ההופעההה

Roy1232

New member
נההה הלינק לא עובד

אבל בכל זאת כנס רגיל ותנסה לתרגם משהו

ולזה אפשר לקרוא../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

שרשור רועי, הערבי והלינק האבוד אפשר להוציא סרט! [דוקומנטרי!]

jony543

New member
../images/Emo6.gif

נרשמתי.... אזמה אם זה עולה 1000 ירוקים
זה שווה

Roy1232

New member
ג'ונע שלנו טחון טחון../images/Emo6.gif

יש לו פנטהאוז, 8 חדרים, באיזור הכי יוקרתי באשדוד
יש לו גיטרה שעולה 40,000$, סתם בשביל הקטע, והעיקר - יש לו כיסא עץ ישן ומתפרק צבוע ירוק בחדר
אם לא הבנת, הוא צחק
אבל זה דרש

jony543

New member
מה אתה מלכלך?

אני כבר לא יושב עכל הכיסא הירוק המתפרק הוא רק לנגינה וגם אז אני בד"כ עומד וחושב שאני בהופעה
עכשיו אני יושב על הכיסא המרופד הזה... שהריפודים שלו בצבע קרם [מלוכלכים קצת...] ויש משענות לידיים וחוצמזה הכיסא הירוק שולט!

WhiteShadows

New member
ראית רק היום

כי היתי באילת מיום ראשון עד אתמול אז הקלטתי הופעה ממש יפה!!! גיא כל כך חמודדד והוא שר!!
וויל נראה קצת משועמם בהתחלה XD ואהבתי שכריס קפץ בin my place אגב...יש לכם מושג את מי הוא חיבק שם למעלה?

sf59

New member
הוא חיבק את נואל מלהקת "אואזיס" ../images/Emo13.gif

sf59

New member
מצאתי כתבה על זה >

ההופעה הזאת הייתה ב-19 לאפריל 2005 כתוב "הוא טיפס על הציוד היקר לחבק את נואל ואח"כ קפץ (מגובה של 4.5 מטר),בפזיזות"... ציטוטים מהכתבה: amplifiers to hug the OASIS rocker before recklessly jumping down to the stage again. However, struggling to locate a suitable way back to the stage, Martin - married to actress GWYNETH PALTROW - decided to jump the 4.5 metre (15 foot) drop to rejoin his bandmates. The gig was being recorded to promote Coldplay's upcoming third album, X+Y, due for release in June (05), and will be screened on MTV on 5 June. 21/04/2005 02:40 כל הכתבה http://www.contactmusic.com/new/xmlfeed.nsf/mndwebpages/martin%20climbs%20amps%20to%20join%20gallagher%20at%20gig

למעלה