ההופעההה

A t z a

New member
ההופעההה../images/Emo80.gif

אתם לא מבינים איך אני גאה בנציגות של הפורום!!! היינו 10 אנשים!!
סחטיין,סופסוף יהיו פה הרבה סיכומי הופעות (חסר לכם שלא). טוב כל השירים היו מעולים,היה כיף שהיו שינויים קטנים כמו מאוד פרוע ההורס
שהיה אחד הטובים של הערב, והשירים החדשים!!!!! (פעם אחת,כולם מדברים עם כולם) שני השירים היו כלכך טובים,אני ממש מחכה לדיסק עוד יותר
...יש לי הרגשה שהוא יהיה מעולה... איגי הייתה מהממת ומצחיקה כמו תמיד...כולל הקטעים של האקזו הדפוק
וכולל זה שהיא הפסיקה לשיר בבעדינות באמצע ורק עשתה עם השפתיים (
)... השירים שהיו הם...לא לפי סדר...: תשא אותי לאישה (שפספסתי גאד דמט
!!!!! תנסו אתם לרוץ עם עקבים כאלה) אין לי מה לומר לך אדום מאוד פרוע פחד לא מחכה יותר לדוור מילווקי תפצע בעדינות
מסתובבים בובות תאת"נ כשתחזור פעם אחת כולם מדברים עם כולם (כן,הופעה קצרה אחוש,אבל טובה) אני לא בקטע של חפירה ענקית,אז אני אסיים בזה שהיה ממש ממש כיף לראות את כולכם,ושמחתי להכיר את ירדנוז המהממת סופסוף
...וברור שהיה כיף לראות את איגי שוב על הבמה אחרי חצי שנה בלי הופעה!
לילה דוביק

nderfulסW

New member
תודה לך על חפירה מקסימה../images/Emo99.gif

זה היה כמו להיות שם לרגע. ומאוד מאוד מאוד רציתי להיות שם
בקיצור, שמחה שנהנית

Ronushnush

New member
הופעה...

אחרי כ"כ הרבה זמן איזה כיף! באמת הייתי צריכה את זה. באנו קצת לפני 23 והיה כבר מפוצץ לגמרי
אז ישבנו על הספה למעלהההההה באגף המפריעים- כי אף-אחד לא סתם שם, שובבים! זה היה בערך הדבר היחיד שהציק לי בהופעה. וגם זה שדפקתי ת'ראש בתקרה איזה שלוש פעמים. חוץ מזה היה די מושלם. הופעה אקוסטית ראשונה, זה היה שינוי מרענן... שלא לדבר על שני השירים החדשים!!!!!!!!! שבשמיעה ראשונה היו מדהימים... באמת. נשמעו קצת "בעדינות"יים כאלה אבל אי-אפשר לדעת איך הם באמת בביצוע הרגיל שלהם. היה קצר אבל כיף וסחטיין על הנציגות של הפורום אם דנה אומרת איפה הייתם בכלל?
הא!!!!!! והיו שם גנבים! כןכן!!!! גנבים טיפשים. לקחו לי את הכרטיס קופת חולים, וואלה יופי
היה כיף וכן ירבו!!!!!!!!

Ronushnush

New member
אוףףףףףף

גנבו לי גם ת'תעודת זהות (וכסף) עכשיוווו שניםםםםםםםםםםםם לחכות בתורות אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שונאת

A t z a

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo201.gifאוי פאק../images/Emo122.gif../images/Emo80.gif

ירדן88

New member
../images/Emo99.gif

היה מצויין! איגי הייתה מעולה ושני השירים החדשים גם!לגמרי עושה חשק לדיסק..
היה כיף לראות את הפורום סופסוף,אמרתי לכם שאני נמוכה
. וזהו,היה ממש קצר,עבר מהר מדי. הא ואיגי תודה על ההקדשה על המפית
. וד"א ראינו את מונית הכסף עוברת,זה היה משעשע.

