
זה נשמע מדהים..
רונה מקסימה! אז מה אתם אומרים על מפגש פורום ב-30? אני בעד! מקווה שכן! כי אני רוצה לראותכם..! ילדים גדולים
" ילדים ילדים..הנה ציפור"
אורלי

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שירת הסירנה
אורלי זילברשץ בנאי מלכה, ללא ספק. וכן, מפגש פורום ב30.12!

0mroosh

New member
Universe*

זה עתה שמעתי את פיונה מבצעת את השיר, מהפסקול של פלזנטוויל
, כיף.

0mroosh

New member
רק אמרתי פלזנטוויל,

וערוץ 1 החליט לשדר אותו, התחיל ממש לפני כמה דקות למי שלא ראה, מומלץ בחום.

למעלה