not myself anymore
New member
ההופעה אצמול בכפ"ס
דבר ראשון לפני ההופעה פגשתי את חן שלא ממש כותבת פה לאחרונה ואני רוצה לאחל לה כאן מעל בימת הפורום מזל טוב!!!!
דבר שני - ההופעה.... אוי עברי עברי - היה מדהים כהרגלו אונמם טיפה חולה ושתה תה כל ההופעה (ותקראו לי מניאק אם לא היה אלכוהול בתוך התה הזה) חצי השירים הוא התבלבל טעה במילים בבית הכל התחלף לו והוא התפוצץ מצחוק כל שיר בערך.... אני עמדתי שורה שניה ממש מולו והיה נורא נחמד לעמוד במקום שבו ממש יש קשר עם האומן - ממש אפשר לדבר איתו שם.... (ושיוווואווווו הוא נגע לי ביד במהלך ההופעה) הייתי שם אתמול עם חבריי מהפורום השני (של דיבורים) ואחרי ההופעה עשינו תמונת פורום עם עברי ממש נחמד הבן אדם (שיווווואווווווו הוא חיבק אותי בתמונה שיוווואוווווווו ) (למי שלא הבין כל מה שכתוב בסוגריים פה למעלה זו ציניות
)) מבחינת שירים היה כרגיל: האנשים החדשים פז'ו צבאית ואולי 4 כרטיסי אשראי מרי לנצח (אני בטוח שאתם חמים עכשיו..) מתחמם איש יקר תמיד אהבה לאונרדו בתי קפה משהו אמיתי על קו המים פנסים ביום שמש יפה יותר טוב כלום מכמעט הכוס הכחולה חולצת פסים _____________________ (יעני הוא יורד מהבמה ונגמרה ההופעה) BARBIE GIRL לבד (אתם ורייכל קב' אחת ואני וכוס התה שלי קבוצה שניה...) ובוא (קללל הרבה יותר לזיין בתחת
) ) וכמובן ששכחתי את מופע החימום המצויין אורי מור עם טקסטים עמוקים ומלאי משמעות (אז זהו שלא - שוב אני ציני מה קורה לי הבוקר) עד כאן מכתבנו בשטח תומר , אי שם באיזור המרכז רות סוף
דבר ראשון לפני ההופעה פגשתי את חן שלא ממש כותבת פה לאחרונה ואני רוצה לאחל לה כאן מעל בימת הפורום מזל טוב!!!!