ההופעה אצמול בכפ"ס

ההופעה אצמול בכפ"ס

דבר ראשון לפני ההופעה פגשתי את חן שלא ממש כותבת פה לאחרונה ואני רוצה לאחל לה כאן מעל בימת הפורום מזל טוב!!!!
דבר שני - ההופעה.... אוי עברי עברי - היה מדהים כהרגלו אונמם טיפה חולה ושתה תה כל ההופעה (ותקראו לי מניאק אם לא היה אלכוהול בתוך התה הזה) חצי השירים הוא התבלבל טעה במילים בבית הכל התחלף לו והוא התפוצץ מצחוק כל שיר בערך.... אני עמדתי שורה שניה ממש מולו והיה נורא נחמד לעמוד במקום שבו ממש יש קשר עם האומן - ממש אפשר לדבר איתו שם.... (ושיוווואווווו הוא נגע לי ביד במהלך ההופעה) הייתי שם אתמול עם חבריי מהפורום השני (של דיבורים) ואחרי ההופעה עשינו תמונת פורום עם עברי ממש נחמד הבן אדם (שיווווואווווווו הוא חיבק אותי בתמונה שיוווואוווווווו ) (למי שלא הבין כל מה שכתוב בסוגריים פה למעלה זו ציניות
)) מבחינת שירים היה כרגיל: האנשים החדשים פז'ו צבאית ואולי 4 כרטיסי אשראי מרי לנצח (אני בטוח שאתם חמים עכשיו..) מתחמם איש יקר תמיד אהבה לאונרדו בתי קפה משהו אמיתי על קו המים פנסים ביום שמש יפה יותר טוב כלום מכמעט הכוס הכחולה חולצת פסים _____________________ (יעני הוא יורד מהבמה ונגמרה ההופעה) BARBIE GIRL לבד (אתם ורייכל קב' אחת ואני וכוס התה שלי קבוצה שניה...) ובוא (קללל הרבה יותר לזיין בתחת :)) ) וכמובן ששכחתי את מופע החימום המצויין אורי מור עם טקסטים עמוקים ומלאי משמעות (אז זהו שלא - שוב אני ציני מה קורה לי הבוקר) עד כאן מכתבנו בשטח תומר , אי שם באיזור המרכז רות סוף

חן j

New member
תודה תומר!!

היה באמת מצחיק כמה פעמים שעברי התבלבל...

לא צילמתי כלום

כשתהיה לי התמונה עם חברי הפורום השני אני אשקול לפרסם אותה.. :))

וואי!!אני מתה כבר להיות בהופעה שלו!

למה הוא לא בא קרוב אלי??? אווווף!!!!!! ושיהיה בריא!!!!! בטח היה לו קול מצונן... חברה-אני לא אהיה פה עוד הרבה זמן-קיבלתי עונש מאבא שלי....כי הייתי ילדה רעה!!!!! לא נורא. יום טוב. פסח שמייייח!

אמממ לא נראה לכם שעברי

צריך כבר לשנות את השירים בהופעות שלו?? כול הופעה אותם שירים!!! שיגוון קצת!

סנטה

New member
לא , ככה כי זו הופעה "האנשים החדשים

ווזה אמור להיות אותם שירים בערך עם שינויים קלים

חובה לגוון

אם הוא לא יגוון הוא יתחיל לאבד לאט לאט את הקבועים כמה אפשר לשמוע אותם שירים??? אני בעד דיסק חדש הגיע הזמן לא??

זה ממש לא משנה אם אתה בעד או לא..

כי להוציא דיסק לוקח זמן והוא עובד על זה.. חוצמזה הוא מגוון ומשלב מכל הדיסקים שלו+ כאלו שהוא חידש.

mushmor

New member
אני מחכה בקוצר רוח לדיסק הבא!!!

שאני יודעת שהוא יהיה מעולה כמו השאר!!! GO IVRI! go go go go ivri!!!! go ivri

אל תקחי קשה ../images/Emo140.gif

אני מתלוצץ
פשוט בא לי דיסק חדש להתמכר אליו ועברי עושה את זה כל כך טוב ...

למעלה