../images/Emo108.gifתורי.
הגענו בעיתוי המושלם לסינדרום, עוד כששורת הכיסאות מול רונה הייתה פנוייה, התמקמנו ואזקוף לזכותו של המקום, כי ההופעה אכן החלה כמתוכנן (אני מניח שזו פעם ראשונה שהופעה שנכחתי בה החלה בזמן, אולי זה פיצוי הולם על הכאב גב שנגרם שבוע שעבר עקב ישיבה על ספות לא נוחות בעליל, חסרי משענת וציפייה של שעה וחצי שעמיר לב-אפרת גוש-יהלי סובול יעלו לבמה). לפחות בהתחלה, היה עלי הרושם כי הסינדרום בנוי להכיל *משפחה אוקראינית אחת (*סבתא בסינר טורקיז,אפר של סבא בקנקן בירה, אמא בלונדה המפסלת בצ'יבורקי,אבא משופם וילד תכול עיניים), אך אט אט המקום הפך מלא, עד כדי כך שאנשים נדחסו במעברונים (וזכו להתנצלות של רונה, שהעריכה את חסרי המושב, שלבטח מתקשים לנשום), אושוויץ, הגרסה האקוסטית והמהנה (וסלחו לי על המיסטיפיקציה). רונה עולה, יחד עם ערן המבושם (ומיצי-שחקן חיזוק דמוי חתול מפונק, שיגיח מתישהו במהלך ההופעה,
): טיול בהיר אהבה שקופה הקול שקורא לי
אותו פזמון (הממ, רונה שרה "עכשיו אני רוצה לישון", לאורך כל השיר, במקום "היום", כנראה שהשורה שונתה או שרונה פעלה לפי גחמותיה) סיפור מגרה Across The Univers (מהצצה בפלייליסט, היא הייתה אמורה לעשות את the windmills of your mind ואף סיפרה שהחליפה את הקאבר שהיה אמור להיות בדקה ה-90, היא ניגשה לתו השמיני והוציאה את המילים,הצטערה שהיא שרה עם המילים מולה,אבל הקהל גיבה אותה והסינדרום הפך לבית החלומות של שרהל'ה שרון, כשהקהל פצח בשירה יחד עימה. "שרים בציבור עם רונה קינן") הבור שיר חדש (המילים בהודעה מעלי
) prison by the sea עיניים זרות
(כמה כיף להיות נוכח בשלושת ההופעות שבהם היא ביצעה את השיר.בנוסף, היא הכריזה בשנית על כניסתו לאלבום החדש
). מיהו המיילל ברוח (שוב, שירה בציבור, שרהל'ה הייתה גאה) לחיות נכון 10 שניות גלויה רונה חוזרת להדרן

לא שהיא ממש ירדה מהבמה, כי לא היה לאן, אבל נו..בשביל הרשמיות) מי מפחד מהזריחה paper cut (גלות שלמה חיכיתי לביצוע שלו, והנה.
) ועוד שיר, באופן ספונטני,
החדש מההופעה האחרונה בתמונע. מבול. ההופעה תמה, לאחר מחווה לבילויים שכללה משחק טונים ופריקת מצב רוח טוב של רונה(נכנס בירה, יצא "פהפהפה"), ולאחר שהכריזה על רצונה להשאר בסינדרום לתמיד, המנהל השמנמן של המקום אמר שנשאר לה זמן עד מוצ"ש ומצא את הזמן לספר לכולם על ההופעה של דני ליטני, שתמנע מרונה להשאר בכוך הקטנטן והנעים, רונה בתגובה סיפרה על כך שדני היה אלוף באולינג בעבר ויש מסלול על שמו בבאולינג רמת גן. אם היא אומרת היא יודעת, ואם היא אומרת, אז היא כנראה משחקת באולינג או ממש אוהבת לתחוב אצבעותיה לכדורים בבאולינג רמת גן.(רונה תפילי איתי פיני באולינג.
) כמה שמצב רוח טוב הולם אותה, היא הייתה משוחררת, דיברה ארוכות ונראתה קורנת במיוחד. -- ולמרות שאמרו מעלי, רונה החליטה להמציא שם קיבוצי (ואייקון-
) לכל חתולי העולם, והתעקשה על כך שלכל חתול, בתחילה, קוראים מיצי. מעניין אם עמוס הרשה לגדל בעלי חיים בבית. -- סיוון ושלומי, היה כיף לראותכם ופעם הבאה בל תשכח להביא טוש ושרונה תקעקע את שמה על גופך.
.