A t z a

New member
בקשר לעידו רוזנבלום!!111../images/Emo80.gif

אח"כ כשמיכ ואני יצאנו מהחנייה (מה שלקח פאקינג 15 דקות בערך,לא מצאנו תיציאה
), ראינו אותו חונה לצד הדרך עם המונית,אז הייתי חייבת להאט קצת להסתכל, ואז גם להוציא את עצמי כאפות: פתחתי את החלונות וצעקתי "עידדדדדוווווווווו
" ותודה לאל הוא לא שמע
(למרות שנראה לי שכל ת"א כן שמעו,זה היה ממש חזק
)

A m 0 s

New member
אוףףף למה לא באתי?!!../images/Emo67.gif../images/Emo7.gif../images/Emo93.gif

מאיה911

New member
../images/Emo99.gif!!

הייתה הופעה ממש ממש טובהה!!!! ביצועים מעולים לכל השירים..אבל באסה שפספסנו את תשא אותי לאישה
הייתה הופעה קצרה בטרופיק! אבל עדיין היה מצחיק.. היו פשוט מלא מלא אנשים!!!! זה היה סופר כיף, חוץ מיזה שכל בנאדם שעבר תקע לי מרפק בראש
היה כ"כ כיף לראות סופסוף את כולם!! ובעיקר את ירדנוז היפההה והקטנטנה הזאת
השירים החדשים מאממים בטרוףףף...
וזהו

dsol

New member
אמממממ_../images/Emo189.gif

היה חביב... אבל לא טוב במיוחד (יוו איך אני רואה את כולם קופצים להרביץ לי עכשיו) כל הקטע של אקוסטית זה שיהיה אינטימי ונעים אבל הצפיפות הרגה אותי, אם זה האנשים שעברו מאחורי ונכנסו בי כל פעם ואם זה אלו שישבו בבר וצעקו עם איגי את השירים (באמת כל הכבוד ונחמד.. אבל לא צריך להגזים, במיוחד שהאמן יושב מטר וחצי ממך) או שפשוט איגי לא עושה לי את זה באקוסטי (למרות שאני מעדיף אקוסטי כמעט על כל סיגנון אחר) אבל מה שכן היה נחמד להגיע להופעה סוף סוף כך שלא נראה לי שאחזור שוב להופעה אקוסטית.. ההופעה הבאה של איגי שאני אגיע אליה כנראה תהיה הופעה חשמלית מלאה דודי,

מאיה911

New member
האמת שאני דיי מסכימה!

גם בקשר לצפיצות וגם בקשר לאנשים המעצבנים...

A t z a

New member
כן הדיבורים חירפנו והכל,../images/Emo80.gif

אבל לאדעת מה איתכם-אני מבסוטה שהיה כלכך צפוף שלא היה מקום לנשום ולעבור

dsol

New member
נו בטח ../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif

את לא ישבת בתוך המעבר וקיבלת מכות מכל מי שעובר

A t z a

New member
מה הקשר כאפות../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

אמרתי שלא היה מקום לזוז ולנשום,ותתפלא-גם בחור הקטן שאני ישבתי בו לא היה מקום לזוז בכלל! אפילו ליישר תרגליים לא היה אפשר... ודי להיות כאלה זקנים
אז היה צפוף,זה טוב! לוק און דה ברייט סייד.

Oyster Girl

New member
איגי מאממת ../images/Emo23.gif

היה ממש כיף. השירים החדשים נשמעים ממש יפים, משהו סטייל עדינות עם טיפ טיפה אדום שזה פשוט מושלם
. בונקר וברגבאום קורעים ביחד , במיוחד עם הגננת איגי
קיצר, היה כיף טילים - גם לראות את כולם וגם להרגיש כמו מדריכת קייטנה כשדנה ליאור ומאיה הגיעו
יאללה שיצא הדיסק ויתחיל סיבוב הופעות, אין לי סבלנות לחכות
איגי אני אוהבת אותך

למעלה